Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Andreea, in 2 saptamani isi poate dubla dimensiunea...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

liliana poti citi milioane de carti de psiho, tot copilul te va ghida in crestere lui.Ma rog cartile sunt ca punct de reper dar ficeare mama se va ghida dupa nevoile copiilor lor.
Cat despre ce ai scris cu sa fii parinte bun ori ba, tine de felul fiecareia de a fi, a fi parinte bun se invatza pe parcurs, intradevar nu e ceva nativ.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Andreea, bine ai venit si felicitari pentru bebe!!! Bebele tau este absolut normal! Nu iti mai face griji, bucura-te de miracolul pe care-l traiesti!!!

13+

Mergi la inceput

klarisse iti multumesc mult.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Va recomand site-ul www.babycenter.com , il gasesc foarte interesant1Eu sunt logata pe el atat pentru sarcina cat si pentru cresterea copilului pe luni, gasiti informatii utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna mamici si gravidute!

am reusit sa citesc capitolul asta mai mult nici nu indraznesc

am vazut ca lista de prietene dragi s-a maritimi pare f rau,e f trist,fiti tari fetelor!

la prima sarcina eu aveam dpn16oct si am nascut pe 24 sept adik la 36s si cateva zile,efectiv seara stateam in pat relaxata si mi s-a rupt apape la 10seara,si la 0.10min a venit david prin cezariana ca nu a binevoit sa-si intoarca capsorul in jos si asta mi-a recomandat dr...a avut 2.8kg si 48cm ceea ce e f bine pt 36sapt

acum nush cum va fi,cum va vrea Dzeu!

klarisse eu am nascut prima data la cuza voda cu dr dumitrascu(acum va fi la fel)si atunci era in maternitate zarva mare cu stafilococul auriu,dar copilul meu nu a avut nimic,am o prietena care a nascut la 2 sapt dupa mine si fetita ei a luat virusulso nush ce sa zic...eu am avut noroc,habar n-am

unde se deschide maternitatea particulara din iasi?eu am o retinere mai ales ca va fi nou deschisa,e f importanta sectia de neonatologie iar din cate stiu eu la cuza e cea mai bine dotata sectie din toata moldova,asta in caz de Doamne fereste e vreo pb cu bb dupa nastere...uite am o alta prietena care a nascut la elena doamna 2 fetite gemene prematur pe la 34s si aveau sub 2kile fiecare,ei le-au trimis la incubator la cuza ca erau mai performante decat ale lor....so....eu zic ca sectia de neonato e f importanta intr=o maternitate

zozela,nerantula unde sunteti?

si vreau sa urez bun venit mamicii de ema mari paunsarcina usoara,totul va fi bine!!!

de David si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Nushulica maternitatea de care spun e in cadrul Arcadia Hospital si chiar am niste cunostinte care lucreaza acolo si stiu ca aparatura va fi de ultima generatie si vor colabora acolo cei mai buni medici din Iasi, ceea ce ma incurajeaza. Mie mi-e literalmente frica de maternitatile de stat. Nasa mea a nascut la Cuza Voda insa nu iti explic in ce hal a iesit de acolo si a uns toti medicii, asistente, etc. Acum ma rog sa fie bebe bine ca o sa vedem unde nastem..

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Va recomand site-ul www.babycenter.com , il gasesc foarte interesant1Eu sunt logata pe el atat pentru sarcina cat si pentru cresterea copilului pe luni, gasiti informatii utile.

Si eu ma uit pe babycenter,sa vad cat de mare este puiul meu si ce s-a mai intamplat cu el in saptamana asta . Stiu site-ul de la sarcina cu Vladut, acum aproape 5 ani.

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Andreea, felicitari pentru bebelin

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, incerc sa tin tot Postul Pastelui, desi pana acum tineam post max 2 sapt. Observ ca de la un timp, ma simt extenuata (poate si de la tiroida, sunt racita). Credeti ca o eventuala sarcina ar putea fi afectata de postul meu?Maine sau samb merg sa-mi fac si hcg-ul.

Mergi la inceput