prietenie post-relatie - pana unde?
Raspunsuri - Pagina 3
sesama spune:
"Cat de prieteni ati accepta sa fie partenerii vostri actuali cu fostele lor partenere?"
Cred ca barbatilor le e mult mai greu sa reziste tentatiilor, asa ca nu prea ma incanta ideea ca partenerul meu sa se intalneasca cu fosta. Acum, depinde si de cata incredere ii acorzi...
Oricum, indiferent daca e vorba de o ea sau un el care inca intretine relatii cat de cat stranse cu vechii parteneri, mi se pare dificil chiar pentru persoana in cauza. Inevitabil apare o familiaritate si poate anumite senzatii determinate de mici accidente... atingeri, priviri, amintiri... Si din toate astea prima oara esti tu cel care te invinovatesti de ceea ce simti si ce faci, chiar daca te pacalesti ca e doar o prietenie nevinovata.
Eu una am ramas prietena cu unul din fosti, dar nu mi-a fost iubit... deci nu ne-am cunoscut pana la intimitate si poate asta ajuta foarte mult la mentinerea prieteniei noastre. Sincer insa, mereu am avut probleme cu iubitii din cauza acestei pritenii... Iar eu am luat-o mereu ca pe o dovada de neincredere din partea iubitului, lucru ce ma supara tare de tot...
Ideea e ca depinde mult de felul tau de a fi. Daca esti o persoana care nu se poate preface ca nu-i pasa de cei pe care i-a cunoscut mai bine, e greu sa rupi relatiile de tot. Pur si simplu iti pasa de soarta lor si vrei sa stii ce mai fac, daca ii poti ajuta...
Si mai depinde si de ceea ce simti tu ca simte fostul pentru tine.... daca are partenera sau nu...
Eu una am trecut printr-o situatie de genul: unul din fosti a incercat sa ma atinga si eu am simtit ca mi se ridica pielea pe mine de... dezgust... Totul e bine si frumos dar cu limite...
Pana la urma totul se bazeaza pe increderea in tine si in iubitul tau.
Daca tu poti sa fii doar o pritena pentru fostul el de ce n-ar putea?
Pupici
bebetica spune:
Eu ii repect pe toti aceia care mi-au fost exi. Ne salutam, stam la taclale, mi-ar place chiar sa ne vizitam. este adevarat fiecare are propria viata de familie .
Recunosc ca imi aduc aminte cu placere de clipele petrecute impreuna dar a ramas respectul si amicitia.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598