Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ninule nu mai imi merge messul , habar nu am de ce nu-ti pot raspunde
insa cu impartasania cred ca ana poate sa-ti raspunda mai bine decat mine , stiu ca de pe la 5 ani nu mai au voie copilasii sa manance inainte, dar nu sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

LA MULTI,MULTI ANI ANA si domnisoara MONICA de Miha!!!!!
Sa fi-ti sanatoase si viata sa va ofere numai lucruri pe placul inimii voastre!

Ardeiash,pai tocmai cu Ana m-am sfatuit si ea mi-a zis sa te intreb pe tine....las` ca vad eu cum fac...o sa dau un telefon sa intreb ce si cum.

Fete,merci frumos pt incurajare...m-am mai linistit!Incerc sa nu ma gandesc la plecare si vb voastra,se pot intampla atatea pana la decizia finala!

Va imbratisez pe toate si enjoy this day....e superb afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai da, numarul e pe www.catedrala.be, insa nu poti sa-i impartasesti duminica?

ana: ma bucur ca te-am auzit , mult de tot ::

miri: desi cunosc raspunsul tau eu tot te-ntreb : nu ai cumva nevoie de ajutor la mutare, ?

scumpi te rog imbratisaza bine , strans de tot fetele in spania ca tare mult as dori sa le vad si eu , si poate ne dai vesti mai repede, ard de nerabdare

rorutz: mereu ma-ntreb daca esti ok , ca ne dai vesti rar despre tine

bepii: ma bucur ce spui despre vreme, tu de cate ori prezici vremea in belgia , asa e : ca tine

morgane: totu le ok la tine?

uf:: vroiam sa las la fiecare din voi cate un cuvant mic ;; insa tre sa fug

va pup dulce pe toate;;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La multi ani, Ana!
La multi ani, Monica!

Sa fiti sanatoase fete dragi si mereu iubite, cel putin ca pana acum. Mihaela, sa-ti traiasca printesa.

Nina si eu zic sa mai stati aici si sa vedeti ce se mai intampla in 3-4 ani, multe se pot schimba.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am avut o zi plina si superbaaaaaaaaaa!!!!!!!
va multumesc din suflet ca mi-ati fost aproape mai ales in clipele mele de neliniste si nebunie, mai c-o vorba buna, un sfat sau un shlap la fund! va iubesc si "mi-e mandru" de voi toate!

am primit azi rezultatele de la ultimul holter si-s sanatoasa!!!!!!!

sa vedeti acu destrabalare: drugs, sex and rock'n roll

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

si, pt ca am balauzit io azi dar ziua nu s-a terminat

LA MULTI ANI, MONI!sa cresti mare , sanatoasa si sa fii la fel de "prima" in toate ca si acum! te pupam cu drag

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Am uitat aseara, ca eram pe fuga.

Nina, bafta la examenul de Zumba, cat poti sa fii de .

Ana, ma bucur ca te-ai linistit.

pupici la fete si o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, mica publicitate:

vand frigider, bicicleta de camera dunlop -100euri si elipsa nou-nouta- 50euri (ala mare pe colt al meu), 5 ani vechime, mare, inalt da nu intrebati cati l are. se numeste daewoo no frost, d-ala ecologic ca si consum si n-are loc in casa noua ca acolo mobila e facuta la comanda. si nici un locshor unde sa-l pitsc nu am (ca de exemplu la bepii). de functionat, e perfect (inclusiv congelatorul), e sarita vopseaua pe lateral putin de pe el din cauza ushii de la microunde. daca stiti pe cineva interesat, dati un semn. am platit o avere pe el dar n-avem ce face, tre sa-l maritam. 150 de euro. discutabil si negociabil. dar de transport se ocupa doritorul. io pot sa-l fac frumos foc, sa miroasa a nou:))) mi-e ciuda ca tre sa-l dam, dar efectiv nu avem unde sa-l tupilam:((

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 26 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

fetelor, mica publicitate:

vand frigider, bicicleta de camera dunlop -100euri si elipsa nou-nouta- 50euri (ala mare pe colt al meu), 5 ani vechime, mare, inalt da nu intrebati cati l are. se numeste daewoo no frost, d-ala ecologic ca si consum si n-are loc in casa noua ca acolo mobila e facuta la comanda. si nici un locshor unde sa-l pitsc nu am (ca de exemplu la bepii). de functionat, e perfect (inclusiv congelatorul), e sarita vopseaua pe lateral putin de pe el din cauza ushii de la microunde. daca stiti pe cineva interesat, dati un semn. am platit o avere pe el dar n-avem ce face, tre sa-l maritam. 150 de euro. discutabil si negociabil. dar de transport se ocupa doritorul. io pot sa-l fac frumos foc, sa miroasa a nou:))) mi-e ciuda ca tre sa-l dam, dar efectiv nu avem unde sa-l tupilam:((

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 26 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mirik, daca nu reusesti sa-l dai repede, pune-l pe "petitesannoces.be" sau pe " http://xpats.spotter.be/en/For-sale/category_2.htm " .

Bafta, pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anto, mersi de pont. l-am pus pe xpats. n-am mai fost d eo vesnicie pe acolo:d e si pe kapaza. acu nah, sa se duca!

tania, mai ai cutii? azi am fost harnici si am organizat pivnita. ce ramane, ce pleaca. e tot un haos, dar organizat. maine golesc cartile de prin dulapuri si mi-ar prinde bine sa stiu ca am o rezerva de cutii.

miha, sa vezi ce ne-o injura doru maine... e inchis la rampa din vilvoorde... si noi acu la 11juma ne-am dumirit cand s-a uitat silvian cat timp ar ela dispozitoe apoi s amearga la servici... e deschis doar d emarti-vineri. sa speram ca doru nu se supara de tot pe noi:(

pusici la gasca pralineasca. n-am nascut, si nici n-am de gand:)))) desi, la cat de rau ma dor mùainile, bratele, umerii si omoplatii... as vrea sa se termine toata treaba ieri!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput