FIV268
Raspunsuri - Pagina 5
crystyna75 spune:
Multumesc frumos pt felicitari tuturor fetelor. Ioanatugs nu stiu sa activez si nu prea am timp sa stau pe forum pt ca lucrez 10 ore/zi , fara calculator. dar putem vb la telefon daca vrei, pt mine e mai usor asa.!?!
bytzi spune:
Crystyna,bravo,felicitari din tot sufletul,trabuia sa vina si rindul tau...FIV 3 sau 4 ?am uitatuite ca ai avut noroc si ai intuit bine clinica si dr care sa te faca fericita la fiv-ul acesta(tin minte ca oscilai intre 3 dr,parca...)
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme pina la capat
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
Mona40 spune:
Neata fete,
E placut sa te trezesti aflamd astfel de vesti.
Crystyna, felicitari si multa bafta in continuare.
Ai grija de tine.
Pup tutror si o zi buna
Bruna , ce faci?
crystyna75 spune:
Bytzi fiv 4. datorita d.nei doctor Dracea Laura am mers din nou la Gynera. are o capacitate deosebita de convingere si , in cazul meu, a avut dreptate sa mai incerc inca o data la ea si cu trat., pt ca eu vroiam pe ciclu natural.... si mai am 3 embrionasi la congelat!!
bytzi spune:
crystyna,mai ai si 3 frigurosi?bravo si cind te gindesti ca tu voiai pe CM natural(imi aduc aminte cind zicei) uite ca nr 4 ti-a purtat noroc.....
Felicitari inca o data.
simonel68 spune:
Buna, fetelor.
pe 2 martie am facut beta. Din pacate, n-a iesit tura asta. Beta=2. N-am intrat cateva zile pe forum pt ca am simtit nevoia sa ma adun, sa vad ce fac mai departe. Sunt un pic cam derutata: din 11 fete cu care am fost in serie la MNL, se pare ca au reusit doar 2, dintre care una doar a facut ET cu embrioni congelati. As vrea s-o iau de la capat dar nu stiu cand si unde. Vad ca sunteti multe la Giulesti, dati-mi si mie, va rog, un fir. Cum v-ati inscris, la cine..
Si inca ceva: sunt in ziua 18 de la punctie si inca nu mi-a venit ciclul. I s-a mai intamplat cuiva?
Ma bucur pt Crystyna si pt toate fetele care au reusit. Va urez mult noroc tuturor, sa fie un an bogat in burtici
Simonel 68
mariadan spune:
Buna fetelor.
Eu nu prea scriu, dar am intrat sa va spun ca voi avea gemeni.
va pup pe toate, in primul rand pe Catalina
pisucmic spune:
Dragelor,
va scriu si aici intrebarea mea: pentru progesteron injectabil postET ne-a recomandat pe primul loc Prontogest (dar nu se gaseste in Austria, ci in Italia) - stie cineva daca se gaseste in Romania? Sau vine cineva din Italia care ar putea aduce? Daca nu, voi lua de aici Proluton (dar el spunea ca e preferabil Prontogest).
Va doresc la toate multa bafta
Si ma bucur atat de tare de cate ori citesc succese!
Pisuc Mic
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariadan Buna fetelor. Eu nu prea scriu, dar am intrat sa va spun ca voi avea gemeni. va pup pe toate, in primul rand pe Catalina |
felicitari si sa fie sanatosi