*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lupi?? Brrrrr...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Cine imi recomadna un produs bun cu Omega 3, din ulei de peste, pentru Stefan, capsule? Su cam cate sa ii dau? Vine iara cumnatul meu la Viena si sa ii spun din timp ce sa imi aduca. Multumesc. Oare produsul din ulei de rechin este mai bun? Sau de somon? Sovi, parca tu luai, as vrea si pentru mine, tu de care iei? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!

Nico, dr. lui Alex ne-a recomandat ESPRICO, dar n-am inceput inca tratamentul.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Alina, ai niste copii superbi, iar voi sunteti
Olgu, poza asta e superba: http://picasaweb.google.com/108060068116847610380/Party2Ani02#5444116516243710338
Deci, petrecere mai filmata ca asta n-am vazut veci . Oscarurile sunt nimic. Macar asa ne-am simtit si noi ca si cum am fi fost acolo
Mimo, Kya, distractie frumoasa .
Nico, eu cred ca mersul noaptea e cea mai buna solutie, cred ca singura. Si noi mergem de obicei noaptea cand plecam la drum lung sau incercam sa plecam cand e ora de somn a lui Sabin ca altfel ...

Mergi la inceput

Cami, Raluca, multumesc pentru raspuns. Cu Omega 3 eu am tot auzit de Lysi. Cu calatoria... brrr, ma cam strange in spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Deci v-a distrat fata mea cu body-paintingul ei . A iesit repede, am dat usor cu mana cu gelul ei de dus si dupa vreo 5 miscari s-a luat.

Ursulica, ce sa mai zic de puii tai?! Nuu, va spun eu, Ursuletul e leit Ursulica, asta mic parca ar fi si al lui Relu putin asa .

Simo, da, Micu lipsea de acolo . Ala era dormitorul, sa stii Deci ATAT de cuminti au putut fi toti trei ( ca si Anuska a fost bibelou ). Asa o fi fost si Sof? Nu mai tin minteeeee . Iar Sam....alt ranjit

Miha, am vaccinat-o la 18 luni parca impotriva hepatitei A, acum a fost rapelul. E optional vaccinul, care exista in doua varianta: Avaxim- 190 lei si Havrix- 95 lei ( ambele pediatrice, ca sunt si pentru adulti ). Mai vreau sa ii fac Prevenarul si spre gradi incolo, Varilrixul. Pana acum, 0 efecte secundare...

Mihule, poti sa te duci si tu dupa canapea, sa faceti impreuna ce face ea ( adica, o scrii tu pe ea , mancati impreuna niste plastilina ). Cred ca asa o scapi de pitit .

Gata, la munca cu mine, mai apar

PS Da, ma, Bulina, nu am facut o poza de grup Tre' sa repetam , ca sa reparam greseala

PPS Nico, Radu a condus de multe ori Viena-Ploiesti, depinde cum se simte omul tau...oricum, din experienta noastra, e mai ok drumul prin Oradea, decat ala prin Arad, e mult mai buna portiunea din tara. Ca Viena-Debrecen mergi numai pe autostrada. Asta ca o varianta. Cealalta este sa plecati ziua, si sa faceti escala de somn undeva prin Romania, de Oradea, la Felix, Arad, Timisoara, mai si vizitati un pic pe acolo, ca aveti ce vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi...

simo ce "chet" frumos ai tu acolo..ultima poza e superba sa-ti traiasca feciorii

cleme ce face diana?da-mi un semn....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Olgule da, ar fi si asta, sa o facem din 2 bucati, insa trebuie sa ne stresam si cu mancarea, cazarea... In plus nu prea avem chef de vizitat, mai degraba am ajunge mai repede acasa, avem destule de rezolvat, vrem sa ne mai vedem din prieteni ca aici suntem cuc... Si A a condus pe ruta asta, Bv-W de cateva ori. Usor nu este, dar asta e! Edit: L-am intrebat acum la tel daca nu ar fi mai ok sa o luam prin Oradea si zicea ca drumul este mai greu, cu mai multe curbe... Si ca daca mergem noaptea mai bine ar fi pe la Arad. (in legatura cu calatoria asta, am mers in gara sa il conducem pe cumnatul meu si am vazut o rampa mobila... o folosesc astia sa isi ia masinile cu ei: merg cu trenul si cu masina cocotata pe el pana "departe", acolo isi dau masina jos si se plimba cu ea; la intoarcere o suie iara pe tren si gata, un concediu fain si neobositor!!! De ce nu fac astia si la noi asa?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata

Fetelor Antonia de 2 zile vomita aproape tot ce mananca, iar in vomitatura, pe langa ce tocmai mancase, se regasesc secretii groase la greu. Nu mai pot sa-i dau lapte, nici ceai , iar aseara a vomitat ce mancarea fara sa mai fi baut vreun pic din astea, ca am zis sa i le opresc poate ele ii provoaca secretii.
Precizez ca varsatura are loc in momentul in care tuseste de la secretii. Nu are muci in nas, nu am ce sa aspir, nu are febra si nici kk nu face.

Ce sa-i dau ca sa eliminam sau sa fluidizam secretiile astea care ma dispera? fiecare vomitatura e o mare mare gramada de muci..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgu, ma trezesc si eu acum la spartul targului. Daca as lua trici de aia galbena se mai poate cumula pe transport cu tine sau poate mai vrea si altcineva? Am studiat un pic si in afara de culoare nu difera cu nimic, cea rosie cu albastru e un pic diferita.

Mergi la inceput