Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
olivia_popa spune:
mai deu nu rad ca sunt STAN patitul
...acum am si eu dovada,poza de la eco...si se vede clar![]()
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Cristina- erau 2 saptamani jumate distanta intre ei, asa mai merge! Cum o fi ca unu sa aiba 8 luni si celalt 3! Ptiu, drace de asa dracovenie! 23+ ![]() |
Inseamna ca nu te-ai uitat pe ambele linkuri
Cristina, fericita
25+ cu
Patricia
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Dar ce proprietari bagaciosi mai ai ... si de ce cureti tu coaja la cartofi asa de groasa , bine ti-a zis femeia ... in vremurile astea de criza fiecare mm conteaza !!! R_ocsy 28 + Ana Sofia |
Ca erau stricati... erau innegriti de la inghet... dar tanti Doina m-a invatat ca cel mai "rentabil" e sa-i fierbem in coaja, ca sa minimalizam pierderile...Nu ma mai mir de ce s-a mutat fiu-su din curte si i-a bagat chiriasi in locul lui...
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Ioana5255 spune:
Carla dar Tanti Doina nu are treaba? Se duce si ridica capacul de la gunoi in urma ta? Daca acum face asa, sa te tii cand o sa nasti cum o sa iti tina socoteala.
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Apropo de cartofi in coaja. Mi-am facut intr-o seara unii la cuptor in folie de aluminiu, o nebunie. I-am mancat cu tot cu coaja si cu un pic de unt. 
Sabina
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Crissy_C spune:

Da, Carla, o sa-ti verifice scutecele aruncate la gunoi!!! Doamne, rau e sa n-ai treaba
Cristina, fericita
25+ cu
Patricia
Ioana5255 spune:
Un caz asemanator cu o femeie care a ramas gravida in timp ce era deja s-a petrecut la noi la Iasi acum vreo 4 ani, daca ma mai tine pe mine memoria. Copiii s-au nascut la dif de 2 sua 3 luni parca.
Carla sunt sigura ca Tanti Doina este si radio sant nu?
Sabina
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Aia cu sexul bebeului schimbat pe ultima suta de metri am auzit, atat timp cat nu vezi live cu ochiu tau niciodata nu sti ce surpriza poti avea! Mai grav era daca ii spunea ca sotul nu e tatal copilului! 23+ ![]() |
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
NicoletaB spune:
Gata trec la abstinenta! sau la sex protejat!
Mi-am adus aminte de un banc:
Se duce o tanti la ginecolog sa i se prescrie o metoda anticonceptionala!
Doctorul: Doamna va recomand aspirina!
Ea: Inainte sau dupa?
Doctorul: In loc de..!
23+ 
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Aia cu sexul bebeului schimbat pe ultima suta de metri am auzit, atat timp cat nu vezi live cu ochiu tau niciodata nu sti ce surpriza poti avea! Mai grav era daca ii spunea ca sotul nu e tatal copilului! 23+ ![]() |
Hai ca esti tare...
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu o chestie...va rog!!!
Unde gasesc lenjerie de patut completa...pernuta,cearsaf,pilota+aparatori pt patut...eventual si perdeluta d-aia cu suport metalic de prindere...ceva ieftin,frumos si bun stiti voi cum este...
Am gasit pe diverse sit-uri,dar sunt scumpe si pana nu vad...parca nu pot sa cred ca sunt bune...eu sunt din judetul constanta...poate ma ajuta cineva,va rog!!!Multumesc anticipat!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
29+cu