Mi-a fost rusineeeeee

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

clasic canadian, deci nu pot zice ca sunt originala!

stateam la bloc, masina noastra in parcare langa a unui vecin aceeasi culoare, marca, doar un an mai tanara a lui, parca. Locurile fixe, deci nici o problema previzibila.
Si ninge o zi, ninge a doua zi, deja marcajul la locurile de parcare nu se mai cunostea zapada de jumate de metru, si fiecare incerca sa inghesuie masina pe unde putea.
Ninge rau de tot in noaptea aia, a doua zi snow day: scolile inchise, deci copilul acasa, eu acasa (lucram la universitate pe atunci) numai sotul trebuia musai sa plece. Cum masinile erau ingropate in zapada, ocheste pe cea care crede ca e a lui, si da-i si lupta si curata, si da zapada la o parte, isi face cale sa iasa, si da-i si lupta... Vine sus fleasca de transpirat, nervos, se schimba si ma intreaba: ai cumva vreun bilet? De ce? pai am dezgropat masina vecinului!!! Cand am apasat pe telecomanda, a bipait masina vecina, pe care eu nu o curatasem!!!


Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/


Ha ha, fantastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

asta e fara doar si poate cel mai tare topic de pe forum! n-am mai ris asa la fiecare postare niciunde...

povestile voastre m-au facut si pe mine sa-mi amintesc o faza din copilarie pe care o uitasem cu desavirsire, am stat mult pe ginduri daca sa ma pun la zidul infamiei de buna voie sau nu in fine...

cred ca aveam vreo 5-6 ani si locuiam la o casa destul de faina in oras dar care avea veceul in curte (deh, era acum 30 ani )...nu numai ca era in curte dar era din ala pe sistemul cu gaura in podea (sanatos, de altfel!)
intr-o zi de vara, eu si gasca de copii de prin imprejur ne jucam de-a v-ati-ascunselea...impreuna cu alti 2 copii m-am pitit unde credeti voi? exact! in veceul cu pricina... parca si acum il vad: destul de inghesuit, cu o podea de ciment, lustruita bine si cu o gaura in centru cam cit o minge de fotbal, ceva mai mica...eu fiind cea mai mica si mai naroada intre astia 3 intrati in veceu, am fost impinsa la spate...si neavind in ce sa ma proptesc, pe intuneric (cu usa inchisa)...logic: am alunecat si am picat cu un picior exact in gaura veceului...ghinionul mare care a fost de fapt? ca veceul era negolit cam de multisor si "plutitorii" erau chiar aproape de liman...va imaginati ca m-am umplut toata de "respect"...imi amintesc si acuma cum m-a remorcat mama si m-a depus in mijlocul ograzii unde m-a spalat cu furtunul in hohotele de ris ale verilor mei

am trait cum se spune pe bune expresia "sint in rahat pina-n gat"...ma rog, eu am fost pina-n brau...

deci sint convinsa ca o sa cistig la loto premiul cel mare ca prea am calcat in el cu foc...sau mai bine zis, am intrat cu totul



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Eu, pipi in boscheti cu poseta pe umar nu mai fac..ultima data cand am facut asta, ..tot pipi a fost in poseta.

mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06



Cooool!
De ai stii cat m-am distrat si mai ales ca am o imaginatie foarte bogata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Amintiri din concediu ...dupa o noapte de somn in masina dimineata am fost izolata in ea,ne-am trezit intr-o mare parcare(in noaptea somnului era goala) cu port la Dunare

faceam pe mine pisu' de nu mai puteam ...l-am adormit pe bebe,fiica-mea nu se dezlipea de mine...al meu luase cartela de la masina si n-o puteam inchide...in spatele meu era un mic port si o multime de excursionisti...eram in pragul disperarii...incercam sa gasesc solutii si nu-mi venea nimic in minte...in punga nu puteam ...in sticla nici atat ..aveam eu un castronel in spate ,dar sigur era prea mic...si cum stateam eu chircita mi-a sclipit ideea in minte,dar m-a bufnit si rasul...era singura solutieeee....am luat din spate doi pampersi, nu doar unu, de-ai lu' fiimiu si m-am bagat in masina ...i-am umplut pe amandoi

...acum ma intreb cati m-or fi vazut ... acum in excursii clar ma dotez cu pampers pentru adulti ...

