Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Si inca ceva daca bebe fornaie si nu are nimic altceva...asta e! ii pui in nasuc apa de mare (un puf-doua de cateva ori pe zi, in fiecare nara) sau ii faci spalaturi nazale cu ser fiziologic. El o sa urle f tare, dar ii faci manevra asta doar daca il deranjeaza tare mucii, adica plnge, nu poate dormi sau manca.

Batista bebelusului este indicata in cazuri serioase, cand obstructia nazala este importanta si copilasul respira f greu din cauza secretiilor. Nu este indicata traumatizarea zilnica si fara rost a mucoasei nazale.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Alexutza - apropo de imbracat eu zic ca asa cum il obisnuiesti asa il ai. La noi e si isterie nationala sa il imbraci gros, sa ii dai caciuli peste caciuli, sa nu i se vada fata si alte "malakii" de genul asta. Nu pot sa uit cat voi trai cand am fost in Anglia. Era o zi de weekend si am iesit la cumparaturi. Eu aveam pe mine blugi, bluza groasa, geaca de primavara si imi era frig. Am avut un soc sa vad toti copii in carut cu picioarele goale, cu capul gol si o bluzita asa la misto pe ei . Si stau cu 17-18 grade in casa, la fel cred ca as paraliza la temperatura aia.
Fii pregatita sa te opreasca f multa lume pe strada sa te faca inconsitienta ca nu ai pus o caciulita la flacau .

lumea inca nu ma opreste pe strada dar toti care vad poze cu Yannis sar de cur in sus: nu are caciulaaa??? sta in maneca scurtaa??? nu are nimic pe sub pijamaaa????

Eu chiar daca as incerca sa ma aliniez isteriei nationale cu caciuli si infofolit, plange, deci nu ma lasa, cum i se face un pic de cald caraie imediat. In grecia cum intram de afara intrun magazin daca in primul minut nu scoteam paturica de pe el incepea sa caraie, cum indepartam paturica...liniste, fericire si somn de voie. La aeroport la fel cum am intrat, peste 2 min a inceput caraiala ca era inca incheiat la gecutza de primavara, descheiat...fericire mare so...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza si de la noi,
eu azi noapte nu m-am putut trezi sa ma mulg, cred ca cum a sunat telefonul am si apasat pe butonul de anulat si m-am intors pe partea cealalat drept pentru care acu ma chinui sa ma mulg, nu stiu ce se intampla dar nu prea iese lapte. ma asteptam sa fiu cu sanii mari, plini de lapte, dar bag de seama ca nu-i asa.

cris.d, sper ca Ema este mai bine si ca ati trecut cu bine peste noaptea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

recomandare..perna pt alaptat..e ca o potcoava...io stau tolanita pe pat...si-mi tine loc de...BRATZE...sta jiji fara gretzuri pe ea....aviz danyelena...xela...care mai adormiti bb pe voi..
cu jiji pe ea..am mainile libere..si pot scrie, manca

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Sa ma uit si eu sa vad ... sper sa nu coste o avere. Tu de unde ti-ai luat-o?

de aici http://www.okazii.ro/cautare/perna+alaptat/lumea-copiilor.html daca apare ca si reclama..e de pe ocazii .ro isi comandase andrelina si i-am zis si mie una a costat 55 ron + curierul...era noua, nu mai stiu cum se chema..sa o intreb pe andreea. dar sunt f multumita

sar'mana de carutz...apropo de cos...io nici 2 sapt nu l-am folosit..pacat de el

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Si inca ceva daca bebe fornaie si nu are nimic altceva...asta e! ii pui in nasuc apa de mare (un puf-doua de cateva ori pe zi, in fiecare nara) sau ii faci spalaturi nazale cu ser fiziologic. El o sa urle f tare, dar ii faci manevra asta doar daca il deranjeaza tare mucii, adica plnge, nu poate dormi sau manca.

