Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- si i-ai tinut companie sotului sub plapuma? Poate ii faceti o surioara fetitei! Va fi posibil oare in viitor sa porti 2 bebei in burta pe care sa-i nasti la cateva luni distanta? Uite cu ce ma chinui eu, mama lor de cifre si exceluri! 23+ ![]() |
Nicoleta, daca tot te preocupa
http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Pregnant-While-Pregnant-US-Woman-Julia-Grovenburg-Expecting-Babies-Two-And-A-Half-Weeks-Apart/Article/200909415389284
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/1651259.stm
Asa ca fetelor, atentie cu
in sarcina, ca nu se stie niciodata!!! 

Cristina, fericita
25+ cu
Patricia
r_ocsy spune:
Dar ce proprietari bagaciosi mai ai ... si de ce cureti tu coaja la cartofi asa de groasa , bine ti-a zis femeia ... in vremurile astea de criza fiecare mm conteaza !!! ![]()
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
Alinutzaa spune:
Mira daaaa, stiu ca tocmai asta e ideea. Din pacate pentru mine o suplimentare a numarului de vizite facute la baie nu se regasea pe wish list-ul meu.
Oricum, asta sa fie inconvenientul. Eu ma bucur ca am scapat de durerea de spate care era cel putin suparatoare.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
28+
Handmade by Alina
NicoletaB spune:
Rocsy- nasol cu abstinenta asta, dar apropo, nu cu degetu' trebuie sa te atinga! ![]()
Sabina- te rog frumos nu te lua de usa! Aia e pe numele lui barbati-miu de dinainte de casatorie! Asa ca daca ne despartim, pleaca cu usa la propriu! ![]()
23+ 
ck_29 spune:
Fetelor...sa va zic una tare...nostima!
Am o colega de serviciu, tot insarcinata, in 34 de saptamani; pana acum are 3 echo (dintre care una 4D) care i-au confirmat ca o sa aiba o fetita...si azi a fost la controlul lunar si SURPRIZAAA...i-a zis doctora ca o sa aiba baietel.
A zis ca e sigura ca e baietel....ca a vazut clar ...obiectul...![]()
Si ca un raspuns la intrebarea ei...CUM de NU a vazut pana acum....i-a zis ca testiculele coboara din scrot mai tarziu...si pana atunci poate sa semene cu o pasa...
Ce ziceti de asta?
24+
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- nasol cu abstinenta asta, dar apropo, nu cu degetu' trebuie sa te atinga! Sabina- te rog frumos nu te lua de usa! Aia e pe numele lui barbati-miu de dinainte de casatorie! Asa ca daca ne despartim, pleaca cu usa la propriu! 23+ ![]() |
Hai ca azi umbla veselia pe aici. Il si vad cu usa in spate, saracul. Sper totusi sa nu fie cazul

Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui ck_29 Fetelor...sa va zic una tare...nostima! Am o colega de serviciu, tot insarcinata, in 34 de saptamani; pana acum are 3 echo (dintre care una 4D) care i-au confirmat ca o sa aiba o fetita...si azi a fost la controlul lunar si SURPRIZAAA...i-a zis doctora ca o sa aiba baietel. A zis ca e sigura ca e baietel....ca a vazut clar ...obiectul... Si ca un raspuns la intrebarea ei...CUM de NU a vazut pana acum....i-a zis ca testiculele coboara din scrot mai tarziu...si pana atunci poate sa semene cu o pasa... Ce ziceti de asta? 24+ |
Buna seara dragele mele!
Nici nu vreau sa ma gandesc sa mi se intample asa ceva...te pregatesti sufleteste,moral si chiar cu hainute si alte chestii si dupa aia sa-ti dea o asa veste...
mai atre e cand iti zice ceva pe tot parcursul sarcinii si nasti altceva!!!Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
29+cu
NicoletaB spune:
Cristina- erau 2 saptamani jumate distanta intre ei, asa mai merge! Cum o fi ca unu sa aiba 8 luni si celalt 3! Ptiu, drace de asa dracovenie!
23+ 
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui ck_29 Fetelor...sa va zic una tare...nostima! Am o colega de serviciu, tot insarcinata, in 34 de saptamani; pana acum are 3 echo (dintre care una 4D) care i-au confirmat ca o sa aiba o fetita...si azi a fost la controlul lunar si SURPRIZAAA...i-a zis doctora ca o sa aiba baietel. A zis ca e sigura ca e baietel....ca a vazut clar ...obiectul... Si ca un raspuns la intrebarea ei...CUM de NU a vazut pana acum....i-a zis ca testiculele coboara din scrot mai tarziu...si pana atunci poate sa semene cu o pasa... Ce ziceti de asta? 24+ |

. Super faza. Si eu care tot simt ca am fata si baiat in burtik. La ultima eco dr imi zice ia uitati ce pasa grasa au, sunt fete clar nu mai discutam. Poate la unul i-o crste vreun kuk gras 

Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
NicoletaB spune:
Aia cu sexul bebeului schimbat pe ultima suta de metri am auzit, atat timp cat nu vezi live cu ochiu tau niciodata nu sti ce surpriza poti avea!
Mai grav era daca ii spunea ca sotul nu e tatal copilului!![]()
23+