**************************************

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Acum cativa ani, in zona unde locuiesc aparusera cativa intreprinzatori cu tarabe.
Eu veneam de la scoala si-l vad pe un pusti pe la 10 ani umbland la o taraba.
Eu, spirit civic, am senzatia ca pustiul fura. Il admonestez:
- hai, hai, pune inapoi ce ai furat si pleaca!!!!
el: dar e taraba lui tata, eu nu fur.....



va dati seama ca muuuule luni am ocolit zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Super subiectul mai putem sa radem si noi putin..
Ultima data cand mi-a fost rusine este anul trecut in iulie.Eram la Saint Tropez si aveam mainile pline de incaltari de vara pe care trebuia sa le las unei prietene pentru vanzare cand zaresc intr-un bar de fite din centru un prieten..Ce zic stai sa trec sa-l salut chiar daca eram grabita si cu bratele pline.Intru in bar care avea nisip pe jos, si grabita si in fuga alunec si am cazut in fata tuturor, incaltarile au zburat pe mese si in capul unora iar eu nu mai e nevoie sa spun ca eram intr-o fustita nu f lunga , maieu decoltat si deci privelistea pe care am oferit-o.Dupa ce mi-am revenit ca picai destul de bine, am incuput sa-mi strang incaltarile si mi-am jurat in barba ca mereu o sa fiu mai atenta unde puc piciorul.
Si inca una eram in scoala genrala in clasa a 7a, in ora de franceza..Si aveam o profa rea, dar rea si ne era frica de ea in ore.Ma scoate domna la tabla cum era atunci si ma pune sa citesc si sa traduc un text..Les enfants jouent dans la cour..Eu in minte mea am zis sa fiu atenta sa nu traduc enfants=elefanti si sa zic copii..E nu sub stresul de atunci am zis Elefantii se joaca in curte si uite asa toata lumea a inceput sa rada si eu eram rosie ca racul si profa a inceput sa tipe..oribila ora am mai petrecut.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Parintii mei acum cativa ani, in Decembrie se pregateau sa plece la tara sa taie porcul. Tata vorbeste cu un prieten care are o macelarie sa-i dea un baiat de la el sa-l ajute la casapit si la pregatit produsele. Se intelege cu baiatul: vineri, la ora 6 dimineata te iau de la blocul cutare, de pe strada cutare.
Zis si facut, dimineata la 6 tata prezent, ploaie, urat rau afara, intuneric, opreste tata masina, tanarul se urca in spate si pornesc. Tata, in gandul lui : "ce macelar mi-am angajat eu, cu mainile in buzunare, fara un cutit, ceva unelte, nimika..." si spune:
- Domnule, da' ati venit asa, cu mainile in buzunare, stiti ca sunt doi de taiat...
barbatul din spate nimic...
Tata:
- eu am ceva cutite, da' nu sunt profi, nu cred ca taie prea bine, ne descurcam ? ca vreau sa termin azi !
la care omul:
- domnule, cine sunteti ? pe cine vreti sa omorati?
Tata:
- da' tu cine esti ? de ce te-ai urcat la mine in masina?
- nu.... eu il asteptam pe seful meu, are masina alba fix ca asta...
Tata:
-inapoi, da-te jos urgent, ca-mi pleaca macelarul si-mi tai porcii singur...
-m-ati speriat de moarte, credeam ca am nimerit aiurea rau
In fine, a intors masina si si-a gasit macelarul in fata aceluiasi bloc. Intarziase omul cateva minute, da avea o plasa plina de cutite si-au reusit sa casapeasca in dulcele stil romanesc porcul nostru si al bunica-mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am citit doar pana la pagina 2. Cand am inceput sa citesc prima postare ma intrebam ce o fi atat de interesant de s au scris 7 pagini dar m-a prins imediat subiectul si nu ma mai pot dezlipi de el.In plus, bebe a adormit la mine in brate si l-am trezit de doua ori. Nu mai pooooooooooooot de ras. Bietul bb, nedumerit a facut ochii mari si a inceput sa ma intrebe in limba lui ce se intampla.Si ca sa nu fiu total offtopic sa povestesc si eu ceva.Eram adolescenta, singura acasa, ai mei la tara. Statusem la fereastra mult timp si priveam cum incet incet soarele se apropia de asfintit. La un moment dat vad o prietena care intra in bloc si care sigur venea la mine acasa asa ca ma grabesc sa ii deschid. De acum era semi-intuneric in casa dar eu in graba mea nu am mai aprins luminile indreptandu-ma hotarata catre usa apartamentului sa o deschid, si lovindu-ma puternic de usa dintre sufragerie si hol care avea geam inchis la culoare si care in intuneric aparea ca si cum ar fi deschisa. Am ramas cu o julitura urata in genunchi si in frunte+nas astfel incat cand au venit ai mei de la tara nu au vrut sa ma creada ca am intrat ca fraiera in usa. Ma tot intrebau daca nu m-a batut cineva.


