Citim impreuna - organizatorice (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

beren, esti on the spot my friend, mai ales cu majoretele alea care-s in general dedicate pt lucruri serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Tocmai mi-am dat seama ca cercul de lectura a implinit un an!
Si am verificat: pe 9 mai 2009, liadorian deschidea subiectul 'Citim impreuna?' iar pe 16 mai 2009 tot lia deschidea subiectul cu prima carte de citit - 'Extrem de tare si incredibil de aproape'.

Asa ca la multi ani - cu o mica intarziere - si la mai mare! Mie mi-a placut foarte tare anul asta petrecut in compania voastra.

P.S. Lia, da si tu un semn de viata daca mai citesti pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Laura, on the spot e my nickname, Beren 'On the Spot' Erchamion (nu, pe caine-l cheama Huan, nu Spot :))

O sa procedam un pic diferit de data asta (sa zicem, cu ocazia aniversarii).

Va invit sa propuneti titluri care va sunt sugerate de urmatorul citat din Delacroix (inspirat de Pascal):

"Ciudat lucru pictura care ne place prin asemanarea cu niste obiecte care n-ar putea sa ne placa."

Daca vreti interpretarea mea: "cum realitatea virtuala e mai reala decat realitatea".
Si mai sec, unii insista sa numeasca asta hiperrealism.
Insa as vrea ca fiecare sa interpreteze liber citatul :))

Titlul propus de mine: Zgomotul alb de Don DeLillo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

foarte frumoasa si dificila tema zic eu, indraznesc sa propun "The Infinities" de John Banville, un scriitor irlandez tare drag mie...

Mergi la inceput

Propunerea mea: www.polirom.ro/catalog/carte/virusul-2038/" target="_blank">Hari Kunzru, Virusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

La multe carti frumoase citite , tuturor !

Propunerea mea (apropo de umor "negru" , aniversari si a privi realitatea in fata cu ochii altora ) : Turnul sinucigasilor - de Nick Hornby http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/turnul-sinucigasilor

Mergi la inceput

Monixy, ce mai faci, nu te-am vazut de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Llaura , multumesc , sunt bine , desi nu fac mare lucru . N-am mai scris pe forum , dar am mai tras cu ochiul pe ici , pe colo , si am citit ce ati scris voi la club si nu numai . Eram tare curioasa ce va propune Beren -originala abordare tematica- , si la fel ce vei propune tu , deci tin aproape , pt o vreme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io propun Bret Easton Ellis - www.polirom.ro/catalog/carte/lunar-park-2292/" target="_blank">Lunar Park.

Ceva despre Bret Easton Ellis si despre cartile lui - despre Lunar Park se vorbeste in ultimele paragrafe - in www.romlit.ro/ingineriile_ficiunii" target="_blank">Romania literara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

trecu' un an. uau

propunerea mea: Binevoitoarele de de Jonathan Littell

Mergi la inceput