Bobocei de sept-oct 2008 (264)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Asa ca fetele...maine avem de petrecut..

i-am comandat un tort frumos, in forma de inima, de ciocolata , si imbracat in martipan alb...sper sa fie frumos...va trimit si voua cate-o feliuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lavida daca mai am drum in Auchan si vrei eu iti pot lua si trimite numai ca eu merg destul de rar pe acolo am fost o singura data ca e in cealalta parte de oras.Dar poate ajung eu pana la Pasti.
Lumi eu stiu ce e in sufletul tau ca ma gandesc ce ar fi in al meu desi si pe noi ne asteapta acelasi lucru dar eu tot mai incerc sa aman...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ramo si eu am vazut carucioare cu cadru' de metal, care costa mai putin...dar asta pe linga faptul ca are cadru' de metal mai este si smecher ...ma rog este mai solid....si de aia sper eu sa tina mai mult

lumi eu zic...ca doar grijile sunt de noi..ei, cu singuranta se vor adapta repede...vazandu-se acolo printre alti copii, sigur vor incepe sa se joace si cred ca vor uita oarecum sa mai faca "mofturi"....eu cel putin asa sper de la a mea sa faca.........iar cu caruciorul, ce draguta esti , ce incurajare...sunt absolut sigura ca va tine mult mai mult decat cele trei dinainte

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada asa este, am vazut si eu ca pe net intr-un prospect scria ca are alcool, in altul scria ca nu are

alessia petrecere frumosa maine Sa iti traiasca sotul si aniversare placuta !!!!!!!!

Ada cand vrei tu, doar sa ma suni inainte sa iti pregatesc pastilutele.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza pai bine mai, adica eu intru pe mess sa te intreb si eu un alta si tuuuuuu???? sa-ti fie rusine

alessia LA MULTI, MULTI ANI SOTULUI!!..petrecere frumoasa...daca mai ramane ceva...baga si ep aici o bucatica de tort...asa cat te lasa pe tine inima

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani XOR si Felicia!Sa fiti sanatoasa, iubite si sa aveti parte numai de lucruri frumoase!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lavida daca mai am drum in Auchan si vrei eu iti pot lua si trimite numai ca eu merg destul de rar pe acolo am fost o singura data ca e in cealalta parte de oras.Dar poate ajung eu pana la Pasti

Dya, multumesc de oferta, esti o scumpa. Daca ma hotarasc, te anunt din timp si vedem cum facem.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

freza noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina ma asteptam sa te vad pe tine cu o coafura noua si cand colo....tu ai tuns baiatul E scumpic rau

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna cat e de frumos Razva..ii sta tare bine asa.

Eu am ajuns la ep.13 din Grey's si parac as lua-o mai incet ,numa sa nu se termine asa repede :(

Alessia sotzului si aniversare frumoasa maine.

Lumi stiu ce e in sufletul tau,am trecut prin asta..nu pot decat sa te imbratisez strans si sa te pup.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput