Curge un ochisor la 10 luni

Curge un ochisor la 10 luni | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Fetitei mele ii curge un ochisor. De-a lungul timpului i-a mai curs dar nu incontinuu. Am fost la doctor, i-a dat niste picaturi, a trecut pentru o saptamina. Dupa alta saptamina am fost din nou la doctor, ne-a dat alte picaturi si mai puternice si a spus ca daca mai curge, sa facem programare pentru operatie de desfundat canalul lacrimal. Si a inceput din nou sa curga

Ati avut asa ceva? Baietelul meu a avut canalul infundat din nastere, i-a curs ochiul incontinuu pina pe la 5 luni. Dar la fetita nu a curs din nastere.

Doctorita ne-a spus ca trebuie sa facem repede operatia pentru ca ea e mare.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Simona, nu cumva e racita ? Poate e de la curent ...

Noi am avut problema asta de la nastere, tot asa ne-a dat niste picaturi - Ophtamesone parca - si i-a trecut, dar ii revine cand este racita; presupun eu ca mucozitatile o iau in sus pe canalul lacrimal (o explicatie babeasca, dar doctorita nu m-a contrazis).

Incearca o consultatie la OFTAPRO, am inteles ca au medici oftalmologi pediatri buni.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetitei mele cea mica i-a curs ochisorul din prima saptamana de nastere si pana pe la 7 luni; in tot acest timp i-am dat 4 ture de oxacilina, a cate 7 zile fiecare. Intr-o zi m-am enervat si m-am dus la homeopata care mi-a dat tratament. Astfel, cu tratamentul homeopat si cu masaj la talpite am scapat intr-o saptamana si nu i-a mai curs apoi nici un ochisor; pediatrei nu i-a venit sa creada cand i-am spus cum am scapat.
Daca vrei iti voi scrie ce tratament i-am dat, dupa ce voi cauta reteta.

Si inca ceva: LA MULTI ANI pentru Simona si Vladut, pentru ziua lor de nastere care a fost de curand (sunt nascuti in aceeasi zi cu mine, de aceea ii tin minte ); am tot tinut sa va urez la timp, insa din motive obiective nu am mai reusit sa intru pe net.

Va dorim si noi sa cresteti mari si frumosi!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumim frumos pentru urari!

Ii fac si eu masaj, parca nu mai curge rau de citeva zile.

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
De vreo 2 luni si ceva baietelul meu de 8 luni are probleme cu ochisorii. Pina acum nu avea nimic, nici racit nu e si nu stiu ce sa mai fac . Tot ii pun picaturi cu antibiotic dar trece doar pt citeva zile si apoi revine.
Mi-Ka te rog, daca poti, sa-mi scrii si mie cum ati scapat voi de aceasta problema ca m-am saturat sa-i tot pun picaturi si dupa citeva zile sa o iau de la inceput plus ca plinge de mama focului numai cind ma vede cu flaconul de picaturi.
Multumesc anticipat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu ii puneam picaturi cind avea ochiul inchis, la coltul ochiului, pe urma deschideam putin ochiul - ca sa nu fie traumatizant

Dar daca ai dat antibiotic 7 zile, nu mai da acelasi antibiotic pentru ca nu mai e eficient. Nu da cu picaturi fara un consult medical.

Vad ca acum daca ii curat ochiul cu ser fiziologic si ii fac masaj - insistat la coltul ochiului - parca nu mai curge asa tare.

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sirimie, eu am rezolvat la teo cu masaj. a durat cam 10 zile si trebuia sa fac masaj cam de 3 ori pe zi, insa eu, in exces de zel, cum il prindeam cum il masam. vezi sa faci in directia corecta. chiar cand s-a desfundat i-a curs foarte multa secretie, apoi....nimic.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Ieri am fost la oftalmolog si ne-a spus ca are infectie virala (de 2 zile nu mai avea scurgeri doar ca era ochiul rosu si umflat) si ne-a dat alte picaturi. Deja se vede efectul, ochiul nu mai e rosu si nici chiar asa umflat .
Sirimie multumesc de raspuns. Picaturi i-am pus la recomandarea pediatrului si cind nu a mai stiut ce sa-mi dea m-a trimis cu el la oftalmolog. Acum speram sa treaca repede si sa ne putem intoarce la cresa (mai avem si probleme cu dintii, facem febra mare, miriim, nu ne place nimic, etc.)
Dar va fi bine si la vara cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mirga, scuze pentru intarzierea cu care iti raspund .
Deci, dr. homeopata ne-a prescris ca remediu Euphrasia ch5, dizolvam 3 granule in 1,5 ml apa si ii puneam in ochisori cam la 2 ore cate 2 picaturi;ca idee, pui granulele intr-o siringa,fara sa le atingi cu mana, apoi tragi in siringa 1, 5 ml apa. Dupa cum am scris si in mesajul anterior, i-am facut si masaj la talpi - asa am citit aici pe forum ca au procedat unele mamici.
Multa sanatate!

_

Mergi la inceput