eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Asta e continuare la subiectele:
Eu sint buna, intrebarea e: sint prea buna?
Cum sa ascund faptul ca sint desteapta?
Anul trecut am fost aleasa "mama secolului" sa tin trofeul in vitrina cind vin prietenele sau sa-l ascult dupa volumul 7 din Balzac. (editura secolului XX ISDN 230078510).

Nici vorba.
Eu vad subiectul ca un fel de "recunoasteti ca suntem toti fix la acelasi nivel si numai snobii nu recunosc ca asculta manele".
Imi vine in minte parabola aia cu taranul la gradina zoologica care atunci cand a vazut girafa, cu gatul nemipomenit de lung, a exclamat : " asa ceva nu exista" si a plecat acasa, convins pina la moarte ca a avut o halucinatie. Pur si simplu uneori suntem atat de diferiti intre noi incat nici nu ne poate intra in sfera de concepere ca unii asculta manele sau, dimpotriva, ca unii nu asculta manele.(Valabil analog pentru o gramada de alte chestii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

DA inaioana

Guestus - am ras bine:-)

Marius - suntem din aceasi generatie, si eu ascult ce spui

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si cam ca Marius si alte fete de pe aici, tot spre anii de glorie ma trage sufletelul. Nu inteleg nimic din manele si ma oboseste, dar rau de tot, ritmul lor. Dar... la o nunta, daca e nunta si respectam traditia si virstele (ca nu poti s-o pui pe bunica mare, la 80 de ani, sa danseze daca vrea pe Deep Purple... la nunta), atunci pui si populara si lautareasca. Muzica superba, absolut superba, de aceea ma fac foc si para cind manelele sint bagate in categoria celor doua. Romanii au o muzica populara si lautareasca demna de orice nunta! Daca nu ma credeti, va aduc dovezi... si la prima intilnire DC va invat si sa o dansati.

Iar despre dreptul de a alege... si aici am ceva de spus. Eu cred ca tocmai indiferenta noastra si faptul ca respectam gusturile s-a ajuns ca Romania sa fie tara manelelor. Gusturi, gusturi, dar asculta-le in casti sau la tine acasa, cu geamul inchis. Ca nici eu nu vin sa-ti pun Pink Floyd-ul sau Imperialul meu in urechi, le ascult in asa fel incit sa nu deranjeze prea multa lume... si toate aceste lucruri se educa. Nu ti-au fost date de parinti, ca poate nu au fost in stare sa dea mai mult, asa erau vremurile, dar ai crescut si ai devenit adult... educa-te! Cu suparare sau fara suparare, cu un pic de diplomatie, atit cit se poate, eu asta le spun celor care ma deranjeaza cu 'gusturi care nu se discuta'. Sint de acord sa negociem gusturile, sa toleram, ca intelegem... atit timp cit se mentin intr-o sfera a valorilor. Ce trece de marginile acestei sferi, nu e valoare, deci gustul trebuie educat. Iar maneana este cu muuult in afara... pentru ca isi bate joc de inteligenta umana, de simtirea lui, de firea lui artistica... si in egala masura de dans si muzica: populara, lautareasca si tiganeasca, genuri muzicale , de valori inestimabile si care ating cele mai sensibile corzi ale sufletului uman, pe linga multe alte genuri... Daca omenirea a fost atit de creativa si sensibila sa creeze asemnea muzica, de ce as fi obligata sa las non-valoarea sa ma domine, sa-mi controleze viata, sa ma agreseze auditiv si emotional din toate partile!?! Un singur motiv daca il gasesc, sterg tot ce am scris si ce gindesc.

Asta le spun si le voi spune copiilor mei: valorile sint universal recunoscute, in ciuda tuturor prejudecatilor existente, care pot impiedica, temporar, recunoasterea lor. Esti liber sa alegi, sa vibrezi pe ceea ce simti ca-ti apartine, ca te defineste, te exprima... pina in momentul in care sufletul tau vibreaza la ceva care si tu stii ca si cei din jur ca este departe de sus-numita valoare. Atunci e momentul sa-ti pui intrebari, sa sapi, sa afli... si sa te educi. E datoria ta, fata de tine insuti in primul rind!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Citat:
citat din ...

Asta e continuare la subiectele:
Eu sint buna, intrebarea e: sint prea buna?
Cum sa ascund faptul ca sint desteapta?
Anul trecut am fost aleasa "mama secolului" sa tin trofeul in vitrina cind vin prietenele sau sa-l ascult dupa volumul 7 din Balzac. (editura secolului XX ISDN 230078510).

ISBN :) Asa e corect, daca e vorba despre o carte. ISBN.
ISDN e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Nu cred ca am fost in ultimii ani la o petrecere, nunta sau taiere de mot...de basca, sa nu se cante manele.Si cele la care am fost , erau organizate de si pentru oameni din clase sociale mai inalte si cu studii superioare deci nu are importanta pregatirea sau cat de intelectual esti sau te crezi.Nu ma omor dupa manele, nu ascult niciodata asa ceva acasa, dar nu pot spune ca atunci cand sunt la o petrecere sau nunta ma ridic si plec pentru ca nu-mi place genul si nici nu ma apuca subit greata.Stau cuminte la locul meu si ii las pe ceilalti sa se distreze asa cum vor. Copii mei nu asculta niciodata manele si nu am la televizor posturi care promoveaza muzica aceasta.Si nu pentru ca sunt snoaba , ci pentru ca nu imi place.La euphoria tv ma mai uit la emisiunea cu retete culinare din diferite parti ale lumii si cateodata la cate un film.In schimb telenovelele nu le suport si prefer sa fac orice altceva decat sa ma uit la asa ceva.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

DA inaioana

hai, maaa... :)))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Deus

DA inaioana

hai, maaa... :)))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

undeeee:-)))))

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

deformatie profesionala Glicina cu ISDN-ul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hehe, cand sa zic ca am scapat aici de manele, hop o manea vesela in Prater la un loc cu masinute din acelea care se busesc. In plus, mai trece pe strada cate o masina cu nr de inmatriculare vienez din care rasuna mindra o manea in romaneste data la maxim, de catre un sofer la fel de mindru

La nunti as prefera ceva de genul:

(a se vedea dupa min. 1:00 )

Dar, na, oameni suntem, care mai de care si Degustibus...

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Citat:
citat din mesajul lui marius
[.. dar nu cred vreodata ca mi-as fi facut iluzia ca Eric Clapton sau Santana ar face vreodata vreo piesa pentru o nunta din Romania.

Haha..belive it or not..la nunta noastra s-a cantat Deep Purple..pentru soacra mica..si chiar asa l-am pus pe DJ sa faca dedicatie..."de la mireasa pentru soacra mica.."..si sa-i fi vazut pe maica-mea si pe taica-meu ce dadeau din "plete" sub privirile nuntasilor...

la noi, "valsul" a fost "Dreamer" a lui Ozzy si la "recuperarea" miresei au cerut baietii rammstein. radeau de lesinau cand am venit de mutrele ospatarilor care au declarat ca "nu au mai vazut asa nunta!!!". mi-a placut nunta mea, a fost exact cum mi-am dorit, o petrecere mai maricica, cu toti prietenii si cu cateva rude. ai mei nu s-au mirat ca stiau ce au in batatura, insa socrii, au stat mai pe ghimpi, ca "daca nu se simte lumea bine?" dar lumea s-a simtit super, iar dimineata am terminat nunta in ritm de manowar, febletea mea

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput