"Conu Dinu "are probleme?

"Conu Dinu "are probleme? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Dupa o campanie mizerabila privind starea de sanatate a presedintelui tarii,iata ca se dezgroapa unele probleme financiare ale unor "aparent capitalisti"cu gestiune frauduloasa asupra unor foste proprietati ale tarii,adica ale noastre ale tuturor.
De la nenea Adrian Nastase,via tariceanu,s-au tot mutat niste creante ale noastre ale romanilor,de au ajuns tocmai in Kazakhstan!
Dl. Presedinte o sa incerce,( asa bolnav?)CUM IL CRED ,DAR MAI ALES IL VOR UNII,sa rezolve diplomatic problemele create de "capitalistii LIBERALI" ai nostri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu inteleg de ce ar avea "conu Dinu" probleme,din moment ce el nu mai este proprietar la rompetrol de vreo 2 ani cred.A vandut compania,cu datorii cu tot,unui alt proprietar.Exista un contract,cu diferite clauze,care inca nu e public(e o companie privata,nici nu are de ce sa fie public neaparat).

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

"Conu Dinu" are f. multe probleme din perioada cand a fost propietar si printre alte neclaritati lasate la voia intamplarii de guvernantii de atunci,are si niste accize neplatite.Nu cred ca aceste obligatii le-au fost comunicate si negociate cu actualii propietari.
"Conu Dinu" a profitat din plin de o anume situatie politica si cei care sustin o anume ideologie trebuie sa-si asume si compromisurile facute de partidul preferat,nu in numele ideologiei,ci in favoarea sponsorului.

Dar, eu vad o legatura intre atacul recent asupra presedintelui si situatia,putin spus neconfortabila pt. anumiti indivizi care si-au asumat riscul "praduirii" tarii,de fapt a averii poporului roman,facuta cu sacrificiile cunoscute de un dement care se dorea "independent"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Conu' Dinu nu mai are probleme:s-a ales cine dorea el!
Din pacate pt. Conu' alesul nu prea este bine cotat la Bursa!Sau poate ma insel?

Mergi la inceput