Castiguri false prin mesageria telefonului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anonim84796 spune:

cele mai noua tehnica de teapa prin convorbirea telefonica este aceea de a tine persoanele de vorba si de a le impiedica sa mai vorbeasca cu alte persoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anonim84796
cele mai noua tehnica de teapa prin convorbirea telefonica este aceea de a tine persoanele de vorba si de a le impiedica sa mai vorbeasca cu alte persoane...

Asta-i mai degraba banc decat teapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Concluzie: cand va suna sau va scrie cineva ca ati castigat ceva, nu va emotionati, ca n-ati castigat nimic si nici nu veti primi ceva moca, ever.
Asa ca nu mai telefonati, consumati degeaba creditul.

Edit: cel mai tare "castig" al meu a fost un BMW (auto, valoare specificata 30000 euro). E? Facem un concurs?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Si eu am primit un mesaj avand ca expeditor un nr de cosmote,cum ca as fi castigat 10.000 eur, semnat COSMOTE. am sunat, de curiozitate, dar cand m-a intrebat cum ma cheama si de unde sunt i-am raspuns ca ar trebui sa recunoasca dupa numarul de telefon daca este intr-adevar de la Cosmote. (cu atat mai mult ca am abonament)Replica lui a fost: "Doamna, cred ca aveti chef de glume" dupa care mi-a inchis...
Si eu cunosc persoane care au pus botul si au cumparat cartele de reincarcare de zeci de euro...si au ramas cu buza umflata...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

E subiect vechi de 2 ani.
S-au epuizat toate celelalte subiecte si le reluam pe cele vechi ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

E subiect vechi de 2 ani.
S-au epuizat toate celelalte subiecte si le reluam pe cele vechi ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Poi SMS-uri continua sa fie trimise...

Io tot primesc... Ba ca am castigat la Bingo Metropolis 25.000 de EUR sau lei, ca nu mai stiu, ba de la Orange un premiu consistent...

A, si de la X Factor...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julia_popadiuc
Si eu am primit un mesaj avand ca expeditor un nr de cosmote,cum ca as fi castigat 10.000 eur, semnat COSMOTE. am sunat, de curiozitate ...

Tot de curiozitate, sa ne spui cat iti vine factura luna asta. Cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

a fost un nr de cosmote, drept urmare convorbirea m-a costat 0 lei ( ca am minute incluse)

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Citat:
a fost un nr de cosmote, drept urmare convorbirea m-a costat 0 lei

Stii ca de peste un an orice numar dintr-o retea oarecare poate fi portat in alta retea. Si pot fi si alte surprize. Multe escrocherii se bazeaza chiar pe curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
a fost un nr de cosmote, drept urmare convorbirea m-a costat 0 lei

Stii ca de peste un an orice numar dintr-o retea oarecare poate fi portat in alta retea. Si pot fi si alte surprize. Multe escrocherii se bazeaza chiar pe curiozitate.

Da, eu cred ca m-am "fript" asa... Ca n-am avut de nush cand cost suplimentar 22 EUR...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput