Senioare mari,mijlocii si mici (79)
Raspunsuri - Pagina 13
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
multumim de tratatie,mire!
aliooooooooooooo,rusia,mama,da tu ne scoti pe frigul
asta la ?? pai e frumosssssss??
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
yuhuuuuuu....buna dimi.
m-am trezit de juma de ora...plecam la Viena.
si ma plimb cu roata aia mare din oras...am zis.
ma plimb???...nu cred ca-i bine!!!...ma dau in roata.
ma duc sa ma pregatesc acum.
sa aveti o zi minunata fetelor.
galliciana spune:
sami,distractie placuta, si fa niste poze si pt noi!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
lumy3in1,multumim pt vot
samira33 spune:
multumim galli...o sa facem pozici.
se pare ca m-a ajutat Smecta...sunt pe drumul cel bun...da mi-e o foame de-mi sar ochii din cap.
galliciana spune:
ia si la tine, in caz ca te mai incearca....
mananca ceva usor,ai grija, si uscatele multe,si branza de vaca,sau telemea e buna pt stomac.
menics spune:
Buna dimi,
pentru graviduta noastra,
multumim de cafea,
samira distractie placuta! si ai grija ce mananci...
galli, tu draguta ce mai faci azi???
eu aseara am avut o surpriza neplacuta, nu aveam caldura si apa calda , asa ca am facut repede o salata orientala si am plecat cu ea la G...am vazut meciul si am dormit acolo...iar acum sunt cam teapana de spate...
Manu
galliciana spune:
manu,hello.
multumim pt vot!
azi,deocamdata,nimic deosebit; cu mancarea usurel
am facut ieri ciorba,la mic dejun-eventual-crenvursti fierti,
la pranz voi face cartofi prajiti cu carnati proaspeti,
diseara,nu stiu voi vedea.....
ma mai uit dupa un meniu-nici prea*prea,nici foarte*foarte,pt ziua lui tarzan,daca il aniversam,ca vine si cumnatul acasa,deci,vom fi toti!!!....
menics spune:
galli,
iti recomand ceafa de porc in crusta de mustar... daca vrei...
eu parca as vrea mai multe salate, off si sa vina odata caldura, zau nu mai vreau cisme, si am auzit ca vine frigul...
Manu