Nou-Venite(74) - Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 2
aleesicoo spune:
greturi si chestii din astea n am avut nici eu...decat p la 2 luni juma cred...am avut o data greata....dar sclifosita la mancare eram si eu nu vroiam sa mananc nimic....ca parca nimic nu imi placea
bebelina mea e bine, activa...s-a trezit dim la 06.30 si vad ca inca doarme sau e in starea de veghe.
luni merg la eco
abia ast sa vad cat a mai luat in greutate, ultima data avea 500 gr
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo greturi si chestii din astea n am avut nici eu...decat p la 2 luni juma cred...am avut o data greata....dar sclifosita la mancare eram si eu nu vroiam sa mananc nimic....ca parca nimic nu imi placea bebelina mea e bine, activa...s-a trezit dim la 06.30 si vad ca inca doarme sau e in starea de veghe. luni merg la eco abia ast sa vad cat a mai luat in greutate, ultima data avea 500 gr asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Super ma bucur nespus ca sunteti bine...iar la simptome se pare ca ne asemanam......inseamna ca fetita o sa am si eu ,sa dea DD sa fie sanatoase amandoua
DD ne-a daruit o minune 6+
aleesicoo spune:
aaa eu nu mai cred in chestile astea babesti ....k normal se zice k dak e fetita ai greturi si daca e baiat nu ai nimic...e uite ca eu n am avut si e tot fetita
asa ca fata , baiat ce o fi sanatosi sa fie ca asta conteaza cel mai mult
asa creste bebicu
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo aaa eu nu mai cred in chestile astea babesti ....k normal se zice k dak e fetita ai greturi si daca e baiat nu ai nimic...e uite ca eu n am avut si e tot fetita asa ca fata , baiat ce o fi sanatosi sa fie ca asta conteaza cel mai mult asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Asa e,ai dreptate
nike974 spune:
fetele,
bebele ma scoala la 0.30 si la 6.00 dim.
pe 10 martie aflu ce este.
deocamdata este enorm de munca.
+11
aleesicoo spune:
nike tu la 11 sapt il simti??????
nu te culca pe ureche k aflii pe 10 ca este prea mic....100%aflii p la 20 22 de sapt
si mie mi au zis la 10 sapt k e baiat ...si la 15 sapt...si a fost fetita la 22 de sapt
asa creste bebicu
nike974 spune:
alessico,
eu cred ca e mai mare bebele si ca primul ciclu mi-a venit peste sarcina.............am o burtica......mi-a crescut talia cu 15 cm....ori la 11 sapt nu prea cred sa fie asa.
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui nike974 fetele, bebele ma scoala la 0.30 si la 6.00 dim. pe 10 martie aflu ce este. deocamdata este enorm de munca. +11 |
Trece timpul...deja 11 sapt....f bine,sa dea DD sa fie bb sanatos si mamica bineinteles
Arianna11 spune:
Fetelor,azi vad ca e slaba miscarea pe aici,sper ca o sa mai intrati,eu sunt la servici si am timp sa conversez cu voi.....daca sunteti