Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 39
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Am expediat si eu coleto-plicurile pt Laura Irlandeza si Kokiy multumesc tuturor fetelor care activeaza aici De ieri ma bate gandul sa fac un subiect-sondaj de opinie printre burticile/mamicile DC despre hainele SH ... poate 98% au o anume repulsie si de asta este traficul mereu printre aceleasi persoane ... Desi pe alt forum vad un trafic intens de hainute de copii la cumparare ... asa ca nu-mi explic motivul ... Eu sunt absolut incantata sa-i cumpar ceva Giuliei pe bani putini, bani cu care ajut si sa fie hainute de calitate si pe care sa nu stau cu ochii ca pe un diamant valoros si sa stresez inutiul odrasla cu "ai grija cum mai vad afara prin parc ... Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Si eu Dariei. Insa soacra nu este de acord. Ma critica, imi spune ca nu-i place sa stie ca nepoata ei poarta hainute purtate de cine stie cine, ingrijite cine stie cum... Nici cumnata nu prea este de acord, dar nu asa de vigilenta. Sotul e OK in privinta asta. Mama mea iar este de acord, ea are gust la haine si le poarta frumos.
Foarte multe hainute din dulapul Dariei sunt de la SH. Sunt de calitate.
Fara sa supar pe nimeni, ma doare sufletul (si buzunarul) sa stiu ca o bluzita de firma, patata, nu mai valoreaza nici jumatate din cat am dat pe ea. Nu ca nu avem hainute noi, sau, ma rog, de firma, dar pe acelea le pastram pentru cand nu mancam ca un porcusor. Daria asa mananca, precum o purcica, vai de body-uri / bluzite / pantalonasi.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
mari_paun spune:
Gasesc lucruri tare dragute si bune la pret pt Ema de la SH, am primit si de la prietene ori cunostinte lucruri bune pt Ema si pe care i le dau cu drag.
Am si eu colege care stramba din nas cand aud ca mai cumpar de la SH.
Cu siguranta o sa cumpar multe lcrusoare pt bebe mic, pt Ema nu prea gasesc prin bazar.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema
alex_andra spune:
Eu ii cumpar evei multe haine SH. Cunosc o tipa care sa ocupa cu asa ceva si cumpar multe lucruri de ea. Sunt frumoase, ingrijite, de calitate, asa ca, de ce nu le-as cumpara?
Oricum, creste repede si nu le poarta nici ea prea mult timp.
Asa, in loc sa ii iau 2 bluze, ii iau 6 bluze
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
mari_paun, dar ce masuri are Ema? Si ce anume ti-ar trebui pentru ea? Ca poate reusesc eu sa gasesc ceva, cumva, mie, cum activez la Umanitare, imi mai incredinteaza lumea pachetele, sa le dau eu mai departe, cui cred eu...
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
LoraG76 spune:
Eu nu m-am gandit niciodata la lucrusoarele cumparate de la voi, prin bazarul de la umanitare, ca fiind second hand, sincer....imi sunt cu atat mai dragi, cu cat stiu ca banutii dati pe ele au ajutat, chiar daca putin, unul din copilutii cu probleme. I le voi da cu drag lui bebe cand se va naste. Bineinteles ca mama mea, de exemplu, daca ar sti, nu ar fi sub nicio forma de acord, insa avem scari de valori total diferite dupa care ne ghidam in viata. Deja ma gandesc cate hainute de bebelusi vom avea si noi de donat de la toamna incolo...
Chiar nu-s hainute SH, sunt hainute....cu si de suflet!
Felicitari tuturor fetelor care se ocupa de bazar si care contribuie cu orice pentru a aduce o speranta copiilor care au nevoie!
P.S.: As cumpara si pentru Iustina, insa hainute pentru 5 ani jumate-sase nu prea sunt, din pacate...
Lora, mami de Iustina si 15+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui LoraG76 P.S.: As cumpara si pentru Iustina, insa hainute pentru 5 ani jumate-sase nu prea sunt, din pacate... Lora, mami de Iustina si 15+ Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Nu ma provoca...
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
mari_paun spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Eu nu m-am gandit niciodata la lucrusoarele cumparate de la voi, prin bazarul de la umanitare, ca fiind second hand, sincer....imi sunt cu atat mai dragi, cu cat stiu ca banutii dati pe ele au ajutat, chiar daca putin, unul din copilutii cu probleme. I le voi da cu drag lui bebe cand se va naste. Bineinteles ca mama mea, de exemplu, daca ar sti, nu ar fi sub nicio forma de acord, insa avem scari de valori total diferite dupa care ne ghidam in viata. Deja ma gandesc cate hainute de bebelusi vom avea si noi de donat de la toamna incolo... Chiar nu-s hainute SH, sunt hainute....cu si de suflet! Felicitari tuturor fetelor care se ocupa de bazar si care contribuie cu orice pentru a aduce o speranta copiilor care au nevoie! P.S.: As cumpara si pentru Iustina, insa hainute pentru 5 ani jumate-sase nu prea sunt, din pacate... Lora, mami de Iustina si 15+ Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
sunt multe hainute bune de la Ema...daca iti plac anunta-ma.
Ema are hainute de 140 cm, acum de ziua ei a primit o multime de lucruri. NU ca ar avea nevoie de ceva anume insa rochite de vara, fustite nu prea are ca i-au ramas mici.
poate iti vine mai usor asa...sunt sigura ca produsele sunt si in bazar http://family.webshots.com/photo/2033596290105333688Ijwgwk
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema
LoraG76 spune:
Mari, Ai la bazarul Emei la 5-6 ani, nr. 1, 5 si 8 care sunt dragute tare. Crezi ca i-ar veni Iustinei la vara daca are 117cm acum? Revin maine, ca azi nu cred ca mai intru pe net.
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Cum nu sunt pe 5 ani Sunt Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Stiu ca sunt, dar mi-e ca ii sunt mici. O masor diseara iarasi, sa fiu sigura. Are 5 ani si 5 luni deja...
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro