Fiv in Ungaria 94
Raspunsuri - Pagina 14
adipapazi spune:
deci, mami_vreau, am programarea miercuri la 10.30, adica fix inaintea ta.
bai fetelor, ce bine ca exista forumul asta, va sarut pe toate!l-am tampit pe barbatul meu, acuma nu duce numa grija noastra, ma intreaba si de voi.
pamy spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE
VA IMBRATISEZ CU DRAG PE TOATE, ALATURI DE CELE MAI FRUMOASE GANDURI DIN PARTEA MEA!
samira33 spune:
buna dimi
de 8 Martie ...va urez...tot ce v-a urat adishor...plus tot ce e mai bun si frumos in lume...noua sa ni se intample...ca meritam....ca doare ne mai chinuim si noi sa avem un bebeloi.
tamy...LDH asa se regaseste si in buletinele de analiza din Ro...si daca nu ma insel inseamna dehidrogenaza lactica-o enzima a ficatului...si nu mai stiu ce face...da face ea ceva...in mod sigur.
iar cealalta este fosfataza alcalina.
daca vrei iti scriu eu care sunt analizele functiei hepatice pe care le vrea dr.K
hai..va pup....azi ma duc la clinica....azi mai am un Cetrotide si diseara Ovitrelu.
ma duc sa ma gatesc....doar azi e ziua mea....poate ii cheltui banii barbatului...ma mai gandesc.
elenus26 spune:
LA MULTI ANI!
Va tin pumnii la toate care sunteti in "focuri" zilele astea... sa auzim numai vesti bune!
La "Inseminare" (acolo scriu mai des, desi va citesc zilnic si pe voi) ieri au fost numai vesti "pozitie"!
Pupici!
pogonici1977 spune:
buna dimineata...fetelor
va doresc o primavara fericita si sa va dea domnul ghioceii cei mai frumosi si lipiciosi de burtica voastra
sa stii ca si eu va citesc din umbra...ptr pana nu fac celioscopia nu am nimic noutati..eu abia pe 15 martie merg sa vb cu dct meu sa ma programeze la opoeratie..
tamarlys...scriemi si mie pe private ce analize tia cerut kovacs..ca noi suntem in aceeasi barca...tu fara trompete si un fost hidro..eu in devenire
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
mami_vreau spune:
Neatza!!!
Scuze ca am disparut in weekend dar am avut un program super plin... cosmetica, coafor, vizite, bagaje, etc...
maine plecam si noi la drum!!!
adi oricum incerc sa ajung si eu un pic mai repede la clinica! clar ne vedem acolo!
goggy ma bucur tare, tare mult pentru tine!!!! te astept azi cu un beta mare! Sarcina usoara!
speranta, lidia v-a sunat p.k?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
felicia si cezara voi sa nu uitati ca va asteptam cu vesti bune!
Laura
mairis spune:
Un 8 Martie cu vesti bune si rezultate pozitive tuturor fetelor de pe aici!
Si la anu' sa ne sarbatorim in calitate de mame!
Pupici!
Irina, +4
mami_vreau spune:
ce tuta sunt!!! nu v-am spus si eu la multi ani! ma revansez acum!
La multi ani tuturor si sa ne vedem mamici cat mai curand!
Laura
tzotzooo spune:
Buna,
Adipapazi, esti mortala! Ne-ai facut o urare atat de frumoasaaaa! Sa dea DD sa fie asa cum spui tu acolo si la anul pe vremea asta sa vorbim de pampersi si elastice largi.
Va pup si eu pe toate, va urez sa fiti sanatoase si iubite iar la anul sa sarbatorim si ziua mamei nu numai pe cea a femeii.
Tzoc