eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Am auzit odata niste versuri, ceva de genul ´´am mercedes, aspirator de femei, mor dusmanii de oftica, mercedes e numa´unu, ai mercedes ai si bani, treaba merge ca unsa´´........citat din memorie. A..refrenul era cevaaa: ´´mercedeeeeessssssss, mercedeeeeeesssssssssssssssss´´ Pacat de masina, in rest numai de bine. |
nu doar la noi auzi versuri de genul asta
cum noi avem manelisti plini de aur, in america sunt negrii plini de bling blinguri care au melodii despre masinile, banii si femeile lor. si si acolo discurile astea se vand ca painea calda, semn ca cineva totusi ii apreciaza.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
[quote]citat din mesajul lui inaioana
Cat despre versuri, ce sa ii faci, folclorul e organism viu,apar adevarate balade populare romanesti pitzi respectand definitia genului precum:
Am fitze de top model
Fata de firma Chanel
Versace m-a ridicat
D&G m-a ajutat
Nike mi-a spus adevarat
Ca io nu sunt om ratat
Io cu Puma ma mandresc
Dupa Dior ma topesc
(culeasa de pe hi5)
Deci este un fenomen cultural serios.
[/quote
As vrea sa stiu cati dintre cei care danseaza pe manele la petreceri sunt atenti la versuri.Acolo conteaza muzica, ritmul, nu gramatica sau rima.
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sdcristian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
As vrea sa stiu cati dintre cei care danseaza pe manele la petreceri sunt atenti la versuri.Acolo conteaza muzica, ritmul, nu gramatica sau rima. Dana |
ba conteaza si versurile, ca multi le canta in gura mare in timp ce danseaza
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
citat din mesajul lui elyda As vrea sa stiu cati dintre cei care danseaza pe manele la petreceri sunt atenti la versuri.Acolo conteaza muzica, ritmul, nu gramatica sau rima. Dana |
elyda, din nefericire, versurile rimeaza cu ritmul
![](radtare.gif)
![](icon_smile.gif)
inaioana spune:
Cultura mea nu e suficient de vasta incat sa stiu daca versurile citate de mine mai sus au si vreo melodie aferenta sau nu. Sunt versuri a caror sensibilitate m-a miscat si le-am cules de pe hi5, cum spuneam, in timp ce faceam o cercetare antropologica privind psihologia pitzi. Vorbesc serios.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sdcristian
ba conteaza si versurile, ca multi le canta in gura mare in timp ce danseaza |
Ei...deci nu am fost intr-un mediu cu un nivel de subcultura suficient de scazut, pentru ca asta n-am vazut la petrecerile la care am mers.
![](icon_smile_big.gif)
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inbox/inbox.jpg)
inbox spune:
Nu ascult manele, nu am niciuna pe calculator, telefon etc, nu am vecini care sa asculte si pe strada chiar nu am mai auzit de mult, la nunta mea nu cred ca s-au cantat manele, nu mai stiu, eu imi aduc aminte doare de vals si de sarbe, hore si alte melodii populare la care am jucat de s-au crucit si aia de la restaurant.
Cea mai buna prietena a mea asculta si manele, stiti cum e " spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti". Am spus si manele, la ea pe telefon, calculator etc gasesti detoate in cele mai ciudate combinatii. Ne-am cunoscut in primul an de facultate, avea o caseta, selectii cica, incepea cu R.E.M. , Depeche Mode, mai erau niste melodii romanesti si se sfarsea cu "Dusmanii imi poarta pica" :)...cand a pus prima data caseta asta, am ramas blocata ca nu ma asteptam sa inceapa si o melodie din asta, si ii zic asa a scarba "ce e asta", la care ea "ce e draga ti se ofilesc urechile",are un vocabular aparte ( pe care il foloseste cu prietenii) in rest vorbeste foarte elevat daca e nevoie, e genul de om dintr-o bucata, e genul de om sufletist,e un om de nadejde, e genul care iti spune "arati ca dracu, nu iesi asa din casa" si e prietena pe care as suna-o prima daca am o problema, chiar daca suntem in orase diferite a fost langa mine atunci cand am avut nevoie!
Si tot ea mi-a zis cand eram in facultate, tot discutand pe teme asemanatoare cu asta, citez "sunt oameni si oameni, ii vezi asa, dar in prostia lor poate sunt mai fericiti", si bineinteles ca discutia a fost mult mai lunga si dezvoltata, dar asta mi-a ramas in minte!
Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika
!!
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sdcristian
nu doar la noi auzi versuri de genul asta cum noi avem manelisti plini de aur, in america sunt negrii plini de bling blinguri care au melodii despre masinile, banii si femeile lor. si si acolo discurile astea se vand ca painea calda, semn ca cineva totusi ii apreciaza. |
AAaa..pai sunt convinsa ca sunt multi care apreciaza versurile astea
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Panteruto, ghici ce, am gasit ´´mercedeeesuuuuu´´ pe you tube.Canta o domnisoara blonda, Stana, cu un domn. Dar din respect pentru urechile voastre refuz sa dau link.
![](icon_smile_big.gif)
PS videoclipul intrece textul. E de o finete iesita din comun.
conchita spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 De ce nu este deja la ZZ subiectul? Ca deja se incinge atmoesfera si nu spre bine! ![]() ![]() ![]() Scuzati off-topicul! Purcedeti in continuare cu analizele pe text si cu judecatile de valoare! ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
e ok, nu pune la suflet. eu doar despre judecatile de valoare la adresa altor oameni as fi vrut sa inteleg ceva argumente, dar s-a lasat cu judecati literare. probabil ca nu-si dau seama cat de asemanatoare este atitudinea asta cu manelistii incriminati care dau zgomotul la maximum ca sa impuna tacerea tuturor.
![](chatterbox.gif)
abdominabila