Matei, un an si ceva, aproape 2 *campanie antiabuz
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
Sheannamp, locul subiectului era la Generale, pentru ca e unul de interes general.
In tara asta nu se face aproape nimic pentru ca abuzul asupra copiilor sa fie macar diminuat daca nu stopat.
Te rog, incearca sa citesti subiectul in intregime si vei vedea ca e vorba chiar si despre o campanie impotriva abuzului, pe care am dori sa o initiem.
Se poate sa muti subiectul inapoi la Generale?
Happy_in_TO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Super ideea, Anca!!!!!! x 1000 Su-per!!!!! Trebuie sa fie ceva scurt si foarte penetrant. Ma mai gandesc si revin :). Kay, voiam sa spun mai sus ca nu trebuie sa te lasi influentata de discutiile mai putin placute pe care le-ai avut pe DC (asta, fiindca spuneai ca nu vrei sa te mai bagi intre parinti si copii ). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Asa ceva ar merge? Este simplu si exprima ideea.
http://ca.wrs.yahoo.com/_ylt=A0WTf2oUNo1L8AcAoJP2FAx./SIG=13i9m1ogh/EXP=1267632020/**http%3a//i162.photobucket.com/albums/t253/cameralady12/awareness/child%2520abuse/ChildAbuseT.jpg
edit... din pacate exista si mame care dau palme copiilor... cred ca generalizeaza barbatul ca fiind agresorul...
Llaura spune:
Sau www.cmaj.ca/content/vol168/issue2/images/small/37ffua.gif" target="_blank">asta, pacat ca nu gasesc o versiune ceva mai mare. E pt SDS dar ideea e tot aia. Nenea din poza e un mare jucator de hockey, sport la care barbatii se uita totusi mai mult (la poza se uita sigur sigur si absolut toate femeile )
denizel spune:
E super imaginea cu hocheistul gentle :).
Si eu as merge pe imagini cu mesaje pozitive. Mai degraba decat pe cele cu copii abuzati si tristi.
As zice ca asa ceva trebuie pus in fundal, dar ar trebui obligatoriu si 2-3 vorbe care sa se duca direct in zona cea mai sensibila a inimii/creierului fiecaruia.
Si tot pe mesaj pozitiv as merge.
Sau pe ceva care sa vorbeasca despre sensibilitatea si vulnerabilitatea absolute ale copiilor.
Ceva de genul "copiii depind total de tine" impletit cu cat de minunat ar fi sa nu-i dezamagesti niciodata.
Uf, mi-e tare greu sa ma exprim condensat .
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a "copil nebatut = copil scapat de sub control"? Ca acolo nu mai merge abordarea "vai, sunteti obosit, ce copil dragut samd". www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Asa cred si eu. Aici merge aia cu :
´´oau, ce puternic sunteti, incredibil! Spuneti-mi va rog, cum faceti de reusiti asa upercuturi in fata ´´uriasului´´?
Si cum idiotul nu va pricepe, vine completarea:
Dvs sunteti la boxori juniori? Ca daca ma uit asa la kilele dvs, mi-e greu sa cred ca nu puteti depasi nivelul de ciondaneala cu un copil de ..x ani, mic si neajutorat. Sau sunteti inapoiat mintal?´´
Rar reusesc sa ma controlez...
ladyJ spune:
Frumoasa ideea de campanie.
Si ideea de afis e super.Cred si eu ca mesajul pozitiv e foarte bun, insa un mesaj care sa faca apel ca orgoliul parintilor. (pentru ca, asa cum spune Buli, bizonii sunt si orgoliosi din cale-afara).
kay spune:
Eu n-am ajuns azi, dar maine merg sa-mi fac tricou anti-abuz. Aveti idee ce ar merge mai bine sa imprim ?
Tisina spune:
Din pacate sunt destui parinti care gandesc si actioneaza ca taticul in cauza. Zilele trecute intindeam rufe in balcon si mi-am aruncat privirea jos, unde o fetita (de vreo 3 ani, zic eu) zburda de colo colo, urmata de mamica ei. La un moment-dat fetita cade. Cum credeti ca reactioneaza mamica? Se repede la ea si ii da doua palme la fundulet, urland nervoasa "De ce nu te uiti pe unde calci? Nu ti-am zis sa mergi frumos? Ce te prostesti atata?"
No comment la asa ceva...
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Din pacate sunt destui parinti care gandesc si actioneaza ca taticul in cauza. Zilele trecute intindeam rufe in balcon si mi-am aruncat privirea jos, unde o fetita (de vreo 3 ani, zic eu) zburda de colo colo, urmata de mamica ei. La un moment-dat fetita cade. Cum credeti ca reactioneaza mamica? Se repede la ea si ii da doua palme la fundulet, urland nervoasa "De ce nu te uiti pe unde calci? Nu ti-am zis sa mergi frumos? Ce te prostesti atata?" No comment la asa ceva... Tisina |
eu am vazut o faza din asta cind mamica fuma aiurea si pe pustiulica era sa-l calce masina (care umbla pe spatiul verde, deci copilul era complet nevinovat)
si, DA, si eu cred ca e subiect de "generale"
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@