Senioare mari,mijlocii si mici (79)
Raspunsuri - Pagina 3
samira33 spune:
buna dimi la toate fetele dragi
am fost la clinica...si a fost tare scurt...pana sa ma dezmeticesc eu...eram deja cu beletu-n mana-ala cu instructiunile pana data viitoare...si in curtea clinicii.
am multe oo...a zis dr. K ca nici nu are rost sa le masoare si faca numaratoarea acum...ca-i prea devreme...le masuramm vineri...si tot atunci incepem sa facem si planurile pentru punctie...se pare ca vom sta mai mult de 16 zile...asa am vazut din primele calcule.
Beatrix69 spune:
Buna dimineata!
Amy, asa cum a zis si Mami_vreau, poate n-a fi rau sa repeti testul la Bucuresti. Eu l-am facut la Bios, de exemplu.
Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
samira33 spune:
fetelor...noi murim aici 3 saptamani...de cand suntem impreuna...nu am stat atat timp bot in bot...si in aceeasi camera...una singura.
asta cred ca o sa fie piatra de incercare a relatie noastre.
nici in vacanta nu suportam sa stam atat de mult...si nicidecum doar noi 2.
samira33 spune:
al meu m-a intrebat de acasa...ce fel de televizor avem in camera...si cand i-am zis ca d-ala mic...a inceput sa se strambe.
aseara cand a intrat in camera si a vazut televizorul...a decretat:
-maine mergem sa cumparam televizor!!!
si acu trage de mine sa mergem sa cumparam televizor.nu-i intreg la cap.
adevaru e ca ecranul laptopului nostru e mai mare decat ecranul televizorului din camera...iar noi ne-am obisnuit numai televizoare d-astea mari...cel mai mic de la noi din casa are diagonala 82...si pe bune daca io mai vad ceva la astea mici...da n-am recunoscut aseara nici in ruptu capului.
samira33 spune:
mami...am facut fix 10 ore din poarta casei pana in poarta Pensiunii...852 km...am plecat la 5 dimineatza si la 3 si 10 eram la pensiune.
samira33 spune:
m-a si bufnit rasu cand l-am vazut pe doctoras....imbracat elegant-ca v-am zis ca azi are nush ce congres si a venit doar pentru eco a mea dimineatza...asadar....imbracat elegant...da cu manusi sterile in maini
samira33 spune:
Dumnezeule!!!!...da de ce vorbesc numai eu???
daca n-am controlat ceasul azi-noapte...si-n somn...iar la 5 am fost in picioare....si nu am mai putut dormi.
lyly_mar spune:
Buna dimineata,
Samira, sa-ti creasca toate oolele!Sa ai productie cat mai buna,ca tb sa realizezi planu,nu? Stiu cum e sa stai bot in bot o perioada mai lunga...te apuc nervii,mai ales cand nu esti obisnuita Fata draga,dar ai atatea sa vezi acolo,macar pana ET.Au o strada in Pesta care se cheama Fashion StreetAsa ca,bani si timp sa ai.Bafta multa si Doamne ajuta!
Mami-vreau,sa fie intr-un ceas bun prima intepatura!Doamne ajuta!
bebita,eu iti tin pumnii!Sa dea DD sa fie 2 liniute!
gasaca de fete
Ellyshor spune:
Samiiiii
I-ai trimis bezele lui dr K?
Poopilici la toate feteleee si o zi minunata!
Bucurati-va de soare ca de maine cik vine din nou iarna rea si rapciugoasa
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Aaa...gagicuteleee....va rog si eu ceva
Dati-i si zuzei buburuzei cate un votuletz aici: reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-Ellyshor/
sa creasca plantatia mare si frumoasa
Babyboom...vino la mami...acum