Dupa o campanie mizerabila privind starea de sanatate a presedintelui tarii,iata ca se dezgroapa unele probleme financiare ale unor "aparent capitalisti"cu gestiune frauduloasa asupra unor foste proprietati ale tarii,adica ale noastre ale tuturor.
De la nenea Adrian Nastase,via tariceanu,s-au tot mutat niste creante ale noastre ale romanilor,de au ajuns tocmai in Kazakhstan!
Dl. Presedinte o sa incerce,( asa bolnav?)CUM IL CRED ,DAR MAI ALES IL VOR UNII,sa rezolve diplomatic problemele create de "capitalistii LIBERALI" ai nostri.
Nu inteleg de ce ar avea "conu Dinu" probleme,din moment ce el nu mai este proprietar la rompetrol de vreo 2 ani cred.A vandut compania,cu datorii cu tot,unui alt proprietar.Exista un contract,cu diferite clauze,care inca nu e public(e o companie privata,nici nu are de ce sa fie public neaparat).
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
"Conu Dinu" are f. multe probleme din perioada cand a fost propietar si printre alte neclaritati lasate la voia intamplarii de guvernantii de atunci,are si niste accize neplatite.Nu cred ca aceste obligatii le-au fost comunicate si negociate cu actualii propietari.
"Conu Dinu" a profitat din plin de o anume situatie politica si cei care sustin o anume ideologie trebuie sa-si asume si compromisurile facute de partidul preferat,nu in numele ideologiei,ci in favoarea sponsorului.
Dar, eu vad o legatura intre atacul recent asupra presedintelui si situatia,putin spus neconfortabila pt. anumiti indivizi care si-au asumat riscul "praduirii" tarii,de fapt a averii poporului roman,facuta cu sacrificiile cunoscute de un dement care se dorea "independent"!
Conu' Dinu nu mai are probleme:s-a ales cine dorea el!
Din pacate pt. Conu' alesul nu prea este bine cotat la Bursa!Sau poate ma insel?