Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

am ramas singurica!Va las, merg sa fac ciorbitza!

ok fie asa sa ma cheme, imi puteti spune"singurica" de acum

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci ! ma bucur ca esti in preajma.eu sunr cu laptop si cupchil in bucatarie!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Raluci ! ma bucur ca esti in preajma.eu sunr cu laptop si cupchil in bucatarie!

da io, copil la san, mananc o ciorba de fapt o beau, si scriu pe forum

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

no deci acuma m-ati bagat in ceata total deci vigantol cu vit.d nu-i tot una? adica ,,treaba'' pe care trebe s-o faca nu-i aceiasi? ca eu parca auzisem ca nu se mai gaseste vigantol? sau care-i diferenta intre ele?
A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

no deci acuma m-ati bagat in ceata total deci vigantol cu vit.d nu-i tot una? adica ,,treaba'' pe care trebe s-o faca nu-i aceiasi? ca eu parca auzisem ca nu se mai gaseste vigantol? sau care-i diferenta intre ele?

A_driana, de David-Andrei

se spune ca ideal ar fi sa le dam bebeilor vigantol, pentru calciu in oase, dar cum in farmacii nu se gaseste vigantol, se da vitamina d, care are prop asemanatoare vigantolului.

ps. am terminat ciorba, acum o degust!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

So, ne-am intors din parc, bine-a fost!

Legat de vit D, alias Vigantol in creierii mei, stiu ca se fol in 30 zile de la deschidere. Eu tin Vigantolul la temperatura camerei si scriu data deschiderii pe cutie .

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mda..eu schimb vigantolul cand imi aduc aminte, tocmai pt ca stiam dela voi ca nu trebe schimbat. Dar vis-a-vis de discutia asta, doar ce am vb cu o prietena de a mea de la Iasi, cu bebe de 6 luni, care a fost la o pediatra buna de acolo, si i-a facut aia un circ enorm ca nu ii schimba sticluta de vigantol la 20 zile, ca de aia are fontanela mare cupilu...
deci nici noi nu mai intelegem pe cine tre sa ascultam...
Monisu, mersi de tipsu cu pozicile pe C, sa vedem, acum a plecat sotul cu PC la doftor',, sa vedem ce are...
Lavi, pt modificarile care tot le faci la listuta, ca eu daca era dupa mine, nu treceam nici o greutate la nici una din fete...la cat am lipsit..
Raluci, hai bre ca nu iti scrie nimeni pe frunte 'singurica'

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

esti o dulcica laura!
shtephy multumim!

Mergi la inceput

Andre, Chiara e superba si cu margele e trendy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Hello again

Dianar f frumoase jucariile, merci pentru ajutor. Oare sa gasesc undeva in magazin? Ca nu stiu daca mai apuc sa mi le livreze pana marti.

Many bany si eu sunt din Oradea si cum a zis Adriana, ne putem eventual intalni toate 3... daca doresti bineinteles

Lavi, scuze ca scriu cu rosu, dar nici pe mine nu m-ai vazut, te rog sa modifici la mamici in actiune 66,5 kg. Merci

Krelia o faza similara am patit si eu in urma cu cativa ani. M-a acostat una, ma intreba daca primisem bradu (era inainte de Craciun), eu eram pe langa subiect si nu cunosteam nici id... dar saraca fata nu prea intelegea ce-i cu mine... tot zicea ca ce am patit.. nu o mai cunosc???.

Mergi la inceput