Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
OK, Adda, ti-l pun in pachet, te anunt cand il trimit.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ducky spune:
Am primit de la verisoara sotului o plasa plina de hainute 0-3 luni, majoritatea unisex. Va rog sa mi le treceti pe lista de donatii.
Mersi
Un weekend frumos, fetelor !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
luminita2008 spune:
ziua buna,
am fost la mama cum v-am spus, am mai strans din lucruri, am 4 perechi de incaltari, de dama, dupa cum urmeaza:
- o pereche pantofi primavara/vara, cu toc 4cm, grosut, culoare: negru, marime 36
- o pereche papuci vara/primavara, cu toc mic, 1cm, culoare: negru, marime 37
- o pereche papuci primavara/vara, toc 3cm, culoare: negru, marime 36
- o pereche papuci primavara/vara, cu toc gros, cat talpa, 3cm, culoare: negru cu auriu, marime 37
daca stiti pe cineva care are nevoie, va rog sa-mi spuneti.
revin cu detalii despre niste bluze, tot de adult, dama, trebuie sa le sortez sa vad cate, ce culori si ce marimi.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
adda_lili spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza OK, Adda, ti-l pun in pachet, te anunt cand il trimit. BAZAR GENERAL - hainute, jucarii Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel Sa-l ajutam pe BOGDAN Sa salvam un inger - ALINA DONESCU ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam Sa ajutam la terapia pentru EMMA www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca ! Alexia - la petrecerea unei fetite www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 Multumesc tare mult. |
Selene_Bunny spune:
Am nervi!
De ce trebuie sa existe cate o persoana care, desi se tine crestina, merge la biserica, respecta sarbatorile legale, n-ar ajuta un sarac si, cu toate acestea, comenteaza ca de ce ii ajut eu, de ce cumpar atatea, de ce le spal, de ce le aranjez, de ce, de ce, ca doar destinatarii nu fac decat sa-si bata joc de ele...
Si de ce mai trebuie sa fie aceasta persoana ruda, chiar si prin casatorie, si sa aiba suficiente parti bune cat sa nu te poti lua in gura cu ea pentru nervii pe care ti-i face comentand???
Cred ca am nevoie de o masina de spalat proprie...
My house, my rules...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
elyda spune:
Imi pun singura cenusa in cap si-mi cer scuze ca , desi am promis nu am trimis coletul cu haine pentru cosmaf. Acum am reusit sa-l pregatesc, am adresa ei trimisa de LauraNicole. Am vazut ca in ultima perioada cosmaf nu a mai intrat pe forum si as vrea sa stiu daca pot sa-i trimit coletul acum sau mai astept.
Dana
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Am nervi! De ce trebuie sa existe cate o persoana care, desi se tine crestina, merge la biserica, respecta sarbatorile legale, n-ar ajuta un sarac si, cu toate acestea, comenteaza ca de ce ii ajut eu, de ce cumpar atatea, de ce le spal, de ce le aranjez, de ce, de ce, ca doar destinatarii nu fac decat sa-si bata joc de ele... Si de ce mai trebuie sa fie aceasta persoana ruda, chiar si prin casatorie, si sa aiba suficiente parti bune cat sa nu te poti lua in gura cu ea pentru nervii pe care ti-i face comentand??? Cred ca am nevoie de o masina de spalat proprie... My house, my rules... Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit Particip la bazaruri |
te cred...Aceeasi soarta o am si eu. Eu tot ce am avut hainute la Sebi au fost primite. nu am cumparat nimic, si inca nu stiu cum sa multumesc indeajuns celor care m-au ajutat.Si saptamana trecuta cand am sortat prima oara hainutele copiilor pentru pachete, intervine si scumpa mea Soacra si cu o moaca plina de ciuda ma intreaba: vai mama dar daca le ai primit de ce sa le dai si la altii?? eu daca le-am primit, si am fost ajutata cand imi ardea pielea mai tare, de ce sa nu intorc binele? si asa de tare m-am enervat. asa ca...no comment
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
luminita2008 spune:
selene, s-o fi saturat si el de dus colete si coletele la posta :) ii trece, sunt convinsa ca apreciaza f mult ceea ce faci. eu am toata stima pentru tine, asta da generozitate si suflet mare, sa cumperi special pentru cei nevoiasi, nu doar sa dai ce nu-ti mai trebuie. jos palaria!
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
asa, revin cu bluzele de care spuneam, de adult, de dama:
- helanca maro, bumbac subtire, de primavara;
- helanca albastra, bumbac subtire, de primavara;
- helanca verde, bumbac subtire, de primavara;
- bluza matase kaki;
- maieu in dungi, bumbac (dungi alb cu negru), de vara;
- bluza kaki, cu anchior, bumbac subtire;
- pulover subtire bej, de primvara (strans pe solduri si la maneci);
- bluza maro, bumbac subtire, tip sport;
- camasa violet, incretita, bumbac subtire;
- bluza inflorata (material piersicutza), de vara.
Toate sunt marimea M/L, unele nu au eticheta ca sa-mi dau seama. mama avea 1.62 si 47-48kg, asta ca sa va dati seama cum sunt bluzitele.
fetele care aveti 'protejati', poate reusiti sa vorbiti cu parintii micutilor, sa vedeti daca au nevoie de ceva.