Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 2
monixy spune:
Eu propun sa deschidem in paralel cu fiecare capitol al cercului de lectura ce priveste cartea aleasa , inca un topic de comentat tema (un fel de colocviu tematic) , unde sa povestim mai multe despre celelalte carti care au fost votate , opinii de lectura ale celor ce le citesc pe acestea , despre alte carti citite anterior care s-ar incadra in tema , presupun ca in acest fel mai multi cititori s-ar putea bucura de cercul de lectura .
Ce parere aveti ?
http://bazar-livresc.blogspot.com
Llaura spune:
Am o parere buna, sa-l inviem pe ala cu carcoteala, sa fie un fel de cititul casual, asa pt din astia mai "spiridon" si mai putin intelectuali, ca mine asa .
Cu romantele, self-helpurile si politistele, la librarii serioase ziceam (nu avem Barnes&Noble si Borders, le zice Chapters si Indigo). E, ma vait degeaba, ca doar nu trebuie sa iau si omagiul la pachet cu shogunu'.
Teodora D. spune:
Nici eu nu votez, pe Jelinek cred ca as digera-o greu, iar Jurnalul in piatra l-am citit. Insa mi-a placut mult propunerea lui Monixy-
Citat: |
Eu propun sa deschidem in paralel cu fiecare capitol al cercului de lectura ce priveste cartea aleasa , inca un topic de comentat tema (un fel de colocviu tematic) , unde sa povestim mai multe despre celelalte carti care au fost votate , opinii de lectura ale celor ce le citesc pe acestea , despre alte carti citite anterior care s-ar incadra in tema , presupun ca in acest fel mai multi cititori s-ar putea bucura de cercul de lectura . Ce parere aveti ? |
Cred ca ar iesi o discutie frumoasa pe marginea acestei teme; eu chiar acum citesc doua carti ale unor autoare si as avea cateva propuneri de carti minunate scrise de femei. Banuiesc ca si voi, asa ca Monixy, deschide subiectul!
monixy spune:
Llaura , Teodora
Fiind 3 cititoare (pana acum) cu chef de vorba despre scriitoare , am sa deschid eu un topic "Comentam impreuna -Scriitoare" , cand va fi deschis si capitolul "Citim impreuna-cartea votata" (maine , presupun) ; in cazul in care si la urmatoarele teme exista persoane interesate de discutii conexe , ar putea fi mentionat acest lucru in cadrul "organizatoricelor" , iar cel(cea) care propune tema sa deschida si topicul de comentarii (doar cu titlul , fara alte obligatii) , sau daca ace(a)sta nu doreste , ramane la latitudinea celor dispusi la acest lucru .
Am ales titlul "Comentam..."(putem gasi altul, daca vreti) pt. a lasa spatiu cat mai larg de interpretare , carcoteli , elogii , haz , diversitate .
Condica de sugestii ramane deschisa !
http://bazar-livresc.blogspot.com
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monixy Eu votez "Jurnal in piatra" . Llaura , Conchita , facem echipa la cartea asta ? |
sigur, votul meu merge cu tine atunci, la Jurnal in piatra.
abdominabila
dulcetica spune:
Azi va hotariti?Ca o sa citesc si eu cu voi.
Mananca, roaga-te, iubeste...Elizabeth Gilbert,am citit-o deja si daca nu va fi votata,va recomand sa n-o ratati.Merita deranjul!
beshter spune:
Doamnelor si domnilor, doar azi mai puteti vota, asa ca poftez-poftez:)
Diseara purcedem la numaratoarea finala, declaram castigatoarea si o asteptam pe DidiAlex sa deschida subiect nou. Ne putem apuca de citit dupa declarare si inainte sa deschida Didi subiectul.
Didi, multumim ca, desi ai atatea pe cap, nu ne-ai lasat de izbeliste . Te asteptam sa deschizi subiect cand poti tu.