Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lili, da vaz eu bine, sau matale si domnisorica sunteti niste plimbarete??si cu Krelia , si cu Many la intalniri , sau testezi pretendentii la mana printesei???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Bonsoir gagix
Sint un car de draci. N-am avut net toata ziua, iar fi-mea dupa plimbarea poetica de azi s-a transformat intr-o bestie urlatoare pe care nu o impaca nimik. Sint epuizata, acu urla in brate la tac-su
Ramonik ride tare frumos Ruxi
Many ce dulce e Vladut, ce m-am bucurat de pozici Imi pare rau ca au fost boi aia de la clinica
Dana e tare simpatic David, am si eu mingiuta d-aia dar varianta mai mica. Tot din Germania am primit-o
Referitor la Vigantol/vit. D. Da,eu am scris la Merck,producatorul de Vigantol, raspunsul il aveti pe contul comun de gmail (ala cu nov.dec). Ideea e ca ambele sint vitamina D, diferenta e ca Vigantolul are niste conservanti mai bengosi si nu e nevoie sa-l arunci dupa 2o de zile. La vit. D romaneasca,cita vreme asta e sfatul producatorului, sticluta trebuie schimbata.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca mi-a pus asta mica creierii pe bat.
Vroiam sa le pup pe Raluci, Shtephy si Diana - pe tine vreau sa te si intreb ce greutate are Teo acum. Mariuca mea a luat 1,1 kg, 1 kg, 500 gr si acum 400 gr. Poate urla de foame...
Of, sint tare obo, ma duc la dus sa-mi revin
Va pupacesc

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

vazut si eu poze de many, de laura si de dana

comentat primele 2 (ca am timp, nu de alta)...si pt dana - "sa=ti traiasca cele 2 albastrele (ochisorii), ca frumosi mai sunt! ....ah....si cel mai tare accesoriu e paturica cu

cred ca ma duc si eu la dormix..... fete si NB!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Ma duc si eu la , sunt rupta.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

laurairina, super palaria, nu-i faci si la david una albastra?
danaf frumos david si are niste ochi, seamana leit cu tine

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Many, Laura, Lili, Krelia, A_driana va multumim ptr. complimente.
Many si A_driana ,tipa cu ochii albastri nu sunt eu ...este moasa lui David. El are ochii albastri de la sotul meu.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

am mai pus niste poze cu puricul meu (cum ii zice tatasau) incepand de aici

dana, stiu ca nu esti tu, dar mie mi se pare ca seamana f bine cu tine

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Laura f frumoasa palaria, ai rabdare si te pricepi.

Danan f scump ii David, eu cred ca seamana si cu mami si cu tati. De fiecare data cand ma uit la pozele tale, mor de inima rea, ce n-as da sa ajung si eu in viata asta in Republica Dominicana... dar speranta moare ultima, nu? poate castigam la loto

Lavi merci pt completare

Ramonika tare scumpa-i Ruxi cum rade . Si sotzu a spus ca e f fumoasa.

Va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Many, Laura, Lili, Krelia, A_driana va multumim ptr. complimente.
Many si A_driana ,tipa cu ochii albastri nu sunt eu ...este moasa lui David. El are ochii albastri de la sotul meu.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Eu nu am stiut ca nu esti tu, David tot un scump este

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Adriana, vazut puricul brunet si ochios, iti seamana binee!
cat despre palariuta cu draga inima as face pt toti fulgusorii daca as avea timp..dar am ft ft putin, de multe ori imi plange rechinasa si eu mai fac un ochi la croset..si ma doare inima sa o las sa planga...si eu sa continui...
Abia mai fac ei cate ceva ceva, si am stat mai mult in casa, dar de acum daca incepem sa iesim la plimbari, nici atata nu cred ca mai apuc sa crosetez la scala industriala, ci cand si cand cate ceva pt rechinila mea..
Da puneti mamicile voastre, bunicile la crosetat, ca e simplu modelul, si 2 gheme de bumbacel subtire de la mercerie, si se face..timp si rabdare trebuie. Pt cine vrea model simplu de palariuta dau meditatii, ca si eu am furat de pe net cum se fac si sunt super simple..atata doar ca aici eu am mai complicat putin modelul..Se pot face doar cu picioruse duble si combini culorile cat mai placut ochiului, un bor cret cret si gata!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput