Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Llaura spune:
beren, esti on the spot my friend, mai ales cu majoretele alea care-s in general dedicate pt lucruri serioase
beshter spune:
Tocmai mi-am dat seama ca cercul de lectura a implinit un an!
Si am verificat: pe 9 mai 2009, liadorian deschidea subiectul 'Citim impreuna?' iar pe 16 mai 2009 tot lia deschidea subiectul cu prima carte de citit - 'Extrem de tare si incredibil de aproape'.
Asa ca la multi ani - cu o mica intarziere - si la mai mare! Mie mi-a placut foarte tare anul asta petrecut in compania voastra.
P.S. Lia, da si tu un semn de viata daca mai citesti pe aici.
beren spune:
Laura, on the spot e my nickname, Beren 'On the Spot' Erchamion (nu, pe caine-l cheama Huan, nu Spot :))
O sa procedam un pic diferit de data asta (sa zicem, cu ocazia aniversarii).
Va invit sa propuneti titluri care va sunt sugerate de urmatorul citat din Delacroix (inspirat de Pascal):
"Ciudat lucru pictura care ne place prin asemanarea cu niste obiecte care n-ar putea sa ne placa."
Daca vreti interpretarea mea: "cum realitatea virtuala e mai reala decat realitatea".
Si mai sec, unii insista sa numeasca asta hiperrealism.
Insa as vrea ca fiecare sa interpreteze liber citatul :))
Titlul propus de mine: Zgomotul alb de Don DeLillo.
speed spune:
foarte frumoasa si dificila tema zic eu, indraznesc sa propun "The Infinities" de John Banville, un scriitor irlandez tare drag mie...
Llaura spune:
Propunerea mea: www.polirom.ro/catalog/carte/virusul-2038/" target="_blank">Hari Kunzru, Virusul.
monixy spune:
La multe carti frumoase citite , tuturor !
Propunerea mea (apropo de umor "negru" , aniversari si a privi realitatea in fata cu ochii altora ) : Turnul sinucigasilor - de Nick Hornby http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/turnul-sinucigasilor
monixy spune:
Llaura , multumesc , sunt bine , desi nu fac mare lucru . N-am mai scris pe forum , dar am mai tras cu ochiul pe ici , pe colo , si am citit ce ati scris voi la club si nu numai . Eram tare curioasa ce va propune Beren -originala abordare tematica- , si la fel ce vei propune tu , deci tin aproape , pt o vreme .
beshter spune:
Io propun Bret Easton Ellis - www.polirom.ro/catalog/carte/lunar-park-2292/" target="_blank">Lunar Park.
Ceva despre Bret Easton Ellis si despre cartile lui - despre Lunar Park se vorbeste in ultimele paragrafe - in www.romlit.ro/ingineriile_ficiunii" target="_blank">Romania literara.