Bazar (2)

Raspunsuri - Pagina 51

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

am trimis pe mailul comun cateva poze cu produse pentru bazar. Am zis sa scriu si pe aici ca sa verifice cineva daca e in regula, sa nu raman uitate pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Actualizez.

Edit

Licitatii finalizate
mistral pantofii
madalina84 1, 2
kid 1, 2, 3

Am rezolvat toate chitantele primite in casuta de mail

Produse noi:
papuceii de la crissandrada
In categoria "L. Imbracaminte femei" de la ellinia

Mai sunt doua mail-uri cu produse.

Si cred ca trebuie inregistrate licitatiile de la ionik incepand, ieri ora 17:35

Fug la servici...

[size=1]Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

Mergi la inceput

Actualizez.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

H48-12 lei.

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Produse noi de la carminabulina in categoriile
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni# si
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#
edit
si in http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/QDiverse#

Actualizez si ultima licitatie.

Edit 2: Deschidem imediat subiect nou.
Edit 3: AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

fetele care aveti produse de la mine biara si olinsha va rog sa imi trimiteti adresa pe PM ca sa le pot pune la posta luni dimi ca eu plec iar la recuperare;

poop si o zi buna tuturor

POZE

Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna dimineata! Crissandrada, poti sa masori te rog talpa pantofilor pe interior? Multumeeeeeesc!
Alexandrina, in dreptul lui E 23 nu scrie "achitat". Daca e vreo problema cu chitanta, spune-mi te rog, sa o trimit iarasi. Daca am produse noi de adaugat la bazar, trimit mail sau e suficient PM?
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Buna dimineata! Crissandrada, poti sa masori te rog talpa pantofilor pe interior? Multumeeeeeesc!
Alexandrina, in dreptul lui E 23 nu scrie "achitat". Daca e vreo problema cu chitanta, spune-mi te rog, sa o trimit iarasi. Daca am produse noi de adaugat la bazar, trimit mail sau e suficient PM?
O zi frumoasa tuturor!

Am precizat de cateva ori, va invit sa cititi cu atentie si reglamentul "largit", intrebarea asta isi gaseste raspunsul acolo.
(Edit) cand va trece de moderare, desigur.

Mail, vrem mail

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

O zi frumoasa tuturor!

Daca e pus in albumul persoanei pt care ai licitat, inseamna ca e achitat. A schimbat alexandrina putin sistemul, pt mai multa operativitate (e mai simplu sa muti o poza dintr-o parte in alta decat sa editezi caption-ul).

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Licitatii incheiate:
Flowers http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5439321229229726546
ellinia rochita
valenita caciulita, body 1, body 2
ancadragoman cosmonaut, bluzita
alexandrina stie ea care.

Mergi la inceput