eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 20
kariguld spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui arghirmonica
Kay cand m-am ocupat sa adun bani in dec 2008..(si ce memoria am , pentru una care danseaza pe manele) pt fetita ta...si am umblat sa stii nu ti s-a parut nimic de ras..deci oameni si oameni Daca ai fi citit ce am scris acolo in mesajul disecat de unii si altii poate ti-ar fi atras atentia mesajul in sine |
sarurile, sa-mi aduca cineva sarurile....
mi-e rau......
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
linistea asta ma tulbura...trebuie haos. |
iesi pe strada in Bucuresti, ca-ti trece imediat! acolo haos tata
sau niste manele la casti!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
denizel spune:
Hi hi, de cand n-am mai ascultat-o pe Ada Milea. Rea e, frate, rea e!! :))))
Inaioana, mie mi-e dor de scrisul tau verde!!!
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inaioana Am gasit doua manele pentru a fluidiza transmiterea si primirea mesajului snobilor catre fanii genului mentionat. |
, superba Ada Milea!!!!
Ca de obicei .
---------------
citat din mesajul lui Guestus linistea asta ma tulbura...trebuie haos. |
Vrei scandal, antren si ZZ?
Ia de-aci un nou fir de discutie, maneaua militanta :)), maneaua cu mesaj, pe placul sufletului tau:
ladyJ spune:
Am auzit odata niste versuri, ceva de genul ´´am mercedes, aspirator de femei, mor dusmanii de oftica, mercedes e numa´unu, ai mercedes ai si bani, treaba merge ca unsa´´........citat din memorie. A..refrenul era cevaaa: ´´mercedeeeeessssssss, mercedeeeeeesssssssssssssssss´´
Pacat de masina, in rest numai de bine.
denizel spune:
ha ha, Ileana, permite-mi, te rog!
Daca vi s-a facut brusc pofta de workout in fata calculatorului cu maneaua de mesaj , nu trebuie sa asteptati pana ajungeti acasa:
1. va ridicati si mimati asezarea, fara insa a atinge scaunul (4 seturi x 12 repetari).
2. asezate pe marginea scaunului, palmele de o parte si de alta a scaunului, picioarele intinse. Aduceti picioarele la piept si repetati miscarea in 4 seturi a 2o de repetari.
La sfarsit mai puneti odata maneaua-mesaj si scuturati putin din buric ca sa se aseze la loc abdominalii .
inaioana spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 prietena mea si gasha dansau de se rupeau pe o manea oribila, scarboasa, ceva cu "fa jegoaso..." mi s-a facut greata instant. |
Vomitiva melodie este www.youtube.com/watch?v=tI3UUQWIk0E" target="_blank">asta (Disclaimer: Atentie! Versuri infioratoare, limbaj execrabil!)si o stiu de la un cuplu de prieteni romani care locuiesc la Londra si au avut socul de a o asculta intr-un club de fitze din Londra unde englezoaicele dansau ingenue pe indemnurile domnului in cauza. Ea a fost preluata de niste dj belgieni care banuiesc ca habar-n-au despre ce este vorba in propozitie si se afla pe niste www.amazon.com/Electric-Gypsyland-Various-Artists/dp/B0001MDQG2" target="_blank"> cduri de altfel foarte bine vandute care contin muzica tiganeasca mixata de belgienii despre care vorbeam.
blackpanterro spune:
Haha, Ladyj!! Ce versuri! Mai stiu eu pe unu in Timisoara care are Mercedes M class si locuieste in el! Acolo sa vezi dusmani, la asa casa inedita oricine ravneste! LOOOL
Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
moonchild spune:
citat din mesajul lui marius Eu dau quote la mesajul tau ca sa spun ca mi-a placut extrem de mult. Chiar foarte mult. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Merci!
inaioana spune:
Cat despre versuri, ce sa ii faci, folclorul e organism viu,apar adevarate balade populare romanesti pitzi respectand definitia genului precum:
Am fitze de top model
Fata de firma Chanel
Versace m-a ridicat
D&G m-a ajutat
Nike mi-a spus adevarat
Ca io nu sunt om ratat
Io cu Puma ma mandresc
Dupa Dior ma topesc
(culeasa de pe hi5)
Deci este un fenomen cultural serios.