eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

ladyj...ce te deranjeaza pe tine ca sint alea goale si danseaza pe manele...dezmatul pe manea ...auzi si tu?
nu ai somn din cauza asta....sau cumva vrei sa arati ca ai scoala la paris si nu poti decit asa ?

Chestiune de gusturi, Guestus. Daca tie-ti plac, priveste-le si tinele companie.

Pentru mine imaginea se caracterizeaza cam asa:
prost gust, mediocritate, talent zero. Ai o problema cu asta?

yo cred ca voi va avintati mai tare in jos cind va apucati sa dati etichete oamenilor ce zici de asta?
faptul ca-l faci pe ala ce cinta manele sau asculta manele ca este de prost gust crezi tu ladyj ca pari mai culta si mai evoluata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:

Prea este consens .....bien sur ca aici avem numai doamne care nu asculta manele, bien sur sint binecrescute ....dar la toleranta se sta un pic mai prost si trebuie lucrat.

Cu ce va deranjeaza pe voi sa zicem ca dl guestus asculta manele nonstop si joaca pe mese ...ce problema aveti voi cu asta? sau ce se aduna 20000 de mii de romani in italia la concert cu sorinel?
ladyj...ce te deranjeaza pe tine ca sint alea goale si danseaza pe manele...dezmatul pe manea ...auzi si tu?
nu ai somn din cauza asta....sau cumva vrei sa arati ca ai scoala la paris si nu poti decit asa ?

Ce gen de muzica ar fii pe primul loc in topul tau de muzici care nu-ti plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Chestiune de gusturi, Guestus. Daca tie-ti plac, priveste-le si tinele companie.

Pentru mine imaginea se caracterizeaza cam asa:
prost gust, mediocritate, talent zero. Ai o problema cu asta?

yo cred ca voi va avintati mai tare in jos cind va apucati sa dati etichete oamenilor ce zici de asta?
faptul ca-l faci pe ala ce cinta manele sau asculta manele ca este de prost gust crezi tu ladyj ca pari mai culta si mai evoluata?

Te simti vizat, Guestus? Ar trebui sa nu, totusi ma gandesc ca NU faci parte din ´´trupa de balet´´ mai sus mentionata...

Este de super prost gust sa iti arati sunculitele pe mese, sa te imbraci sub limita oricarei reguli estetice.Despre asta vorbesc eu aici.
Sigur ca sunt mai evoluata decat domnitele din poveste, n-avea grija

Cat despre cei care canta manele, le-as sugera sa cante in continuare, ca voce au, doar sa lase textele in grija altora mai pregatiti decat ei. Cine stie, poate castiga teren si fani la care n-au visat.

Mergi la inceput

Domle...ce imi place.. ce nu-mi place ..mama a spus ca trebuie sa tin pt mine problemele astea. ..ok?
Scrie undeva ca manele sint interzise...sau dansul din buric pe manele?...nu scrie...esti cel care trebuie sa dea verdicte cumva?
sau asa cum am mai spus...daca te bati cu cd cu verdi in piept = rafinament su cultura draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

OMG Guestus manelist?????

nu pot sa cred asta! cred ca mai degraba rade de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu una nu suport manelele, mi se pare muzica de prost gust, la nunta am avut vreo 4 manele in total pentru c-am vrut sa fie toata lumea multumita, dar in rest abia le tolerez

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:

Domle...ce imi place.. ce nu-mi place ..mama a spus ca trebuie sa tin pt mine problemele astea. ..ok?

OK

Mergi la inceput

Citat:

Scrie undeva ca manele sint interzise...sau dansul din buric pe manele?...nu scrie...esti cel care trebuie sa dea verdicte cumva?
sau asa cum am mai spus...daca te bati cu cd cu verdi in piept = rafinament su cultura draga.

Pai atunci asculta ce ti-a spus mama ta, lasa etichetele la o parte si vezi-ti de treaba.

Eu dau verdicte dupa cum doresc, Guestus. Pentru simplu fapt ca-s om, imi exprim acordul sau dezacordul in legatura cu multe lucruri si am si drept la libera exprimare. Cu totii catalogam, nu face te rog pe lupul moralist cu mine, tocmai tu, zau asa.
Daca spun prostii, cu atat mai bine pentru cel catalogat. Presupun ca fericirea lui nu sta in opinia mea, sau..?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Pai atunci asculta ce ti-a spus mama ta, lasa etichetele la o parte si vezi-ti de treaba.

Eu dau verdicte dupa cum doresc, Guestus. Pentru simplu fapt ca-s om, imi exprim acordul sau dezacordul in legatura cu multe lucruri si am si drept la libera exprimare. Cu totii catalogam, nu face te rog pe lupul moralist cu mine, tocmai tu, zau asa.
Daca spun prostii, cu atat mai bine pentru cel catalogat. Presupun ca fericirea lui nu sta in opinia mea, sau..?

yo incerc sa te fac sa intelegi ca tu esti un nimeni si ca nu ai tu ladyj nici un drept sa spui ca aia cu manele sint de prost gust. ...e treaba lor nene ce asculta...si cum danseaza. sau trebuie sa-ti dai tu cu parerea cumva?

ca sa te cred ca nu asculti manele vreau sa vad o copie la 1 bilet la opera...bilet recent...nu din 1944.
si atunci nu mai spun nimic.

apoi luam pe altii in colimator....aia care au fost cei mai contra manelelor or sa vina la rind

Mergi la inceput

Citat:

yo incerc sa te fac sa intelegi ca tu esti un nimeni si ca nu ai tu ladyj nici un drept sa spui ca aia cu manele sint de prost gust. ...e treaba lor nene ce asculta...si cum danseaza. sau trebuie sa-ti dai tu cu parerea cumva?

Trecand peste exprimarea ta pe care o gasesc de prost gust (ah, iar mi-am dat cu parerea), iti atrag atentia ca iar nu esti atent la ce scriu.
Lasa nervii, pune palosul in teaca si incearca sa te controlezi. Dreptul meu la opinie n-ai tu cum sa-l opresti.
Poti invoca toate zeitatile dansului din buric pe mese, parerea mea ramane aceiasi. Prost gust.A..contorizeaza si textele.

Mergi la inceput