Senioare mari,mijlocii si mici (79)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau elly io am trecut-o si pe nico... Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Laura, ai numarat tu bine dar nu ma pronunt inca, mai astept. Nu prea as fi avut cum, fiindca sotu' a venit in Z15/16. Dupa calculele si durerile mele de ovar, ovulez in ziua 11/12 la ciclul de 25 zile.
MayanMistica spune:
Azi vremea frumoasa ...astenia de primavara asa de puternica ca n-am vazut ca soseaua are o bifurcatie si era sa intru pe contrasens.Noroc cu instructorul care era pe faza si a tras de volan asa de tare ca m-a trezit din melancolie.Da oricum , nu venea nimic din partea opusa , asa ca ce era daca scurtam drumu'?
Ellyshor spune:
Adria
Multumesc, multumesc, multumesc!
Babyboom...vino la mami...acum
Un votuletz va roggggg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-Ellyshor/
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Laurici, si eu ma gandii la Nico....dar zisei sa pastrez pentru mine gandul asta frumos....prea e frumos |
Mare dreptate ai, gargarito! Ar fi super-frumos dar cam imposibil. Si zau, n-am incercat alti gigei, nici macar cu gandul. Sotul meu e cel mai frumos, cel mai destept, cel mai bun, cel mai iubitor ... nu l-as da pentru nimic in lume.
mami_vreau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Laura, ai numarat tu bine dar nu ma pronunt inca, mai astept. Nu prea as fi avut cum, fiindca sotu' a venit in Z15/16. Dupa calculele si durerile mele de ovar, ovulez in ziua 11/12 la ciclul de 25 zile. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
nico speram si eu! si inca nu imi pierd speranta!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
guzelnico spune:
citat din mesajul lui ANI.G faceam proba pentru 1 Aprilie ... a mers ? |
Sa dea DD ca "pacaleala" sa se transforme intr-un sufletel in burticile noastre toate.
P.S. Ginuta, eu citesc printre randuri ca mataluta ai avea ceva de declarat dar nu indraznesti.
mami_vreau spune:
auziti da' daca fix ginutza e inculpata???
merge???
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota