eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

Citat:
citat din mesajul lui kay

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

pentru ca duceam caiete copiilor la scoala de la tara ca sa au pe ce scrie cand faceam lectia...

Copilasii au caiete ca sa au pe ce scrie, doamna profesoara cu prietenii au manele ca sa au pe ce danseze, toata lumea multumita.
Deci de ce erai depravata, again? Ca nu reiese din quote-ul pe care l-ai dat...

ioana

Kay cand m-am ocupat sa adun bani in dec 2008..(si ce memoria am , pentru una care danseaza pe manele) pt fetita ta...si am umblat sa stii nu ti s-a parut nimic de ras..deci oameni si oameni
Daca ai fi citit ce am scris acolo in mesajul disecat de unii si altii poate ti-ar fi atras atentia mesajul in sine

sarurile, sa-mi aduca cineva sarurile....

mi-e rau......

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui denizel

bai Guestus, ce naiba te-a apucat?
Imi vine sa-ti propun sa mergi cu mine in parc sa impartim fluturasii de la topicul vecin . Nu ma face, ca io nu stau mult pe ganduri :))

linistea asta ma tulbura...trebuie haos.

iesi pe strada in Bucuresti, ca-ti trece imediat! acolo haos tata
sau niste manele la casti!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hi hi, de cand n-am mai ascultat-o pe Ada Milea. Rea e, frate, rea e!! :))))

Inaioana, mie mi-e dor de scrisul tau verde!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Am gasit doua manele pentru a fluidiza transmiterea si primirea mesajului snobilor catre fanii genului mentionat.

, superba Ada Milea!!!!
Ca de obicei .
---------------

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

linistea asta ma tulbura...trebuie haos.

Vrei scandal, antren si ZZ?
Ia de-aci un nou fir de discutie, maneaua militanta :)), maneaua cu mesaj, pe placul sufletului tau:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Am auzit odata niste versuri, ceva de genul ´´am mercedes, aspirator de femei, mor dusmanii de oftica, mercedes e numa´unu, ai mercedes ai si bani, treaba merge ca unsa´´........citat din memorie. A..refrenul era cevaaa: ´´mercedeeeeessssssss, mercedeeeeeesssssssssssssssss´´

Pacat de masina, in rest numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

ha ha, Ileana, permite-mi, te rog!
Daca vi s-a facut brusc pofta de workout in fata calculatorului cu maneaua de mesaj , nu trebuie sa asteptati pana ajungeti acasa:

1. va ridicati si mimati asezarea, fara insa a atinge scaunul (4 seturi x 12 repetari).
2. asezate pe marginea scaunului, palmele de o parte si de alta a scaunului, picioarele intinse. Aduceti picioarele la piept si repetati miscarea in 4 seturi a 2o de repetari.

La sfarsit mai puneti odata maneaua-mesaj si scuturati putin din buric ca sa se aseze la loc abdominalii .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

prietena mea si gasha dansau de se rupeau pe o manea oribila, scarboasa, ceva cu "fa jegoaso..."
mi s-a facut greata instant.

Vomitiva melodie este www.youtube.com/watch?v=tI3UUQWIk0E" target="_blank">asta (Disclaimer: Atentie! Versuri infioratoare, limbaj execrabil!)si o stiu de la un cuplu de prieteni romani care locuiesc la Londra si au avut socul de a o asculta intr-un club de fitze din Londra unde englezoaicele dansau ingenue pe indemnurile domnului in cauza. Ea a fost preluata de niste dj belgieni care banuiesc ca habar-n-au despre ce este vorba in propozitie si se afla pe niste www.amazon.com/Electric-Gypsyland-Various-Artists/dp/B0001MDQG2" target="_blank"> cduri de altfel foarte bine vandute care contin muzica tiganeasca mixata de belgienii despre care vorbeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Haha, Ladyj!! Ce versuri! Mai stiu eu pe unu in Timisoara care are Mercedes M class si locuieste in el! Acolo sa vezi dusmani, la asa casa inedita oricine ravneste! LOOOL

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu dau quote la mesajul tau ca sa spun ca mi-a placut extrem de mult. Chiar foarte mult.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cat despre versuri, ce sa ii faci, folclorul e organism viu,apar adevarate balade populare romanesti pitzi respectand definitia genului precum:

Am fitze de top model
Fata de firma Chanel
Versace m-a ridicat
D&G m-a ajutat
Nike mi-a spus adevarat
Ca io nu sunt om ratat
Io cu Puma ma mandresc
Dupa Dior ma topesc
(culeasa de pe hi5)

Deci este un fenomen cultural serios.

Mergi la inceput