Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)
Raspunsuri - Pagina 22
Erina spune:
Dupa ce ma odihnesc o sa intru sa pun si eu numarul meu si sa iau citeva numere din listuta.
Uta_ciun
curaj si nastere uosra pentru miine!
Atb
, curaj mult si nastere uosra daca e sa se intimple curind!!!
Freedelia bine ati revenit acasa!
Ellanik abia asteptam sa aflam ce ai hotarit cu medicul!
Ioana si Daria e o sclifosita la mincare. Sfaturile fetelor le-am inregistrat si eu. Sper sa isi revina Ioana cu papa. Coprocultura noi am luat in trei zile consecutive cu luna plina.
O dupa-amiaza frumoasa fara surprize neasteptate!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Roxana, nu mi-a spus cit e de lung colul. Am facut doar controlul pe masa. Spunea ca daca am pierdut dopul gelatinos mai poate dura 3-4 zile maxim. Eu sper sa fie dupa 8 martie.
Si eu m-am temut tot sa nu aiba bebelusul de suferit plus pentru mine ca sunt la a doua cezariana.
Despre pierderile de lichid mi-a spus ca ar fi fost pe durata mai lunga si intermitente sau foarte abundente.Acel lichid incolor poate fi rezultatul activitatii galndelor cervicale (sper sa fi retinut corect).
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cristinicuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am fost la doctor astazi. Roxana am zis ca mai bine safe than sorry. Colul s-a scurtat, e sters, membranele sunt inca intacte. Atit dr. cit si noi speram sa mai astepte bebelusul pina la inceputul saptaminii viitoare pentru a implini cronologic 38 de saptamini. Pina atunci am recomandare de odihna multa si repaos. Am avut si consultul preanestezic (Cristinicuta iti dau imediat un PM cu procedura si cost ), totul OK, vom merge de data aceat pe rahi-epidurala.Ce sa va spun, ce aveam, emotii pina acum, acum incep sa se aglomereze si mai si...Sper sa fie totul perfect si bebelusul sa fie bine sanatos. Doamne Ajuta la toata lumea! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 37+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Se pare ca bebelusii nostri se grabesc ...mie mi-a spus asta acum 2 saptamani si cateva zile...si bebe e inca la locul lui....mai e f putin pana saptamana viitoare (si eu tot atunci fac 38 incheiate - luni mai exact) si o sa fie bine...
eu maine ma duc la anestezist..astept detaliile pe PM, mercic mult si odihneste-te...cat mai mult la pat, fara efort deloc..orice pentru ca bebeii sa fie bine

Dar nu te-a programat?ca ar fi tb deja sa iti zica ziua cand te cheama....chiar dc ora ti-o zi cu o zi inainte, dar macar ziua trebuia deja sa ti-o spuna...
37+
Alex CristianAMR 12 de zile
karla2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact eu nu gasesc mesaj de la anca yari aici roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
roxy vezi ca e la pagina 16 mesajul meu, si noul id este karla2003
babyangel spune:
Uta_ciunscoatem agitatele si pt tine maine, ca mai avem programari. Doar sa vina iepurasul
Ate09 eu una sunt pregatita sa agit pe aici catva motate. Dimineata inainte de 9 ies cu ele la interval![]()

Dayanara, lichidul amniotic se scurge in principal cand fortezi abdomenul..de ex. cand te ridici in picioare ,de pe pozitia orizontala. Sau , incerca sa ridici o galeata cu apa, etc. Daca sunt fisurate membranele, va curge lichid la aceste eforturi. De altfel, scurgeri de lichid pot fi , dar nu amniotic..exact cum ii zicea Dr Cristinicutei
Fetele, m-as baga eu sa schimb capitolul, dar prima data nu mi-a prea iesit
Sa vedem, chiar nu apare nici o "veterana"?
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 7 zile maxim!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Intru sa fac capitol repede.
Oana
mami de minune mica, Eric Nicholas
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

oanaiacovita spune:
Se pare ca mai era cineva logat.Am sters un subiect.
Oana
mami de minune mica, Eric Nicholas
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

mar_apr_2010 spune:
Oana, hai ca iar am dat-o in bara
Oi fi eu mai batucita in cap, sau ce nu fac bine..
Hai ca ies ieu, si te las pe tine![]()

silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)