*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

cameliam ,da ,se poate...se manifesta in per. 5-12 zile dupa vaccin, chiar si 40 grade, mie asa mi-au zis astia, sa nu ma sperii...ma bucur ca a trecut repede,pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otiliaaaa felicitari pt fetita, wow ce frumos, parca o vad pe noua bebelusha, iar blondina, ochi albastri gene lungi. Frumos!

Malinas si Eduard mai face istericale dar nu-l bag in seama, pur si simplu ma asigur ca e safe si ma intorc cu spatele, discut ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si inceteaza ...... la un moment dat. Cu copiii deocamdata se comporta civilizat dar nici nu prea am avut ocazia sa ne jucam cu multi copii. Australia.....cam departicel de casa, asta depinde cat de legati sunteti de acasa, rude, prieteni.

Bertha frumosi copii aveti! Ti se scurg ochii.

eu am facut eco ieri si am aflat ca bebe e tare mic, avem doar 9 sapt si 4 zile, sincer ma asteptam sa fie mai mare. Speram si eu sa scap mai repede de greturile astea. Corina tu cum stai??

Adriana w9+ si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

aaaa si am uitat sa ma laud ca azi a fost prima zi in care nu am alaptat deloc. A cam bazait Greuceanul meu dar pana la urma a renuntat. A fost mai usor decat credeam. Sa vedem cum va fi maine.

Adriana w9+ si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

O ?

Anca ma intrebai cum mai doarme Cheliuta...2 nopti a fost de vis, cu o singura trezire f scurta...azi-noapte de la 11 la 1 s-a trezit de 3 ori si de la 4 pana la 5 juma a stat treaz, s-a uitat pe pereti...macar n-a plans ca de obicei. La 7 juma era fresh...eu nu.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Neata, multam de cafea Gynie, ca taaaaare binevenita e. Cred ca s-a trezit de cel putin 15 ori... Acu face baie. Soata s-a pus sa faca dus si ea a inceput sa planga langa vana. Asa ca fac baie amandoi.
Na, ma duc ca plange.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Multumim de cafea, tare buna e!!
Ti-am vazut si eu Cheliuta, baiat mare si frumos! Si a stat tare cuminte in timpul operatiei! A tuns-o si tati pe Teodora, nu chiar cheliuta, dar a fost tare speriata, n-a urlat, dar m-a tinut strans in brate si a tremurat toata.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Neatza!

O ?

Anca ma intrebai cum mai doarme Cheliuta...2 nopti a fost de vis, cu o singura trezire f scurta...azi-noapte de la 11 la 1 s-a trezit de 3 ori si de la 4 pana la 5 juma a stat treaz, s-a uitat pe pereti...macar n-a plans ca de obicei. La 7 juma era fresh...eu nu.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
eu am facut eco ieri si am aflat ca bebe e tare mic, avem doar 9 sapt si 4 zile, sincer ma asteptam sa fie mai mare. Speram si eu sa scap mai repede de greturile astea. Corina tu cum stai??

Sa fie bebe sanatos si voios si tu sa scapi de greturi repejor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Azi sunt si eu fresh,vin la cafea.
m-am culcat la 9 aseara ca nu mai puteam , si Thomas in ultimele nopti s-a trezit f des, ieri noapte de ex de la 9 pana la 12 s-a trezit de 4 ori dupa care n-a mai adormit numai la 1 jum si la 5 dimineata era fresh..
Camelia, o fi din cauza ror-ului. Thomas nu a facut febra la nici un vaccin , dupa ror, prin ziua a 6-a a facut intr-o noapte 38,3(n-a avut asa febra niciodata),dar la fel de la un paracetamol intr-o jum de ora nu mai avea nimic, dar dupa vreo 10 zile de la vaccin s-a umplut de muci, pediatrul mi-a zis ca e posibil sa fie tot de la vaccin, aa si lui Thomas i-au iesit la cateva zile de la vaccin si cateva bubite pe piept care la fel au trecut f repede. Cei de la cabinetul de vaccinari mi-au zis care sunt posibilele efecte secundare, Thomas a facut din fiecare cate putin.

Thomas e prietenos cu copiii. pana acum n-am prea avut de-a face cu pitici de varsta lui , mai mult cu copii de peste 2 ani si poate si din cauza asta inca n-a sarit la bataie. in general sta si studiaza ce fac copiii si face si el.
dupa ce venim din parc eu am febra musculara, atata ma alearga.

Aseara l-am tuns 12mm, n-am avut curajul sa-l tund la chelie, si sincera sa fiu mi-era teama ca o sa-i mai creasca parul la anu'. observ ca a inceput sa-i creasca par mai tepos, sau cum sa zic, firul mai dur, si nu matase de bebelus ,de care a avut pana acum.

La bulgareala in Straja venim si noi la anu', pai se poate sa mearga 2 gagicute faine ca Teodora si Sofia si noi nu?

mami de Thomas

Mergi la inceput

La noi distanta e sensibil mai mare si drumul ne obliga si la viteze mai mici (multe comune, orase de traversat, drum bombardat sau curbat), mai putin de 3,5-4 ore n-am facut niciodata. De aceea, daca merg cu pustoaica trebuie sa gasesc un loc sa stam peste noapte. Voi cum vreti sa urcati cu Paula cu masina sau cu telescaunul?

La temperatura ma orientez dupa tample, ceafa si burtica, daca mi se par mai fierbiti ca de obicei pun termometrul. Uneori e doar alarma falsa. Mai rau e ca incepe sa nu mai stea la termometru. Va urma o perioada mai dificila la masurare. Sper sa nu fie cazul prea des.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Aleinad am uitat sa zic ca nu am mai mers la Straja dar sigur la anul daca veniti in formatie completa facem o bulgareala , de noi da e mai aproape cam vre-o 120 km .Hmm zici ca si la atatea zile distanta poate face febra ? de la ror ...apropos voi cum va dati seama ca au febra (in afara situatiei cand se vede clar ca se simt rau )se simte si daca pui mana pe frunte/fata/gat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
La bulgareala in Straja venim si noi la anu', pai se poate sa mearga 2 gagicute faine ca Teodora si Sofia si noi nu?

Va asteptam, va asteptam, cu cat mai multi cozonacei cu atat mai frumos!!! Si n-am uitat nici de ciorba de gaina!

Si noi tot cu 12 am vrut s-o tundem dar la parul ei mic si subtire am ajuns la 8. Si eu vreau ca pana la sfarsitul lui mai sa aiba ceva par ca avem botezul verisorului si nu vreau sa fie cheala.

Mergi la inceput