Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

La botezul de care va povesteam in weekend au fost marturii. O punguta din material roz cu cateva bombonele si o suzetica de plastic roz legata la gura pungutei. Ei au fetita si au mers pe roz.
Suzeta o am in geanta, bomboanele s-au dus de mult

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Honey, nu se vedeau pt. ca era un link pus gresit. Am corectat si l-am pus si pe Albert, cred ca e ok acum.

Felicitari, Child! Refacere usoara si mult laptic!
Frumos cadou ai primit.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Dayanara ce faci draga mea? ce ai mai gasit de spalat? vezi ca tu ziceai ca sindromul cuibului a fost exagerat la tine cand l-ai nascut pe Ivan.. !

da ai dreptate...cred ca asta ma innebuneste de cap cu spalatul si curatatul, dar si timpul care.mi trece greu de tot si cum mancare nu.mi place sa fac :) se gasesc altele

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

stefi - simpatica foc pitica ta!!!

andira - si eu am stat tot in salon cu 5 bebelusi (eram 4 mamici dar una avea gemene) si nici nu se punea problema somnului noaptea,ca cel putin un bebe urla;

e clar ca bebele meu va fi prematur asa ca ma bazez si eu pe faptul ca sectia de neonato e OK

am fost dimineata la recoltat sange pt analize si acum ma simt de parca am dat la coasa zi-lumina,a fost prea mare efortul pt mine,azi nu ma mai misc din pat

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Castelana gand la gand. si noi aseara am "muncit" la marturii. tot asa se pun cu bombonele si un mic suvenir. le-am luat cu sotul de la un magazin de profil si aseara ne-am apucat de confectionat. am ales un fel de suport metalic ca un cilindru mic cu ursuleti decupati in el in care se pune un saculet de organza cu bombonele. suportul metalic poate fi folosit apoi si pe post de suport de lumanare. o sa fac poze si le pun pe picasa ca e greu de explicat. si pe o mica eticheta i-am scris numele.

am facut numai 24 de bucati deocamdata, sper sa imi ajunga, am zis ca dau una pe familie

Ina 36+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Ina eu fac asta pentru ca vreau sa dau ceva ca amintire, nu facem botezul aici si ne gandim sa dam inainte de plecarea la vara acasa, o masa de prezentare a bebe-ului, dar asta mi se pare oricum in alta ordine de idei. Marturiile le gasesc delicate si frumoase.
Imi amintesc la botezul fratelui meu ( 1981) mama mea a avut asa ceva cu cruciulita de argint.
Sper sa puc sa fac tot ce mi-am propus, uf acum vin ideile astea ca nebunele!
spor la treaba si te pup

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, castelana merci, acum stiu ce.s alea marturii
si aici se dau si la nunti si la botezuri, insotite de niste lumanari artizanale sau altceva

jasmine nu e musai sa fie prematur, uite mai e putin si intri in 37, pe urma e ok o sa vezi!

eu ziua cat ma agit pe aici prin casa n.am treaba, noaptea in schimb cand ma intorc dupa o parte pe alta sau cobor din pat la baie, ma termina durerile intre picioare si cateodata simt de parca.si baga unghiile prin col, vagin ce.o fi pe acolo si o incurajez :))) asa asa da.i cu putere poate tu vei fi in stare sa rupi apa , ca ivan n.a prea fost :))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine ai venit pe lume bebelus Albert!
Child minunat cadoul de ziua ta! Sa aiba parte baietelul numai de bucurii si noroc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Cata ce minune dulce ai acolo!!! E un bebelus superb! Sa va traiasca in fericire si sanatate!!!

37+ cu David

Mergi la inceput

Intru mai tirziu sa vad daca au aparut vesti de la Delia.

Felicitari mamicilor care au venit cu vesti bune de la ecografii.

Ina, Castelana minunata ideea. La noi se dau marturiile la petrecerea de botez.

37+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

denisa, castelana merci, acum stiu ce.s alea marturii
si aici se dau si la nunti si la botezuri, insotite de niste lumanari artizanale sau altceva

POZE

stiu ca se fac special pentru botez (nonta, am avut facute toate de manutele mele) dar cum aici nu va fi nici-un botez, era asa de a oferi ceva care vine din traditia crestina.
Acum trebuie sa bat ceva magazine cu argintarie sa caut cruciulite,
bomboane stiu de la ce patiserie, au unele excelente ( probate la fiecare vizita prin mall) am ochit niste confectiuni in forma de bombonica, mai ramane sa vad ce si cand scriu, ca data n-o stim... poate nu voi trece la primele bucati data, numele il brotez eu.
ce fata casnica m-am facut! dar fericita!

castelana fericita 35+

Mergi la inceput