eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
mie nu mi-e rusine cu ce sunt. nici cu IQ-ul, educatia si cultura, stau ok cu toate. ar trebui sa ma ascund acuma ca imi place o manea? iar de azi inainte imi vor placea cateva chiar, una e aia ultima postata de Mindy cu "sunt suparat". :-))

trebuie sa si tragi la masea ....nu merge asa simplu "hai ca ascult manele azi.

crezi ca este muzica de camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

hai ca i-au venit intariri lui Guestus :))))).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

tu ce te bagi?

yo incerc sa fac lumea sa judece o tira...sa ma lumineze si pe mine cineva de ce melodia aia este buna si de ce nu.

oameni cu doctorat..cu masterat...cu studii...si uite ce lamuriri imi dau.
am inteles ca nu stiu ei sa explice prea bine dar vreau sa-i vad ca se chinuie. probabil ca trebuie sa-i ajut tot yo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Conchita, no ca nu m-ai inteles. Ce-am zis eu este ca oamenii carora le
plac manelele si refuza sa accepte asta in public de teama de a nu fi catalogati sunt ipocriti. Asta am zis. Si nu m-am agitat sau enervat. Doar am zis ce se vede din afara. Cum ar fi ca eu sa zuc, mvai, eu sunt mare jucatoare de sah, doar ca sa "dau bine", iar eu in fapt habar n-am care-i regele si ce face el. Cam asta am vrut sa zic.

Unde am catalogat eu oamenii? Am descris doar ce am vazut, iar pe cocoana aceea am vazut-o in diferite emisiuni si zau ca atata poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

hip hopul propaga ura si anarhia - e o mizerie de mesaj. manelele astea balmajesc despre dragoste si de-ale inimii, mi se par inofensive. dar desigur ca n-am cultura manelelor inca, n-am ascultat suficient.

Intr-adevar, e mizerabil sa te revolti impotriva emisiunilor de scandal de ex. si a unei societati care si-a pierdut demult busola.
Merge mai bine sa declari doinind si unduindu-ti sprancenele ca esti suparat :)).

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
trebuie sa si tragi la masea ....nu merge asa simplu "hai ca ascult manele azi.

crezi ca este muzica de camera

e muzica de workout clar, am tras azi un cardio frumos pe manelele lu peste.

serios acuma, mi se pare nedrept sa fie judecati oamenii in functie de ce melodii asculta. este o chestie de principiu! ar fi putut fi vorba de orice alt gen muzical, nu neaparat manele. e incredibil cand citesc oameni destepti si inteligenti afirmand ca ala e inferior pentru ca asculta genul x. adica, numai mie imi sare in ochi grozavenia?? bine, si lui Guestus, dar nush prin ce minune i se intampla fenomenul - la faza asta mi-a castigat respectul.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Conchita, no ca nu m-ai inteles. Ce-am zis eu este ca oamenii carora le
plac manelele si refuza sa accepte asta in public de teama de a nu fi catalogati sunt ipocriti. Asta am zis. Si nu m-am agitat sau enervat. Doar am zis ce se vede din afara. Cum ar fi ca eu sa zuc, mvai, eu sunt mare jucatoare de sah, doar ca sa "dau bine", iar eu in fapt habar n-am care-i regele si ce face el. Cam asta am vrut sa zic.

Unde am catalogat eu oamenii? Am descris doar ce am vazut, iar pe cocoana aceea am vazut-o in diferite emisiuni si zau ca atata poate...

nu tu, am citat pe-al tau ca aveam de raspuns, dar am sfarsit amestecat si raspunzand curentului de la topic, sorry.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Of conchita, de cand n-ai mai fost in Ro? Tu stii ca pe toate fetele din parcul
tineretului le chema "Fa" intr-o zi? Crede-ma ca invazia de incultura este atat de mare, fitzele si fetitzele care este ele cele mai tari sunt peste tot, iar toate danseaza pe
ritm de manea. procentul de oameni care asculta manele pt ca apreciaza muxica este minoritar procentului de baieti de baieti si fetitze "haladite" care se scutura la 12 ani sexos din fund si buric ca e smechere ele.

Gata, mi s-a facut greata numai avand imaginile
lor in minte, ma duc in parc la Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Manelele sunt pentru muzica ceea ce este Sandra Brown pentru literarura si pestele de sticla de pe televizor pentru arta plastica.
Bellydance (cu cardio cu tot) se poate face si pe tribal fusion, vezi www.youtube.com/watch?v=yp1zqqLB57M" target="_blank">Rachel Brice, nu e musai sa-ti tanguie cine stie ce agramat la urechi si sa te dezacordeze de tot.

Mergi la inceput

ha, pledam pt. cei care judeca oamenii in functie de ce mananca si cate kile au ei si copiii lor si ne ridicam impotriva celor care ii judeca in functie de ce le gadila placut urechile. Tz, tz... .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Manelele sunt pentru muzica ceea ce este Sandra Brown pentru literarura si pestele de sticla de pe televizor pentru arta plastica.

Exact!!!
Si imi fac o parere despre un om si in functie de ce muzica ii place.
Si, pe baza acestei judecati (ca judecata se numeste) mi-l fac sau nu prieten, il iau sau nu de barbat etc.

Mergi la inceput