Batista bebelusului este indicata in cazuri serioase, cand obstructia nazala este importanta si copilasul respira f greu din cauza secretiilor. Nu este indicata traumatizarea zilnica si fara rost a mucoasei nazale.

da,da asta fac....dau cu fas..nu-i prea place...mai trag cu aspiratorul ala sau pun picaturi de ser

batista bb...ma gandesc s-o am in casa...in caz de vremuri grele

poze

Mergi la inceput

eu am uitat sa va povestesc ca marti am fost la controlul de dupa operatie, aveam 5 sapt de la cezariana. Si bine ca aveam programarea ptr ca tocmai luni incepuse intrun colt al cezarienei sa curga un pic de sange va dati seama ca m-am kk pe mine!!! Mari la dr cik erau niste fire de la procedura de operatie plastica care au iesit afara inainte sa se topeasca si pe care dr le-a scos de tot...acum sangerez si am coji in ambele capete ale cezarenei din nou betadina dupa dus...ba chiar si baneocin de data asta 2-3 zile pana se usuca. De panica operatiei am si uitat sa intreb ce inseamna ce a vazut el la ecografa transvaginala. Dr a zis ca sunt ok asa ca am plecat acasa repede sa stau cuminte si sa dau cu baneocin.
Daracu ma roade curiozitatea ca nu stu ce inseamna ce a scris pe eco, so cine se pricepe sa ma lamureasca si pe mine, pleaseee!

Deci:

UTER in RFV, cu axul longitudinal al corpului uterin 5,83cm; diametrul antero-posterior: 5,05cm, diametrul transversal 6,90cm;
cavitate uterina virtuala, endometru cu o grosime de 4 mm, miometru cu ecodensitate medie omogena, cicatrice istmica postoperatorie cezariana de aspect normal

iar la ovare scrie d amandoua ca sunt unu de 4,50/ 2.24 altu de 3,59 pe 2,57 si ambele au foliculi cavitari cu dimensiuni intre 5 si 8 mm....ce inseamna asta? in special uteru ala RFV si foliculii cavitari...aveti idei??

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

neatza si de la noi,
eu azi noapte nu m-am putut trezi sa ma mulg, cred ca cum a sunat telefonul am si apasat pe butonul de anulat si m-am intors pe partea cealalat drept pentru care acu ma chinui sa ma mulg, nu stiu ce se intampla dar nu prea iese lapte. ma asteptam sa fiu cu sanii mari, plini de lapte, dar bag de seama ca nu-i asa.

Lali de David luptatorul nostru

e destul de greu cu mulsul! bafta! dar e crima, la mine la pompa nu iese never mai mult de 20-30 de ml si si aia chinuiti...ajuta apa fierbinte/calda pe sani. Io mai dau inainte de muls cu apa calda calda de la robinet pe sani si curge mai usor mai repede.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata si de la noi...................

asa............]alecsaimpresionant,cand am vazut pozele mi-a venit sa plang.....doamne ce putere trebuiie sa aveti sa luptati pentru copii vostri..........sunt si eu mai sensibila de cnd am patit-o cu Ivan si cand am realizat, ca DACA nu eram acolo ce se putea intampla..............................

e foarte imp sa fie copiii sanatosi, si cred ca totusi Dumnezeu e mare si ar grija de bebeii vosstri, si de Dalia, de adina bulina, si de David de lalitica...................

doamne ajuta sa se faca bine, sa creasca si sa ii aiba doamne doamne in palma lui, si asa sa ii poarte, sa ii tina mereu de mannuta sisa aiba grija de ei............

eu mereu ma rog............de atunci, ca daca e sa vrea o viata, mai degraba sa imi ia viata mea, dar pe al lui sa i-o lase............................

daca ar fi asa de usor sa putem muri pentru copiii nostri.....cred ca nu am ezita nici o clipa sa o facem..................

doamneeeeeeeeeeeeee................ajuta pe toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FELICITAI CARMITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA TE REFACI REPEDE SI SA AI GRIJA DE VOI!!!!!!!!

lorex hai acasa cu flacara violet..........ce frumos.........hai ca te asteptam sa mai scrii una alta ca lipsesti pe aici...........

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

alexutzza... e intr-adevar, ok echo...
uter RVF inseamna uter in RetroVersie-Flexie, si banui ca si pana acum tot asa l-ai avut.
iar foliculii cavitari presupune folicoli goi, fara continut lichidian (sange, etc.) ceea ce e din nou bine.

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

neatza si de la noi,

e destul de greu cu mulsul! bafta! dar e crima, la mine la pompa nu iese never mai mult de 20-30 de ml si si aia chinuiti...ajuta apa fierbinte/calda pe sani. Io mai dau inainte de muls cu apa calda calda de la robinet pe sani si curge mai usor mai repede.

de Yannis

merci de pont. am sa incerc si asa. pana la urma am reusit sa strang 110ml din ambii sani dar in vreo 45 de minute. Oricum e mai mult decat suficient pentru cat mananca acum David, eu nu vreau sa pierd laptele pe cand o putea si el sa manance de la tzitzi.

Mergi la inceput