Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 8
ardeiash spune:
ninule nu mai imi merge messul , habar nu am de ce nu-ti pot raspunde
insa cu impartasania cred ca ana poate sa-ti raspunda mai bine decat mine , stiu ca de pe la 5 ani nu mai au voie copilasii sa manance inainte, dar nu sunt sigura
ninaM spune:
LA MULTI,MULTI ANI ANA si domnisoara MONICA de Miha!!!!!
Sa fi-ti sanatoase si viata sa va ofere numai lucruri pe placul inimii voastre!
Ardeiash,pai tocmai cu Ana m-am sfatuit si ea mi-a zis sa te intreb pe tine....las` ca vad eu cum fac...o sa dau un telefon sa intreb ce si cum.
Fete,merci frumos pt incurajare...m-am mai linistit!Incerc sa nu ma gandesc la plecare si vb voastra,se pot intampla atatea pana la decizia finala!
Va imbratisez pe toate si enjoy this day....e superb afara!
ardeiash spune:
pai da, numarul e pe www.catedrala.be, insa nu poti sa-i impartasesti duminica?
ana: ma bucur ca te-am auzit , mult de tot ::
miri: desi cunosc raspunsul tau eu tot te-ntreb : nu ai cumva nevoie de ajutor la mutare, ?
scumpi te rog imbratisaza bine , strans de tot fetele in spania ca tare mult as dori sa le vad si eu , si poate ne dai vesti mai repede, ard de nerabdare
rorutz: mereu ma-ntreb daca esti ok , ca ne dai vesti rar despre tine
bepii: ma bucur ce spui despre vreme, tu de cate ori prezici vremea in belgia , asa e : ca tine
morgane: totu le ok la tine?
uf:: vroiam sa las la fiecare din voi cate un cuvant mic ;; insa tre sa fug
va pup dulce pe toate;;
Antoanela23 spune:
La multi ani, Ana!
La multi ani, Monica!
Sa fiti sanatoase fete dragi si mereu iubite, cel putin ca pana acum. Mihaela, sa-ti traiasca printesa.
Nina si eu zic sa mai stati aici si sa vedeti ce se mai intampla in 3-4 ani, multe se pot schimba.
pupici
anamana123 spune:
am avut o zi plina si superbaaaaaaaaaa!!!!!!!
va multumesc din suflet ca mi-ati fost aproape mai ales in clipele mele de neliniste si nebunie, mai c-o vorba buna, un sfat sau un shlap la fund! va iubesc si "mi-e mandru" de voi toate!
am primit azi rezultatele de la ultimul holter si-s sanatoasa!!!!!!!
sa vedeti acu destrabalare: drugs, sex and rock'n roll
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
anamana123 spune:
si, pt ca am balauzit io azi dar ziua nu s-a terminat
LA MULTI ANI, MONI!sa cresti mare , sanatoasa si sa fii la fel de "prima" in toate ca si acum! te pupam cu drag
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Antoanela23 spune:
Am uitat aseara, ca eram pe fuga.
Nina, bafta la examenul de Zumba, cat poti sa fii de .
Ana, ma bucur ca te-ai linistit.
pupici la fete si o zi buna va doresc
miri_mik spune:
fetelor, mica publicitate:
vand frigider, bicicleta de camera dunlop -100euri si elipsa nou-nouta- 50euri (ala mare pe colt al meu), 5 ani vechime, mare, inalt da nu intrebati cati l are. se numeste daewoo no frost, d-ala ecologic ca si consum si n-are loc in casa noua ca acolo mobila e facuta la comanda. si nici un locshor unde sa-l pitsc nu am (ca de exemplu la bepii). de functionat, e perfect (inclusiv congelatorul), e sarita vopseaua pe lateral putin de pe el din cauza ushii de la microunde. daca stiti pe cineva interesat, dati un semn. am platit o avere pe el dar n-avem ce face, tre sa-l maritam. 150 de euro. discutabil si negociabil. dar de transport se ocupa doritorul. io pot sa-l fac frumos foc, sa miroasa a nou:))) mi-e ciuda ca tre sa-l dam, dar efectiv nu avem unde sa-l tupilam:((
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 26 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik fetelor, mica publicitate: vand frigider, bicicleta de camera dunlop -100euri si elipsa nou-nouta- 50euri (ala mare pe colt al meu), 5 ani vechime, mare, inalt da nu intrebati cati l are. se numeste daewoo no frost, d-ala ecologic ca si consum si n-are loc in casa noua ca acolo mobila e facuta la comanda. si nici un locshor unde sa-l pitsc nu am (ca de exemplu la bepii). de functionat, e perfect (inclusiv congelatorul), e sarita vopseaua pe lateral putin de pe el din cauza ushii de la microunde. daca stiti pe cineva interesat, dati un semn. am platit o avere pe el dar n-avem ce face, tre sa-l maritam. 150 de euro. discutabil si negociabil. dar de transport se ocupa doritorul. io pot sa-l fac frumos foc, sa miroasa a nou:))) mi-e ciuda ca tre sa-l dam, dar efectiv nu avem unde sa-l tupilam:(( miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 26 de zile Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii Mirik, daca nu reusesti sa-l dai repede, pune-l pe "petitesannoces.be" sau pe " http://xpats.spotter.be/en/For-sale/category_2.htm " . Bafta, pupici, |
miri_mik spune:
anto, mersi de pont. l-am pus pe xpats. n-am mai fost d eo vesnicie pe acolo:d e si pe kapaza. acu nah, sa se duca!
tania, mai ai cutii? azi am fost harnici si am organizat pivnita. ce ramane, ce pleaca. e tot un haos, dar organizat. maine golesc cartile de prin dulapuri si mi-ar prinde bine sa stiu ca am o rezerva de cutii.
miha, sa vezi ce ne-o injura doru maine... e inchis la rampa din vilvoorde... si noi acu la 11juma ne-am dumirit cand s-a uitat silvian cat timp ar ela dispozitoe apoi s amearga la servici... e deschis doar d emarti-vineri. sa speram ca doru nu se supara de tot pe noi:(
pusici la gasca pralineasca. n-am nascut, si nici n-am de gand:)))) desi, la cat de rau ma dor mùainile, bratele, umerii si omoplatii... as vrea sa se termine toata treaba ieri!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 26 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii