Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
enik83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya eu mam saturat de cat ma plimb la toaleta,aseara daca ma credeti in jumate d eora am fost de 3 ori,si culmea ca numai seara mi se face o sete de aia enorma,si beau apa de noaptea nu apuc sa dorm mai deloc din cauza navetei la baie 17+ |
si mie mi sete noapte dar nu beau..ca oricum merg la 2 ore..asa as merge la jumatate de ora..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui enik83
si mie mi sete noapte dar nu beau..ca oricum merg la 2 ore..asa as merge la jumatate de ora.. 16+ cu o minune de poze [url=http://lilypie.com][/url] |
eu nu pot sa nu beau,ma abtin de multe ori da simt k mi sa uscat si gat si tot.
17+
giorgia23 spune:
Da Racusor doar 5 kg pana acum...eu sper sa nu depasesc 60kg tinand cont ca am plecat de 47-48kg
Aceeasi problema o am si eu cu dusul des noaptea la baie...inainte ma duceam 1 data acum de 3-4ori
Legat de sani...voua v-a aparut colostrul?...mie da si uneori si ziua ma trezesc uda pe bluza..nu tare dar ma deranjeaza
Ma duc sa fac baitza
GEO 22+ cu
Creatza11 spune:
Bts ovifelicitari pt ! Chia daca iti doreai tu fetita, ai sa vezi ca nici nu-ti vei mai da seama de asta s-l vei iubi ca pe lumina ochilor. De fapt.... vad ca de acum ii iubesti pe amandoi bietii tai.
michelle sa sti ca si mie mi-a iesit ph mai mare si dr a spus tot ca-i bine.
georgiafelicitari pt fetita, sa creasca mare si s-o faca pe mami mandra de ea!!!
puiutz mic pe mine nu ma mai dor sanii cam de pe la 12 sap, doar atunci cand ma pun pe burta ca s-au facut cam babani si intep salteaua de la pat cu ei
Fetelor, intr-adevar si eu am observat ca am devenit mai paroasa pe burta si e mai inchis la culoare. Si eu ma gandeam ca la vara, cand va vrea cineva sa-mi vada burtica, ma voi codi de rusinea parului?
16+
btz_ovi spune:
Creatza..oricum era el iubit de cand am aflat de existenta lui.La urma urmei cel de sus face lucrurile cum crede el mai bine si se pare ca a tinut cont de rugamintea mea de la inceputul sarcinii:sa am intai baietel si apoi fetita..Iar pe zi ce trece il iubesc din ce in ce mai mult
19+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
enik83 spune:
va las fetelor.. noapte buna..vise frumoase..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
crissy77 spune:
nu-mi vine sa cred ca schimb 2 capitole intr-o singura zi
Sa schimb repede, pana nu ne inchide subiectul. Daca nu reusesc sa postez link la noul capitol... va descurcati voi
Cristina 14 s & Elise-Stefania
Mycya spune:
si pe mine sanii mai durut doar la inceput,si pana la 12 saptamani cam asa,si foarte putin sau marit,nu in asa fel incat sa schimb nr la sutien.oricum nu cred ca voi avea schimbari foarte mari k iam mostenit de la mama sanii si ea in timpul sarcinii foarte putine schimbari a avut.dar sincer ma bucur ca nu vreau dupa sa am vergeturi,sau sa se lase.
17+
bumblebee spune:
Vorbiti de dureri de sani, pe mine ma dor tare, nu sunt atat de mari, dar mi se par atat enormi! Ma fac Milka, ce sa mai. Dar sa fie bun pt bb si nu mai conteaza ce si cum. Pe mine prietenele cu copii m-au invatat sa-mi masez sanii si sa-i spal cu un burete mai aspru, ca sa se intareasca pielea si sa nu fac rani in primele zile, cat are bb limbuta mai aspra.
Cat despre mersul la baie, mie mi-a mai trecut, fata de cum faceam carare la baie noaptea pana prin sapt 15. Acum e lejer, oricum beau multe lichide, dar e ca inainte.
Cat despre padurea de pe burta, si a mea e faina, dar nu ma leg de ea in niciun fel ca sa-i dau sansa sa ma paraseasca dupa ce nasc.
Alina 18+ cu
gargarita