un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Nu's de ce dar momentele mele jenante nu mi le amintesc acum....
Insa va povestesc ce a patit o doamna care colabora ca si jurista la firma unde lucram . Se apropia de 60 de ani insa era in super verva, conducea o dacie 1300 (era spaima soselelor pe bune) si era tare haioasa. Vine odata in biroul meu si n-a fost greu sa observ ca avea dresul rupt in ambii genunchi si tot aspectul ei cam ravasit. Pana s-o intreb imi zice ea ca a fost la nu stiu ce tribunal, pe holuri s-a intalnit si a discutat cu nu stiu ce persoana importanta si cand da sa plece, s-a impiedicat pe scari si a plonjat un etaj aproape, pana la picioarele unui jandarm. S-a ridicat elegant si l-a intrebat: "mama, zi-mi te rog unude-i primul geam, ca sa ma arunc..."

Si tot despre o colega (cam la 40 de ani) cu care nu aveam cine stie ce afinitati, dar dat fiind faptul ca aveam birourile vecine mai faceam conversatie seaca din cand in cand. Eu eram in birou cu alta colega (si prietena), iar cea 'nesuferita' ne povestea tacticos ceva (neinteresant) si cum se plimba ea asa....vine si momentul sa faca tura de intoarcere caci nu mai avea unde avansa si se intoarce cu spatele la noi mergand spre geam. In secunda urmatoare ne-am invinetit de ras (mocnit) pt ca cea care povestea dandu-si atat importanta tocmai se intorsese de la wc si avea fusta prinsa in chiloti (care erau cat China). Noi ne faceam semne disperate care sa-i spuna si pana la urma a trebuit, caci s-a intors cu fata la noi si ne-a vazut cat eram de schimonosite - a tasnit imediat la ea in birou si din pacate pt ea (caci cred ca s-a simtit tare prost) noi am explodat in ras inca inainte sa fi apucat sa iasa din incaperea noastra. De atunci ne-am ignorat cat am putut mai bine...

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fain subiect!

la capitolul faze penibile: era vara, alaptam, stateam imbracata comod in casa in colanti si in bustiera. a sunat curierul ca mi-a adus ditai coletul si sa vin sa-l ajut sa-i tin usa si ... am uitat sa-mi pun tricou pe mine si am iesit in bustiera in fatza blocului...

a 2 a....a venit postasul sa-mi aduca un ramburs. teo al meu, voia sa se imprieteneasca cu el si tot aducea diverse lucruri si i le arata si-l intreba "ce e asta???"....a adus el polonicul, lingura, poseta mea...il vad ca sapa prin poseta si scoate un tampon si-l intreaba "ce e asta?"...postasul se face ca ploua, eu la fel, la care teo imperativ:"papashuuuu' ce e asta??"...la acre omul, fastacit, zice:"nu stiu, intreaba pe mama ta, ca e al ei!"

edit ca mi-am mai adus aminte una
mama are un administrator de bloc urat si ciufut...copiii l-au poreclit "hamsterul" (inca de "pe vremea mea"), ce vina o avea bietul animalutz, nu stiu....
in fine, intr-o zi a venit sa-i zica ceva mamei. eu am auzit voci la usa si am intrebat, dupa ce a plecat cine era si mama mi-a zis ca a fost "hamsterul".
nu au trecut 10 min si a batut iar si a deschis alexutza mea, care a inceput sa strige:"mamaieeeeee, vezi ca a venit iar Hamsteru'!" si catre el, senina:"d-nul Hamster, asteptati sa vina mamaie de pe balcon" ....era omul toate culorile curcubeului

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"


Mergi la inceput