Nou-Venite(74) - Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 4
trutzi spune:
Ce frumos Te-ai mai linistit
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Valoarea la beta de azi 40053 adica 6-7 sapt DD ne-a daruit o minune 6+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Ce frumos Te-ai mai linistit
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Da mi-e mult mai bine
DD ne-a daruit o minune 6+
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Da. Suntem singure La cat iesi de la servici? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
La 10.30 sunt dupa amiaza sapt asta...
trutzi spune:
Tu nu poti sa iti scurtezi programul. Aici lucreaza cu doua ore mai putin parca, nu stiu sigur.
Ma gandesc ca e destul de tarziu. Pana cand ajungi acasa, mai manaci ceva se face 12. Acum trebuie sa te odihnesti cat mai mult
citat din mesajul lui Arianna11 La 10.30 sunt dupa amiaza sapt asta... DD ne-a daruit o minune 6+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
camcris spune:
scuze fetelor ca nu am mai intrat de mult ce mult a-ti mai scris de 1 ora tot citesc
lori i-mi pare sincer rau pentru cele intamplate ,
truzi tu cum mai stai cu sanatatea, ai fost la doctor?, te mai dor ovarele?
Eu mai am maine de facut ultima injectie (2 fiole de polidin) din 10 zile, le-am facut preventiv pentru o posibila anexita si am auzit ca face bine daca vreau sa vina mai repede
- tot manine incep monitorizarile din nou la Tutunaru, sunt Z10
luna asta am baut ceai de napraznic eu si sotul,
astept sa vad ce zice doctorul, nu mai am rabdare sa vina singur, ma bate un gand de IA
la toate fetele
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Tu nu poti sa iti scurtezi programul. Aici lucreaza cu doua ore mai putin parca, nu stiu sigur. Ma gandesc ca e destul de tarziu. Pana cand ajungi acasa, mai manaci ceva se face 12. Acum trebuie sa te odihnesti cat mai mult
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Nu am auzit nimic de ore mai putine,dar eu stau numai pe scaun,asa ca nu ma obosesc...iar pana acasa fac 5 min,vine sotul si ma i-a cu masina,stau aproape....deocamdata nu am probleme,vom vedea mai tarziu....oricum si colega asta a mea care e gravida tot orar intreg face si are 7 luni...