LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**
Raspunsuri - Pagina 21
180882 spune:
NOVUS-superb tortul!si Alexandra e frumoasa foc!LA MULTI ANI!
Imi amintesc si de sotul tau,trecea prin salonul meu sa ajunga la tine.
POZE doar pe http://geaninapetric.hi5.com
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus In sfarsit am niste poze, l-am stresat pe fratello sa-mi trimita pe mail cateva, cica sunt peste 200 Poftiti la tort !!! ![]() http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4407417240/in/photostream/ Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! ![]() |
Vai cuscra

ce frumoasa a fost de ziua ei!!!!! Bine ca ea este tot timpul frumoasa dar acum a fost si ceva mai gatita

novus spune:
Si pt ca mai e putin de tot pana sarbatorim cei 4 absolventi de maine 

Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea

1 AN

Pt mamicile lor fericite Floric, Pisigri, Magdyi, 180882 cate un buchet mare mare de 

si multi 

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus In sfarsit am niste poze, l-am stresat pe fratello sa-mi trimita pe mail cateva, cica sunt peste 200 Poftiti la tort !!! ![]() http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4407417240/in/photostream/ Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! ![]() |
Ce tort...
poftim la dulceata ta de copil 

. A scapat nepapata??? .. 

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Ce tort... poftim la dulceata ta de copil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . A scapat nepapata??? .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
Deocamdata, ca are bodyguard permanent {tati}

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
shasa spune:

ILINCA

LA MULTI ANI NORA MEA DRAGA! SA ITI DEA DUMNZEU O VIATA FRUMOASA SI SA ITI BUCURI PARINTII.
SI PT. CUSCRA MEA UN BUCHET DE
VIRTUALE SI MULTI
carmenada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Deocamdata, ca are bodyguard permanent {tati} ![]() ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! ![]() |
Hehehe stiu cum e cu printesica lui tata

Gaza22 spune:
Hop si eu
in fapt de seara!
Am citit ce ati mai scris si mi-am propus sa tin minte sa va raspund dar neuronul meu inca da rateuri asa ca daca uit e cineva nu va suparati.
In primul rand Joanna
si eu vroiam de mult sa vad poze cu berbecutul dar uit mereu sa cer si nu-mi place sa insist ca stiu ca nici eu nu am timp ff mult de stat pe net. Ma bucur mult ca l-am vazut s-a facut asa de maaare.
Gaza mea e mai bine azi am ras si ne-am jucat, inca doarme ff mult azi s-a culct la 7 si acu pe la 11 daca am vazut ca nu da nici un semn m-am dus sa o schimb si sa-i dau laptic, e asa de rupta ca nu a vrut sa pape si nici nu m-a bagat in seama.
Ploua cu banuti
de cand am vazut prima postare am intrat si eu sa caut banunti pt toate fetele, cred ca n-am ratat pe nimeni. N-are rost sa va spun cat la fiecare dar m-am lovit si eu de aceeasi frustrare ca si Sasha ca mai mult de 25 nu am gasit niciodata, noroc cu celelalte fete ca altfel cu mine n-aveti prea multe sanse de castig. Si desi mi-a placut jocul dar am zis ca nu e corect sa sabotez participarea voastra la inceput nu am vrut sa intru in joc, Daaar pt ca n-am mai jucat de muuuult un joc si pt ca sunt fan sa coordone activitatea altora taaanaam 
! mi-am facut si eu plantatie asa ca va rog daca nu v-ati plictisit sa-mi acordati si mie o mana de ajutor (gasiti link-ul la semnatura). Promit sa vin cu cafe proaspata in fiecare zi.

Incerc sa imi mai aduc aminte ce am vrut sa mai scri si cui am vrut sa raspund.

. Mai revin pana ma culc.
Banuti pt Gaza Cafe Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem zece lunite