Citim impreuna - organizatorice (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Eu propun sa deschidem in paralel cu fiecare capitol al cercului de lectura ce priveste cartea aleasa , inca un topic de comentat tema (un fel de colocviu tematic) , unde sa povestim mai multe despre celelalte carti care au fost votate , opinii de lectura ale celor ce le citesc pe acestea , despre alte carti citite anterior care s-ar incadra in tema , presupun ca in acest fel mai multi cititori s-ar putea bucura de cercul de lectura .
Ce parere aveti ?

http://bazar-livresc.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Am o parere buna, sa-l inviem pe ala cu carcoteala, sa fie un fel de cititul casual, asa pt din astia mai "spiridon" si mai putin intelectuali, ca mine asa .
Cu romantele, self-helpurile si politistele, la librarii serioase ziceam (nu avem Barnes&Noble si Borders, le zice Chapters si Indigo). E, ma vait degeaba, ca doar nu trebuie sa iau si omagiul la pachet cu shogunu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

votul merge la : Mananca, roaga-te, iubeste...Elizabeth Gilbert

Weekend placut,
Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Eu ma abtin de la vot de data asta, lista e plina de carti bune oricum :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Nici eu nu votez, pe Jelinek cred ca as digera-o greu, iar Jurnalul in piatra l-am citit. Insa mi-a placut mult propunerea lui Monixy-

Citat:
Eu propun sa deschidem in paralel cu fiecare capitol al cercului de lectura ce priveste cartea aleasa , inca un topic de comentat tema (un fel de colocviu tematic) , unde sa povestim mai multe despre celelalte carti care au fost votate , opinii de lectura ale celor ce le citesc pe acestea , despre alte carti citite anterior care s-ar incadra in tema , presupun ca in acest fel mai multi cititori s-ar putea bucura de cercul de lectura .
Ce parere aveti ?

Cred ca ar iesi o discutie frumoasa pe marginea acestei teme; eu chiar acum citesc doua carti ale unor autoare si as avea cateva propuneri de carti minunate scrise de femei. Banuiesc ca si voi, asa ca Monixy, deschide subiectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Llaura , Teodora

Fiind 3 cititoare (pana acum) cu chef de vorba despre scriitoare , am sa deschid eu un topic "Comentam impreuna -Scriitoare" , cand va fi deschis si capitolul "Citim impreuna-cartea votata" (maine , presupun) ; in cazul in care si la urmatoarele teme exista persoane interesate de discutii conexe , ar putea fi mentionat acest lucru in cadrul "organizatoricelor" , iar cel(cea) care propune tema sa deschida si topicul de comentarii (doar cu titlul , fara alte obligatii) , sau daca ace(a)sta nu doreste , ramane la latitudinea celor dispusi la acest lucru .
Am ales titlul "Comentam..."(putem gasi altul, daca vreti) pt. a lasa spatiu cat mai larg de interpretare , carcoteli , elogii , haz , diversitate .

Condica de sugestii ramane deschisa !

http://bazar-livresc.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui monixy

Eu votez "Jurnal in piatra" .

Llaura , Conchita , facem echipa la cartea asta ?

sigur, votul meu merge cu tine atunci, la Jurnal in piatra.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Jurnalul sa fie, numarati va rog si votul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Azi va hotariti?Ca o sa citesc si eu cu voi.
Mananca, roaga-te, iubeste...Elizabeth Gilbert,am citit-o deja si daca nu va fi votata,va recomand sa n-o ratati.Merita deranjul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Doamnelor si domnilor, doar azi mai puteti vota, asa ca poftez-poftez:)

Diseara purcedem la numaratoarea finala, declaram castigatoarea si o asteptam pe DidiAlex sa deschida subiect nou. Ne putem apuca de citit dupa declarare si inainte sa deschida Didi subiectul.

Didi, multumim ca, desi ai atatea pe cap, nu ne-ai lasat de izbeliste . Te asteptam sa deschizi subiect cand poti tu.

Mergi la inceput