Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Tanti Zavaidoc spune:
La multi ani, doamnelor! Cred ca am castigat E 23. Multumesc pentru masuratori, Dandusa. Voi depune saptamana asta banii in contul lui Alex. Dandusa, o sa iti trimit PM imediat ce achit. Multumesc!
Laura25 spune:
Am vrut sa ma duc acum sa platesc cele 2 produse castigate saptamana trecuta, dar m-a intors ninsoarea, vantul si frigul de la usa. Am decis sa mai astept 1-2 zile, sa se incheie si licitatiile pe care le am in curs, sa dau toti banii odata. Sper ca e ok si nu se supara nimeni (prea tare) .
arcadia, nu pun azi la posta pachetelul pt tine, ca ma incearca o lene de nu mai pot. Mii de scuze, dar rezolv zilele astea.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc La multi ani, doamnelor! Cred ca am castigat E 23. Multumesc pentru masuratori, Dandusa. Voi depune saptamana asta banii in contul lui Alex. Dandusa, o sa iti trimit PM imediat ce achit. Multumesc! |
AI PRIMIT PM DE LA MINE>?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ninny spune:
LA MULTI ANI!!!
sa aveti parte de o primavara frumoasa si plina de bucurii.
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
Tanti Zavaidoc spune:
Da, Anca, acum m-am uitat pe PM. Vad ca sunt achitati de ceva timp... Imi cer scuze, dar rugasem in repetate randuri sa ma anuntati cand castigati cate ceva, pentru ca intru rar pe forum si nu mai mult de 5 minute. Saptamana asta trimit pantalonasii. Scuze inca o data!
kid spune:
Eu am platit vineri pentru bluza de la dandusa si costumul de la alex_andra, insa momentan nu am aparat sa trimit dovada pe mail; anunt cand rezolv problema.
Va rog sa mai intrati si la subiectul de reorganizare bazaruri, sa va spuneti parerea.
La multi ani! Multa sanatate si numai bucurii!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
ellinia spune:
Am fost azi si am pus banutii pentru cele doua produse de la robi iar chitanta am trimis-o pe mail.
AnnaBaby spune:
Licitez pt L114 - 6 lei si Q65 - 10 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Laura25 spune:
am o dilema. mamagiuliei ploverasul asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5445883194090557682 si asta
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5445886006583719906
nu sunt unul si acelasi?
Pana la urma e pt 3-4 sau 4-5 ani?
Poti, te rog sa il masori putin? Sau daca scrie pt cati cm este?
Multumesc!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me