Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna pralinute dragi,

Nina felicitari, oau, bravo! Bafta cu zumba kids! Oricum stiu ca vei reusi

Tania la fel felicitari pt. reusita! La cat mai multe drumuri si fara neplaceri in trafic! Iupii

Da, fetele, luni m-am intors de la dragele noastre, Carmen si Lorena. Mai e nevoie sa mai zic cat de frumoasa, gingasa si cuminte e Lorena ? Si cat de micuta si dulce? Nu-mi vine sa cred ca si Sebastian a fost asa micut, zau, am uitat. I-am facut baita impreuna, ce i-a mai placut! Papa bine si doarme mai toata ziua, si cand ii e foame, stie sa se faca auzita, valeu . Ce mai, m-am indragostit! Si Carmen ca orice proaspata mamica e plina de emotii si ingrijorari. Dar e fericita, toti sunt fericiti, e si normal cu asemenea minune mica atat de mult asteptata! Cele trei zile au trecut atat de repede, ca parca au fost un vis, poc si m-am trezit din nou in Be; vremea nu prea a tinut cu noi, a plouat mai tot timpul, dar nu ne-a impiedicat sa iesim si sa ne simtim bine. Revederea a fost tare emotionanta, cred ca am stat vreo 5 min imbratisate si cu lacrimile curgand siroaie, offf, Spania nu e la capatul lumii, dar tare-i greu ca nu mai suntem aproape una de alta, noi care ne vedeam in fiecare zi. Te ube mult Carmenutul meu

Pup toata gasca si va doresc un weekend super

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou!
Taniuca,stiam eu ca ai sa reusesti...a fost mult pana ti-ai facut curaj ca apoi sunt sigura ca totul a decurs f bine!Felicitari si astept sa te vad pe`` traseu``!
Fete va multumesc mult de aprecieri si va dau de stire cum aranjez cu sala...
Eu am intrat in pregatiri pt vacanta ce se apropie,liste peste liste,cumparaturi,geamantane...tot tacamul! Nu sunt asa entuziasmata de faptul ca o sa stau cu socrela 2 sapt,da nah... o sa incerc sa ma plimb mult mai ales ca acum e si perioada cea mai frumoasa in Jap....infloresc ciresii!Sper sa nu se scuture pana ajung eu acolo :))
Va pup pe toate si va doresc un sf de saptamana cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ma bucur sa citesc numai vesti bune.
Bepii, felicitari pt curaj, acum nu mai ai scuze sa nu te deplasezi pana in Bruges :)
Nina, iti faci din hobby o meserie. Sunt tare mandra de tine ca ai reusit sa iei examenul de zumba. Nu puteau sa aleaga o persona mai potrivita.
Scumpilica, am vazut cateva poze si pe FB si bebe Lorena este o scumpa. Daca te rogi mult mult de tot ti se va indeplini dorinta arzatoare sa se micsoreze distantele.
Multi pupici la toata cutia si un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi fete,
Intru pe fuga ca-s grabita rau, azi am musafiri toata familia si inca n-am luat tot ce-mi trebuie.
Va multumesc pt felicitari, sunteti niste dragute.
Va doresc un weekend super si ceea ce de fapt voiam sa va zic pt ca mie mi se pare extrem de important, azi este Ziua Pamantului, o actiune pe tot globul cand timp de o ora se vor stinge luminile. Eu am pregatit multe lumanari pe care le voi aprinde la ora 20.30
Putin romantism nu strica :-).
Deci indiferent de tara, de la ora 20.30 pan ala 21.30 (cine doreste desigur) poate stinge luminile din casa. Vazut din satelit e un spectacol deosebit si nu ma indoiesc ca toate stirile tv vor relata.
Si nu uitati la noapte se trece la ora de vara.
Va pup apasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara pralinutze!!!!

In primul rand, VA MULTUMESC tuturor pentru urarile adresate cu ocazia aniversarii Monicai, va iubesc pe toate!!!! Mii de scuze ca intru abia acum , dar am avut probleme cu forumul, imi recunostea parola dar cand vroiam sa scriu mesaje....disparea .

Ninutzuk FELCITARI pentru reusita si bafta sa iti gasesti o sala cu program compatibil tie!!! Mie mi se pare extraordinara ideea, mai ales ca ti se potriveste ca o manusa si o vei face cu mare placere!!! Bafta cu bagajele si pregatirile de plecare!!!

Bepii FELICITARI pentru permis!!! Sunt foarte bucuroasa pentru tine! Sa il stapanasti sanatoasa si la cat mai multe drumetii!!! Asta nu inseamna ca nu te voi lua cu placere la dans datile urmatoare .

Madi multumim mult pemtru felicitare, a fost o surpriza tare placuta !

Danyelana super vesti de la tine, Arthur creste ca in povesti ; multa santate si bucura=te de momentele astea frumoase !

Scumpilici cre ca a fost tare emotionanta revederea cu Carmencita! Iar Lorena este intradevar o superba, imposibil sa u te indragostesti de ea imediat!!!

Ardeiash multumim de info, daca este vreme buna poate vom merge si noi, caci nu avem nimic in program de Paste.

Anamana m-ai speriat putintel cu mesajul tau...te sun pentru detalii...dar important este ca e bine !!!!

Mirikutz ce o fi pe capul tau acum nici nu pot sa imi imaginez....bafta la mutare si AI GRIJA de tine si de BB3!!!

VA PUP pe toate si va doresc o Duminica super!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna dimineatza pralinutze,

Am intrat sa felicit sarbatoritii de azi si sa va urez o Duminica de Florii minunata. Deci
Nina Florentina
Vio de Ana

daca mai sunt altii pe care nu-i stiu le urez si lor si ii rog sa ne ierte

si o duminica frumoasa

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata, s-a trezit si rata .

Adica sunt deja la serv, of course .

Nina de Reiji, Vio de Ana, La multi Ani!
La Multi Ani tuturor florilor sarbatorite ieri.

Miha, te-am admirat in pozele de pe FB, nu am apucat sa-ti zic acolo ce faine sunteti si tu si florile.

Bomboanelor, noi plecam joi inspre Rom, nu stiu cand mai am timp sa intru asa ca va pup de acum si va urez Sarbatori fericite, cu soare si liniste si cozonaci crescuti.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

dragelor ; o discutie despre feisbuc si fermieri.... razvan exarhu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oops linkul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150424&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Salut fete,

Mah, ma mananca furnicile de vie si nu stiu ce sa le mai fac. Am pus cutii si cutiute sa le ademenesc si ele joaca sandanaua pe ele.
Sugestii?

Am si o veste buna, vineri plec cu Bia (si cu grupul de muzica de la scoala ei) la Venetia. Am asa mare nevoie de o iesire ca de aer. Abia astept. Si asa nu aveam cu cine petrece Pastele, ma prinde acolo, numai bine.

Pupici calzi si apasati,

Mergi la inceput