Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 17
beren spune:
E mai palpitant decat la Eurovision aici .
AkaManah, happy 'mid-honeymoon'; nu stiu daca ai timp de noi
Pentru celelalte cititoare care nu au votat: incercam sa incepem lectura noua de luni...
AkaManah spune:
Ma pronunt timid pentru "Turnul sinucigasilor". Sper sa si am timp de citit pe saturate. In ultima vreme incerc sa citesc in detrimentul somnului. M-am aruncat pe seria Avalon de Marion Zimmer Bradley. E absolut suuper nemaipomenita. E istoria romantata a Britaniei lui Arthur si a Avalonului (insula sfanta a druizilor) din perspectiva femeilor: Viviane-marea preoteasa, Morgaine- sora lui Arthur si mare preoteasa (firul principal al romanelor) etc etc. O recomand cu caldura tuturor chiar daca pare ca sabotez actuala tema. O puteti citi evident "extracuricular". In plus sunt 6 volume maricele la Nemira dintre care 3 sunt la reducere (10 lei\buc).Eu le-am luat initial pentru ca era de 700 de pagini (citit pe saturate :D) si erau 10 lei dar acum sunt extrem de incantat de achizitie. Sper sa le pot lua si pe celelalte trei ramase chiar daca ma urca la 100 de lei. Aici e link-ul unde le puteti gasi.
http://www.nemira.ro/cautare/avalon?s=avalon
Veninul dauneaza grav sanatatii.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
beren spune:
Multumim pentru vot si sugestii, AkaManah.
Adela, crezi ca putem declara castigatoare cartea lui Atwood si inchide votarea?
Edit: Cum asta e a treia zi de cand alegem, cred ca e OK sa trecem la lectura cartii lui Atwood (suna foarte interesant, can't wait :)). Voi deschide subiectul nou acum.
monixy spune:
AkaManah , felicitari si viata lunga si fericita familiei voastre
Viata bate si filmul si cartea , asa ca vezi intai de ce ai nevoie (somn) si apoi de ceea ce iti place ! Oricum , numai de bine sa fie !
"Turnul sinucigasilor " are niste personaje mortal de haioase , asa ca se califica la alegerile pt. cartea de vacanta . Eu o pot imprumuta cui doreste .
Beren , am o intrebare : si daca am fi fost in mexican standoff , cum rezolvam situatia ? (putea fi si 3-3 voturi , daca Adela alegea 'Zgomotul..." )
http://bazar-livresc.blogspot.com
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monixy Beren , am o intrebare : si daca am fi fost in mexican standoff , cum rezolvam situatia ? (putea fi si 3-3 voturi , daca Adela alegea 'Zgomotul..." ) |
Un mexican standoff clasic s-ar incheia cu cel care clipeste primul :)) dar in cazul nostru te-as fi rugat sa-ti schimbi votul pentru Atwood .
Llaura spune:
Dragilor, lectura placuta, mi-am pus hold la bibli dar sunt pozitia 2 -:( Ah voi nu stiti ca nu-mi place science fiction dar deloc
iarina spune:
Si eu m-am "biciut" nitel pan' m-am hotarat ce sa votez, ca nu prea sunt in aria mea de lectura (beren no offense)
Acum va trebui sa-mi creez conditii ca s-o si citesc: peltea de trandafiri, smochine zaharisite, curmale proaspete si poate niste limonada cu lamaie si rodii, asezonata cu putina menta si miere.
P.S. Deci beren, o "ungi" pe Atwood? Ca sa oftez linistita
beren spune:
Numai S.F. nu m-am gandit ca va fi intepretata propunerea mea .
Mai degraba decat produc suferinte, as prefera sa cititi ce va doreati in tura asta si vom povesti despre distopia lui Atwood cu alta ocazie .
Laura, nu m-as lua dupa 'clasificarile' bibliotecilor publice. Sa nu mai spun cum e descris Tolkien in majoritatea cataloagelor... brrr
Llaura spune:
Iarina, daca pui pelteaua (doamne de cand n-am mai auzit cuvantul peltea, facea mama cand eram copil, de gutui si de trandafiri) restul le dau eu.
Mai, tanti Atwood sta politic exact pe partea ailalta fata de mine si deci ma astept la apocalipsa asezonata cu ah oh ce rea e rasa umana distruge planeta manca-ti-as ia sa punem noi de o monstruozitate gen one birth per female (fiecare cu obsesia lui, da?), totul pe fondul unor emotionante interactiuni fie interumane fie inter creaturi jumate om jumate inspirate din serialul Fringe. Sper sa ma insel
Si apropo, am gasit cartea pe scribd, dar trebuie sa te loghezi cu contul de facebook si sa dai allow sa iti acceseze lista de prieteni si numaistiu ce. Daca n-aveti chef sa dati allow (sau n-aveti cont de FB) scrieti-mi mie un email si va trimit cartea, ca eu deja am dat. Cartea are ceva mai putin de 1 MB si e in engleza.