catzel mic
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
eu am un sorecar de 15 ani, nu-l las la adapost si nu-l las cu nimeni fiindca sufera dupa mine si eu dupa el:-)
Mergem in concediu acolo unde ne primeste cu el. Adica ma interesez inainte si in functie de asta aleg hotelul/pensiunea.
De exemplu hotelurile in reteaua Best Risen din cate stiu primesc catei peste tot in lume.
Noi avem un cosulet de plastic-patut, in care calatoreste Oscar jr. In felul asta el doarme linistit, nu sta in picioare si asa nu-si solicita la fiecare curba/frana articulatiile.
L-am avut si pe taticul lui, Oscar sr, pana la varsta de 17,5 ani si la fel am procedat chiar daca au fost doi catei.
Am si pisici dar pe el le las acasa in grija unei vecine.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
ruxandraru spune:
Si noi luam ciinele cu noi ori de cite ori este posibil, iar cind nu si nu, il lasam la o vecina cu care este obisnuita catelusa. La intoarcere, ii aduc de regula un cadou si gata...
ingridnen spune:
Noi am fost la 2 Mai cu catelul. Sant pensiuni care accepta animale de companie, trebuie sa te interesezi inainte
Poze recente aici:
http://s852.photobucket.com/albums/ab84/ingridnen/Diva%20Martie%202010/
Ingrid si Cristi 7 ani
danitin spune:
Multumesc, din nou, de raspunsuri. Poze n-am apucat sa pun, ca n-am avut timp sa le incarc in calculator ... am avut un weekend ingrozitor de zburatacit si urat.
Nu ne prea reuseste operatiunea kk - pishu, parca facem un pas inainte, doi inapoi. Cand sa zburd de fericire ca s-a hotarat sa faca pishu pe scutec, vad ca a inceput, din nou, sa ude toata incaperea sau, si mai rau, sa faca in cosul in care si doarme. Cat despre kk, nu reusesc nicicum sa ma prind care i-ar fi programul. Face dis de dimineata, pe urma il scot dupa ce a mancat - la o ora distanta, fiind sigura ca nu mai face nimic si el mai tranteste unul. Dupa care, peste zi, nu mai vrea deloc, oricat il scot. In schimb mai face unul pe la 23.30 sau chiar mai tarziu - nu stiu exact cand, fac descoperirea dimineata. Asta e, sper pana la urma sa ne obisnuim cu bioritmul si sa gasim o cale comuna.
Duminica i-am facut dus, a fost extrem de cumintel, a fost mult mai usor decat ma asteptam si cu dusul si cu uscatul. Atat doar ca pe mutritza nu l-am curatzat prea bine, ca mi-a fost frica sa nu-i bag spuma sau apa in urechi sau botic. Dar probabil ca o sa ma obisnuiesc si cu asta.
Intrebam de deplasari pentru ca uneori, nu foarte des, ce-i drept, mai faceam iesiri scurte, la bai sau la salina - niste pb de sanatate. Si acolo stiu precis ca nu e voie cu catzei ...
deya spune:
Danitin stii ca eu am bichon malteznoi il spalam adica baie totala mai rar dar nu pute niciodata a caine ud...asa pe labute intotdeauna cand vine de afara.Si sa stii ca am o prietena care il spala des si tare a mai tras-o cu piela saracului catelus si odata la veterinar era o doamna la coada cu un catzel iar cu pielea praf dar zicea k a luat o ciuperca sau ceva de la salonul de tuns catei asta ii alta poveste...
Noi am procedat cum a zis Ingriden dar cu pungi si s-a obisnuit...cu kk si pisu....