Situri care cer parola de mail

Situri care cer parola de mail | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi daca e ok sa-mi scriu parola de mail pe diverse situri care o cer. Eu, din cate stiu, nu e ok. M-am inscris ieri pe Facebook, care e o chestie serioasa, din cate stiu...Dar, cand mi-a cerut parola de mail, nu am dat-o. Cica asa mi-as gasi mai multi prieteni...si ca ei nu colectioneaza si nu folosesc parolele de mail...Dar am ezitat, nu mi-am scris acolo parola.
Ia spuneti-mi, voi v-ati lasat parola de mail pe situri de genul asta?
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, Facebook iti cere parola de mail ca sa se "colegheze" cu rubrica ta si sa gaseasca, in functie de contactele tale de acolo, daca sunt si ei inscrisi pe FB. Nu stiu daca am explicat bine, sper sa fi inteles. Si nu se intampla nimic daca dai parola. Pe FB cel putin, nu stiu pe alte site-uri.

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Eu am pentru situatii de genul acesta o adresa de e-mail ''fantoma'', adica pe care nu o folosesc curent. Sunt site-uri pe care intru (de pilda cand iau la free un antivirus) care in mod automat incep sa iti trimita fel de fel de mesaje spam. In felul acesta pe adresa mea ''oficiala" nu imi vin tot felul de aberatii de e-mailuri si e ''curata''.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

E cum zice abramburika, iti cere parola ca sa iti caute prietenii care sunt deja inscrisi pe FB.
Cred ca toate site-urile de social networking au metoda asta, cel putin de Facebook si Myspace asa stiu.

Mergi la inceput