"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si mie mi-a spart Vlad BB si am cumparat alta si-asa o aveam de cand era el bebel...trebuia una noua

Luny, cred ca de la vremea asta...ba a fost cald, acum e iar frig mi-e si groaza de incalzire, sa vezi atunci viroze

Vladut vad ca e super bine anul asta, a mers in continuu la gradi, acum e a treia luna, parca nu pot sa cred...a mai avut muci ocazional, dar atat, i-au trecut rapid cu sinupret, nurofen si ketof

Aa, Ancuta, da-i si lui Muf ketof, ceva...2,5 ml seara la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mira, ce fac fetele???

Clodet, ce faaaaci???

Mie mi-e dor de Mimo si Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,ADRIAN!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La cat mai multe lunisoare,LUCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

LA MULTI ANI ,ADRIAN !

Adriuta,sa va traiasca baiatul sa fie sanatos fericit si sava aduca numai bucurii !

Multumim pentru sfaturi ,siropele si altele
Fetele sunt cu tratament ,aerosoli ,iar Medeea ia si antibiotic Andreea de 1 sapt nu a mai mers la gradi.

Bubu ,super dragut ciufuliciul tau ,ce par frumos si des.

Pe Mede nu am tuns-o niciodata dar nici nu are nevoie probabil peste cativa ani cand o sa aiba si ea ceva par ,ii crese atat de greu
Si cred ca este si cea mi mica de pe crenguta avem 83 de cm si 11 kg
Apropo de crize ,Medeea este experta ,plange cand nu-i convine ceva se tavaleste pe jos se roteste ca un titirez ,de cteva ori plangea urla de se ineca si ii venea sa verse
Si eri cand am fost la medic nu voia sa intre ,nu suporta dr .sau cabinetul nu stiu ca asa este de cand avea vreo 6 luni ,cand ajungem acolo urla rau.Cat am asteptat sa intram era foarte vesela ,alerga ,radea iar cand avazut ca deschid usa sa intram s-a aruncat pe burta si a inceput sa urle pe mine ma lua rasul chiar si acum cand imi amintesc fata ei si figurileNu zic cand o consulta zici ca o taia.
Ale mele abia abia acum jumatate de ora au terminat micul dejun mananca atat de greu si trebuie sa stau dupa ele sa le indes in gurapranzul cred ca dupa ora 3
.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor , si eu cu fixul meu:

"05.03.10 05:24 Transport to destination country Shipment in transportation to destination country."

Luny, Mira, sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ok, am inteles, e inceput de primavara... inca traiesc virusurile... dar sa fie astea ultimele viroze, da? Sanatate picilor virusati!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

La cat mai multe lunisoare,LUCA!

Multumim!!!!!!
Poftiti de va serviti!

Nu stiu cand a trecut o luna....

Va fac un salam de biscuiti, sa nu plecati nicaieri, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mira, ce fac fetele???

Clodet, ce faaaaci???

Mie mi-e dor de Mimo si Kya

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Buna fetele,

Ce sa fac Bubulina ...mai ...mai ... si cam atit... Picii cresc... minca-i-ar mama pe ei...

Miradi stai linistita ca a ta e fetita... al meu e baietel...si are doar 81 cm si 10.800 kg... asa ca... Noi sintem cei mai mici de pe crenguta...

Va pup si fuggggggggggg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dudurutza andru se comporta f bine la sora mea,mananca,doarme,se joaca...mi-a fost frica ca nu o sa se obisnuiasca dar mi-a demonstrat ca e baiat mare
acum l-am culcat ca pe la ora 16 trebuie sa mergem la serbare...ptiii ce ma enerveaza vremea asta...la Craiova ninge,am vorbit cu randunoiul nu mai scapam de iarna asta...

mstela sanatate nepotelului tau...na ce sa zic de tea,macar ea are un motiv sa stea dupa tine,ca-ti duce dorul..lui andru meu ce sa-i mai fac,sta numai dupa mine,la orice activitate mama trebuie sa fie prezenta

liana si ma bucur ca gradinaritza s-a obisnuit

vali,nico,luny sanatate multa

bubu f frumoasa painica ta

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput