eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 22
viviana spune:
Cica un rocker ajunge beat manga acasa si da peste maica-sa
- Mamaaaaaaa, mi-e raaaaaaauuuu!
- Ce sa-ti dau, dragul mamei, ca sa-ti treaca?
- Pune-mi o manea ca sa vars.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Deus spune:
cu drag , va , nu va mai certati oameni buni!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus cu drag , va , nu va mai certati oameni buni! devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque. |
Asta este tonul de apel la telefonul meu...se pune ca ma ridic dpdv cultural???
Dana
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Ma leg la intamplare de ultima manea scoasa la interval de fani (sa nu o iei personal, Maraki, te rog! ). Manelelor, tanguieli stupide si fara sens, le lipseste mesajul. Ce mesaj poate transmite o impopotonata si o inzorzonata, care isi etaleaza unghiile de 5 cm si zulufii apretati in timp ce boceste oamenii necajiti? (n-am putut sa ascult mai mult de 10 secunde, poate mai face si altceva in afara de "aoleoooo, oamenii necajiti-iiiiii, aaaaaa" ). Hip hop-ul de pilda, chiar daca are de multe ori texte vulgare, chiar daca nu are nici o valoare din punct de vedere muzical (idem manelele), macar transmite un mesaj. Iote un exemplu: Cand a venit fiu-mio acasa cu piesa asta pe telefon , initial mi s-au muiat picioarele :)). Apoi, ca sa il conving ca nu merita sa isi piarda timpul cu asa ceva, i-am propus sa o ascultam impreuna. Si sa o analizam. Piesa are mesaj si e un mesaj foarte bun. Si, daca e sa aleg intre 2 rele, il prefer pe Puya asta, agresiv, stand aplecat (de ce oare se chinuie asa? ), dand din maini si protestand, unor impopotonati care se tanguie penibil si nu transmit nimic. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Prima data cand am ascultat maneaua asta, nu vedeam videoclipul, eram proaspat venita in Germania si dorul era mare, pe mine una m-a impresionat mesajul.
hip-hop ascult in draci Vulgar sau nu, ce se canta este din viata reala.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blackpanterro spune:
LadyJ, daaaaa, talentul timisean da pe dinafara :))), cica "mercedesu-i 1, restul sunt masini!" :)))
Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
maraki spune:
Exact!!! Si imi fac o parere despre un om si in functie de ce muzica ii place. Si, pe baza acestei judecati (ca judecata se numeste) mi-l fac sau nu prieten, il iau sau nu de barbat etc. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Denizel, o persoana care asculta cu mare placere Queen,Pink Floyd, Dire Streets, AC//DC, Stevie Wonder,Ray Charles, Lionel Ritchie,Iris, Vama Veche dar si Bug Mafia,Puya si unele manele: cum o cataloghezi?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
elyda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maraki
Denizel, o persoana care asculta cu mare placere Queen,Pink Floyd, Dire Streets, AC//DC, Stevie Wonder,Ray Charles, Lionel Ritchie,Iris, Vama Veche dar si Bug Mafia,Puya si unele manele: cum o cataloghezi? Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
daca are curajul sa spuna asa ceva pe acest forum eu o consider sinucigasa...sau ma rog ca avand tentative ...
Dana
maraki spune:
Guestus, tu ai dreptate. hai sa facem o analiza. Intai analiza pe text. Iau o manea pusa de un fan pe topic: Atunci cand sunt necajit ma opresc si plang gandit ghinionul il port cu mine nu stiu cand ii rau sau bine Imi pare rau ca am imbatranit si anii mi s-au dus ca toata lumea m-a barfit o vorba buna nu mi-au spus Ref: Asa sunt zilele mele una buna, zece rele nu da doamne cineva sa ma scape de lumea rea..2X oh lumea rea blestemata esti oh lumea rea de nu ma vorbesti Nimeni nu ma vede parca nu exist de mine lumea se fereste si am sufletul trist De necaz si de durere as striga la cer dar stau si sufar in tacere ca am inima de fier. Ref: Asa sunt zilele mele 1. Compunere la nivel de 2 clase primare, media generala in jur de 6.80. 2. Muzica imi zgarie pur si simplu tot ce am de "caltitza" in mine (e ceva personal si subiectiv, nu stiu sa explic de ce). 3. Clipul nu l-am gasit pe youtube (exista doar tanguiala respectiva), dar presupun ca e la fel ca toate celelalte: inzulufate cu unghii de pasari rapitoare, care rad cu gura pana la urechi () si dau din buric fiindca Copilu' Minune isi plange viata. 4. la petreceri, lumea cica se distreaza de minune si transpira jucand din buric pe aceste versuri. Cum te poti distra si da din fund cand Minune mai are putin si face ciroza de atata suparare? Am voie sa nu vreau sa fiu prietena cu cineva care da din buric cand in discutie sunt teme majore ale omenirii? :)) Mi-a scapat ceva? E randul tau! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Danseaza pe ritmul melodiei,nu trebuie sa isi taie nimeni venele din cauza textului. Pe muzica arabeasca cum se danseaza cu toate ca nu se intelege textul?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blackgirl0 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maraki
Denizel, o persoana care asculta cu mare placere Queen,Pink Floyd, Dire Streets, AC//DC, Stevie Wonder,Ray Charles, Lionel Ritchie,Iris, Vama Veche dar si Bug Mafia,Puya si unele manele: cum o cataloghezi? Monica |
Hai ca astept si eu cu sufletul la gura raspunsul! Nu de alta, dar asta este fix existentiala mea de azi!
sdcristian spune:
mie mi s-ar parea grav daca cineva asculta doar manele, nimic altceva. mai ales daca e vorba de adolescenti.