Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Btz_ovi, daca as putea sa rezolv... sa/i fac de dansi... vb lui racusor... 'sa miroasa primavara si sa traiasca mai mult' si sa/l rog pe ala micut si rotund de la mine din burtica sa se 'rostogoleasca' mai tarziu... Sau, daca as putea sa/l clonez pe 'fangutul' meu si sa/l iau la 'pachet'...iiiim ce bine ar fi. ucenic(aspirant) burtica |
Maya scumpo,ca tare draga imi mai poti fi tu,o sa vezi ca Doamne-Doamne nu sta degeaba si te vegheaza,iar atunci cand te astepti mai putin o sa ai un mic samburel in tine.Trebuie doar sa fii optimista si se va rezolva.Stiu,e usor sa vorbesti cand nu esti in cunostinta de cauza,insa am speranta ca acusi acusi te vom vedea cu burticuta mare si frumoasa,frumoasa ca tine scumpo.Te tare
19+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
poate pana la botez o sa se mai decida careva sa vina.5 persoane nu e diferentza mare.si eu ma gandesc de pe acum,oricum nu stiu sigur unde am sa fac daca la restaurant sau in curte la ai mei ca doar e in oras si spatiu am destul si sa pun o firma sa imi aranjeze acolo.oricum mai am timp sa ma mai gandesc pana in septembrie
17+
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui Mycya btz_ovi a vazut ca esti asa decisa si nu a mai spus nimic.oricum multi doctori ar lua bani si k le calci podeaua asa ca nu e de mirare ca pun astfel de preturi numai pentru un cd. 17+ |
Draguta am uitat sa iti urez un "bun venit" calduros (ai zis ca la tine e frig) si o sarcina usoara tare.Nu mai fi trista ca iese si bebe trist,ia si te gandeste ca ai un sufletel acolo si trebuie sa fii mereu vesela pt el,desi e greu tare fara parinti si fara casa ta.Nu am fost plecata din tara niciodata,dar imi imaginez ce greu e printre straini.
Legat de bani,da,eu am considerat ca acesta este un drept al meu,cred ca daca stiam ca se plateste nu aveam asa tupeu.Insa cateodata mai trebuie sa fii si nesimtit nu?
Totusi eu am dat peste doctori super.Doctorita mea mi-a spus clar ca daca vreau cezariana,sa imi fac o viza de flotant pt judetul Iasi,ca in acest mod scap de aproape 8 mil in plus la operatie.Am ramas mirata,deoarece cum ai zis si tu,toti vor sa traga bani de pe tine,insa femeia mi-a zis clar ce sa fac sa nu cheltui multi bani(si-a inchipuit ca am ramas cu datorii dupa nunta si a vrut sa ma scuteasca cred ca )Depinde foarte mult de omul cu care colaborezi si de relatia care o formezi cu el
Us
My Baby Boy
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Tina pai nu m-a costat nimic,pur si simplu i-am dat stick-ul in mana,i-am zis "doctore stick-ul are 16 GB,il vreau plin " si el s-a conformat dorintei mele,mi-a pus 59 de poze si nu am platit nici un leut.Nici la ecograf la doctorita mea nu dau nici un ban si culmea ea are o caruta de cd-uri si te serveste.De asta ma mira foarte mult pretul de 30 lei.In pretul de la morfofetala au fost incluse doar 5 poze scoase de el pe hartie 19+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Dar tu unde ai facut morfo si de ce tip era 3d, 4d? Si cat te-a costat?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 14+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui Dragaica Mai am o intrebare aici sunt la mare moda un fel de pampersi reutilizabili din bumbac care se spala dupa folosire. Cica ar fi mult mai sanatosi pentru bebei, economici, ecologici. Vroiam sa va intreb daca sunt in tara si ce parere aveti, pretul aici este de 25-27$/ bucata, sunt pe dimensiuni si au viata nelimitata. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
Si la noi au aparut, dar destul de timid. E un concept "nou" pt Ro si prea eco. Eu ma gandesc serios sa le incerc.
Cris 20+ cu
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Dar tu unde ai facut morfo si de ce tip era 3d, 4d? Si cat te-a costat? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 14+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Morfofetala am facut-o la Dr.Nemescu Dragos la cabinetul lui particular,pretul a fost de 150 lei (in maternitate tot la el e 100 lei) iar tipul a fost 3D,ca si la doctorita mea.Mie sincer mi s-a parut super ieftin atat la el cat si la dr mea (deci pt un eco 3d eu dau 50 lei),pe cand in Barlad o morfofetala la un cabinet particular e peste 3 mil,iar un eco 3D e peste 150 lei.
Us
My Baby Boy
carla_2008 spune:
LIA73 imi pare nespus de rau!!!!dar cum se poate la varsta asta e sarcina????e nedrept!!suntem alaturi de tine daca vrei sa te descarci!
Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
Fetele care mergeti azi la eco ,va asteptam cu vesti bune!!!
eu vineri merg la eco!!
Denisa
carla_2008 spune:
Fetelor am facut niste analize de urina si mi-au iesit : :"prezente cristale de urati amorfi"!!!! cat de grav e???????????
numai vineri ajung la dr.
Denisa