eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
lilianasoare spune:
Urasc, detest manelele, la fel si telenovelele, nu am puterea necesara nici sa urmaresc genericul. Euforia nu stiu unde e pe telecomanda, nu m-am aventurat decat rareori dincolo de canalul 13, unde am Hallmarku' si unde raman intepenita cand am timp. Cand am timp si butonez, raman pe Euforia daca e vreo emisiune culinara, doar ca sa ma enervez ca nu cunosc unele ingrediente decat din punct de vedere lingvistic.
In legatura cu profesiunile, am jubilat cand fiul meu mi-a spus ca vrea sa se faca bucatar. Ma si imaginam ducand o viata de huzur, lipsita de grija gatitului. Din pacate, starea mea de extaz nu a durat mult, vreo doua zile, pana cand a decis ca vrea sa fie motociclist
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Ascult foarte rar manele,atunci cand sunt la o petrecere ceva,nu plec doar pentru faptul ca se asculta manele.Ca doar acolo suntem oameni de multe feluri,poate nici lor nu le place ceea ce-mi place mie!
La nunta mea n-au fost manele,ca nu erau la moda atunci,sor=mea la ea la nunta a refuzat sa se cante manele,in schimb au fost niste melodii tiganesti foarte frumoase.De populare nu mai zic,vali craciunescu a facut spectacol cantand din astea vreo 2 ore,de nu se mai golea ringul de dans!
La euphoria am vazut niste emisiuni despre bucatareala foarte bune si o emisiunea despre nunti draguta,la altceva nu ma uit.
Da,ma cred superioara anumitor oameni,asa cum ma simt inferioara vis-a vis de altii.
Consider ca ma situez cumva la 99,5%,dupa spusele domnului Presedinte!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela68/mirela68.jpg)
mirela68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Voi ascultati manele? Va uitati la posturi tv mai siropoase? Va indrumati copilasii spre anumite cariere? |
NU
NU
NU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Eu acum ce sa spun? Nici mie nu-mi plac manelele, am ascultat in liceu si inca ascult cu mare placere rock de toate genurile, dar daca sotului ii plac?
Nu asculta acasa, insa pe la nunti/petreceri/tot felul de intruniri cu prietenii se distreaza de minune pe manele. Si daca e si el acolo, sunt si eu. La nunta noastra nu s-au pus manele, dar cand am nasit finii numai in manele ne-au tinut. Si am dansat si ne-am distrat. Ce era sa fac? Sa plec?
Mie imi place de asemenea sa dansez si pe muzica populara, sotului nu.
Si ce are de-a face meseria cu muzica ascultata? Sotul este economist, eu medic. Copilul sa se faca ce-o vrea, chit ca asculta sau nu manele (momentan are 1 an). In calculator la noi veti gasi, bineinteles, si manele, pe langa toate genurile posibile. Mai nou, sotul s-a gandit sa faca o colectie a melodiilor tineretii noastre (muzica dance si hip-hop/rap in mare parte). Dar zau ca nu mi-e rusine sa recunosc ca da, cand aud o manea la vreo nunta, nu-mi dau ochii peste cap zicand ce muzica de subcultura. Pur si simplu, dansez si ma distrez!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui coraly Subiectul vine in completarea afirmatiei lui Basescu cum ca 90% din populatie asculta manele? |
Esti o fire optimista! www.newz.ro/stire/101173/traian-basescu-99%25-dintre-romani-asculta-manele.html" target="_blank">Mai adauga un 9%
![](icon_smile_big.gif)
denizel spune:
Deus, tu vrei sa zici ca, pana la urma, toti suntem mai mult sau mai putin manelisti?
Ntzu, nu cumpar ideea asta :). - din jurnalul unei mămici de băietel.
Delia21 spune:
Eu ascult manele.De gustibus.Am crescut cu ele.Am avut parte de o copilarie cam interesanta....cand tata era beat....si depresiv...ne trezea la 1 sau 3 dimineata,chiar nu-l interesa ca a doua zi aveam teza sau mai stiu eu ce...si ne punea sa dansam.Si asta se imtampla de una-doua ori pe saptamana.De-a rasu-plansu....atunci...si faceam haz de necaz....si minunat a fosat ca aveam 3 surori...si nu eram singura...radeam impreuna.In nici un caz nu as face asa ceva cu pruncii mei.Dar ...nu o sa ma jenez sa recunosc ca ascult si manele,am vreo 8 pe Ipod-ul meu.
Alexa Ioana spune:
nu ascult manele. deloc. nimeni din familia noastra sau din cercul de prieteni nu asculta manele. acasa ascultam rock, folk si muzica simfonica (preferatii lui fie'mea sunt nightwish, mircea baniciu si mircea vintila).
la tv ma uit la descovery-uri, national geographic, si uneori la hbo/cinemax. cateodata mai punem pe vh1, si foarte rar fie'mea se uita la minimax.
si nu, nu imi voi indrepta copilul spre nicio cariera. dar, cum spunea deus in primul post, mi'ar placea sa stiu ca, indiferent ce va face, o va face bine, cu seriozitate si constiinciozitate.
am incredere in ea si in alegerile pe care le va face.
moonchild spune:
Apropos de manele in iunie vine in Bucuresti unul dintre cei mai mari manelisti ai tuturor timpurilor - Bob Dylan (hihi..imi place smiley-ul asta ca seamana cu el un pic)..si abia astept sa ma duccccccc!!!
Poate revine in Romania si manelistul Leonard (Cohen) cu versurile lui de-a dreptul indecente..
Deci..se pare ca ascult "manele"...
Euforia..nu cred ca prind..dar Sclava Isaura am vazut..
Maia poate sa se faca orice numai cercetator nu, nu de alta dar o sa murim de foame daca o sa lucram toti trei in cercetare..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela68/mirela68.jpg)
mirela68 spune:
citat din mesajul lui marius ...Poate din cauza ca sunt mai "batran", apartin anilor 70-80 hai 90. Eu am crescut cu Pink Floyd, Led Zerppelin, Beatles, Dire Straits, AC&DC, Rolling Stones, Queen, Elvis Presley, Bon Jovi samd lista poate fi lunga. ... dar nu cred vreodata ca mi-as fi facut iluzia ca Eric Clapton sau Santana ar face vreodata vreo piesa pentru o nunta din Romania ![]() |
![](icon_smile.gif)
Si noi la fel am crescut si fiica noastra, de 14 ani, la fel creste pt ca acasa, in masina, oriunde e cu noi asculta aceeasi MUZICA. Am dus-o cu noi la concerte si a vazut ce eforturi financiare faceam pt a ajunge la un concert...la 9 ani era alaturi de noi in primele randuri la Eric Clapton, am facut 2000 km sa-i vedem pe Eagles si desigur avem biletele cumparate la AC/DC.
Mai trist e ca ma uit in jur si vad tot mai putini ca noi. Cateodata am impresia ca noi suntem din alt...film. Sotul meu a fost sapt trecuta la Buc, a facut 700km dus-intors, sa-i vada pe Ten Years After; concert grozav,muzicieni desavarsiti. Dezamagirea a fost ca nu s-a umplut Sala Palatului, in schimb daca ar fi fost vreo cantare cu minune sau salam sau vreo miss piranda, sigur era plin. Trist...
Am fost... putin off topic
![](japonez.gif)