Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 18
olishka spune:
Pentru Bogdan licitez
Laura uriasul meu este un pic bolnavior, asa ca l-am pazit pana acum. Dar acum vad ca s-a mai linistit si ma bag si eu imediat langa el.
Olga, mamica lui David iepurasul
Dodo-pui spune:
Actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Olishka, madalina, voi nu aveti somn? Ia , la culcare! |
Si restul lumii, nici duminica n-aveti?
Am ametit pana am citit ultimele 6 pagini care s-au adunat de sambata seara cand am plecat eu de la munca.
O singura observatie am de facut: Am vazut un termen nerealist de finalizare a licitatiei C79. (9.03 14:53)
Prima licitare a fost pe 6.03 14:47
Ultima a fost pe 7.03 21:00
La momentul acutal trebuie sa fie 8.03 21:00
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Laura25 spune:
Alexandrina, am fost sigura ca am ametit orele de licitatie, cred ca am facut o medie a primelor ore la care s-a licitat . Am cautat mesajul in care explicai cum si care ora se ia in calcul, dar nu l-am gasit (nici nu am cautat prea intens, recunosc). Am retinut faza cu 'marit cu o zi daca se liciteaza in ultimele 24 de ore si termenul initial era 08.03, la o ora matinala(ceva in jur de 10, parca), cum se licita pe 07.03 pe la pranz (deci in ultimele 24 de ore dupa calculele mele), am marit cu o zi. Ora recunosc ca nu am luat-o cu exactitate. Daca vrei si crezi ca reusesti sa corectezi, esti invitata mea!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Dragi fete, in primul rand ca azi e ziua voastra
intru sa va anunt ca am acceptul Mirelei sa incerc sa fac un nou bazar pt David - frumusete de copil al Leditiei .
http://negusdavidchristian.blogspot.com/ aici este povestea lui.
Am cerut deja ajutor Laurei sa vad unde pun pozele pt bazar si diseara sper sa vin cu alte hainute "roz"
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ancadragoman spune:
Am achitat si eu produsele mele si nu apre achitat pe ele.Unde trimit factura?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Am achitat si eu produsele mele si nu apre achitat pe ele.Unde trimit factura? |
aici bazargeneral [la] gmail.com .
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Am achitat si eu produsele mele si nu apre achitat pe ele.Unde trimit factura? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
la contul de mail al bazarului ala de pe gmail. Multumim!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Dragi fete, in primul rand ca azi e ziua voastra intru sa va anunt ca am acceptul Mirelei sa incerc sa fac un nou bazar pt David - frumusete de copil al Leditiei . http://negusdavidchristian.blogspot.com/ aici este povestea lui. Am cerut deja ajutor Laurei sa vad unde pun pozele pt bazar si diseara sper sa vin cu alte hainute "roz" Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
mamagiuliei,ma bucur ca ai luat initiativa si eu si Dodo,i-am propus mereu Leditiei si mereu,ezita...spunand ca poate altii au mai multa nevoie!
bafta si ne rugam sa se stranga cati mai multi banuti pt David!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
szivarvany spune:
Am un mare target, sper din suflet sa se stranga o suma sa poata achizitiona PEP Mask - ul http://www.pcdkartagener.it/terapia.htm aici detaliile
Astept acum un pret din Italia, macar e fara transport.
Mihaella, da, stiu parerea lui Ledi. Insa cine citeste un pic despre aceasta boala vede costurile, vede ce inseamna si ea nu isi permite. Sper din suflet sa reusim sa adunam banutii pt David
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela