Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina_OR spune:
gratiela, multumim pt licitatie, ar fi super sa le castigi pe toate, caci imi pica si mie mai bine sa le trimit unei singure persoane.vroiam sa spun ca una din sepcute(cea cu cozoroc albastru), e mai maricica, e noua, al meu inca nu a purtat-o.daca le vrei pt Tudor, iti pot cauta una mai micuta, sau vedem, ne intelegem noi.
pt licitatie.o sa mai pun ceva produse azi in bazar, daca am timp.
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
bb_yasmi spune:
Lora cred ca e cam mareeee pt 3 luni! depinde de copil. fetita prietenei mele e mai micuta a, prins iarna pe la 1 an si a fost buna.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Este o greseala de numerotatie la E 117.Sunt doua produse cu acelasi numar. Licitez pentru amandoua :E117 -costumasul rosu si E 117 salopeta verde.Pentru Ema ,ambele. PS: Alexandra imi poti spune daca costumasul este din bumbac? Mami de Brianna si Julia |
100% bumbac.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O revin,cu o precizare:banca nu cere comision celui care depune banii in cont,banca retine comision celui care primeste banii in cont,pur si simplu!si credeti-ma,ca orice banca retine,nu este banca umanitara sa lase asa de la ea....daca imi aduc bine aminte si dodo a spus acelasi lucru,care are la transilvania....daca vreti sa depuneti,daca puteti 3 lei in plus ok,daca nu...nu-i bai,insa eu m-am gandit ca daca tot depui 10 lei ce mai conteaza 3......scuzati-mi tonul,dar se face atata tam-tam pt 3 lei in plus..... cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata pentru FLORIN!! |
Asa e, am mai spus, lucrez in banca si banca ia comision titularului de cont indiferent de operatiunea lui. ia comision daca face o plata, ia comision daca incaseaza niste bani. Banca comisioneaza absolut tot, orice operatiune.
Sunt banci care iau comision si de depunere, dar nu toate, in schimb toate iau comision titularului indiferent de operatiune.
alex_andra spune:
Peste 3 ore plec din tara si ma intorc duminica seara. Deci,produsele care se vor castiga la licitatie le voi putea trimite abia marti, pentru ca luni am program de 8 martie cu fetele de la servici.
Cred ca am mai spus, dar nu conteaza, mai spun o data. Produsele mele sunt pentru toata lumea, las la latitudinea celui care castiga licitatia cui vrea sa trimita banii.
va pup pe toate
alexandrina spune:
Actualizez.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
arcadia spune:
Laura25, vazusem ca sunt la tine pantalonasii, am zis sa astept sa castig si bluzita si iti scriu
Licitez D77 (bluza albastra) - 10 lei.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Alex@Sara spune:
Buna.vrem sa licitam si noi pt pantofiorii K30,adica acestia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5441744232218573698 oferim 25 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009